Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mladim moškim

Mladim moškim

Tistim mladim moškim, ki v ženskah, ki so prešle 40. leta, vidite starke: to bi bile lahko vaše mame. Verjemite, niso tako fosilne, da ne bi znale najti na internetu enega, tega foruma in videti, kaj nanj o njihovi generaciji žensk piše prav njihov sin. Bi ji to ponovili tudi, če bi jo gledali v oči?

Jaz raje ne 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

he he … kako gre že tisti rek, da so vse ženske k.ur.be —

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

http://med.over.net/forum5/read.php?151,6368003,6368023#msg-6368023
http://med.over.net/forum5/read.php?151,7429040,7429163#msg-7429163
http://med.over.net/forum5/read.php?151,7646157,7646337#msg-7646337
http://med.over.net/forum5/read.php?151,7955312,7955642#msg-7955642
http://med.over.net/forum5/read.php?151,8165872,8166065#msg-8166065

Ne bi direkt njej rekel, da je starka, bi se pa upal pred njo rečt, da so ženske nad 40 let starke. Se ne bojim svojih staršev, bolj se oni mene. Sicer pa, moji zapisi tu gor so takšni kot so, to lahko kdorkoli prebira, briga me. O takšnih temah se tudi s prijatelji včasih menimo, ko smo na pijači :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Po moje pa so pri 40 v najlepših letih, vsaj vedo kaj hočejo, pa znajo se mal obnašat. Do 30 so otroci. Pa marsikakšna zgleda boljš kot 20 letne , včasih kakšno vidiš z hčerko, pa se male kopije lahko skrijejo.

Meni ni važno koliko je nekdo star, ampak kako izgleda. Star si točno toliko kolikor izgledaš.

Pol pa ogromno starostnikov zadnje čase hodi okrog- tudi jaz priznam-))

Kako nekim bebcem vedno znova uspe dokazati, da so bebci??

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Včasih se je treba mal pomatrat- pa gre.

Kaj pa ko bi ti že enkrat priznal, da imaš dva vzdevka tu gor ? Mislim, da je že čas, a se ti ne zdi…

Kaj pa ko bi ti že enkrat priznal, da imaš dva vzdevka tu gor ? Mislim, da je že čas, a se ti ne zdi…[/quote]
a samo dva nicka ima???
no ja – eni izkazujejo svojo multi-osebnost v nemarnosti, da ne uporabijo osebnosti ustreznega nicka

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj pa ko bi ti že enkrat priznal, da imaš dva vzdevka tu gor ? Mislim, da je že čas, a se ti ne zdi…[/quote]
Tri…….štiri morda??
Odvisno kako depresiven si.

Tri…….štiri morda??
Odvisno kako depresiven si.[/quote]
Glede na to koliko let šteješ, dvomim, da si lahko srečnejši od nekoga, ki ima še celo življenje pred sabo.

Glede na to koliko let šteješ, dvomim, da si lahko srečnejši od nekoga, ki ima še celo življenje pred sabo.[/quote]

DoSadni — a se tebi ne zdi, da si najbolj depresiven ravno ti na tem forumu.
Imeti pred sabo tvojo perspektivo … si pa nihče ne želi ☺

hahahahaha, ženske nad 40 let starke. Zanimivo. Ko boš dovolj star, da boš imel doma eno 40+ letnico, boš spoznal, da imaš z njo boljši seks, kot si ga imel pri mlečnih 20-ih, ko si mislu, da svetovno dobro fu..š 😉 Dejte s prijatli rajš menit kaj bolj konstruktivnega 🙂

Poznam moškega skoraj mojih let, malce starejšega, ki ima žensko toliko staro kot je njegova mama.
Kaj si jaz mislim o tem raje ne bi, ampak če bi on na svojo mamo gledal tako kot na svojo ženo, bi bilo pa tudi zelo narobe. 🙂 Ojdipov kompleks pa to…

Močno dvomim, da bom kdaj imel doma 40+ letnico. Mlečne, neizkušene, tako jih označujete samo zaradi tega, ker se globoko v sebi zavedate, da jim ne sežete niti do gležnjev. Vizualno vas prekosijo, to pa da se moški raje ozremo za mlajšo, za vas mlečne je pa že od nekdaj splošno znano dejstvo. Leta naredijo svoje, opažam pa da se nekateri tu na forumu težko spoprijemate s starostjo, pa potem take frustracije gor stresate, čim ko vam nekdo servira resnico na pladnju.

Ženske ste še najbolj besne, ko tema zaide v to smer, se pa pojavi tu pa tam še kak starejši moški, ki se težko sprijazni, da si mlajše ne more več dobit, pa se potem tolaži, da bolje opravite v postelji. Ja kot, da je težko dat noge narazen, pa dat tipu fafat, a rabiš za to potrdilo z izobrazbo, pa delovnimi izkušnjami ?

Poznam moškega skoraj mojih let, malce starejšega, ki ima žensko toliko staro kot je njegova mama.
Kaj si jaz mislim o tem raje ne bi, ampak če bi on na svojo mamo gledal tako kot na svojo ženo, bi bilo pa tudi zelo narobe. 🙂 Ojdipov kompleks pa to…[/quote]

Isto kot stari dedci, z mladimi dekleti.

Čuj Paco a tisto enakimi nicki leti name. Oprosti ampak ne vem točno zakaj to misliš. Zdaj, kot sem napisal -sem precej nov na tem forumu in verjetno precejkrat mimo vsekam. Povejte kdaj, pa se bom mogoče popravil. Ker trolat se mi pa ne da, škoda časa. Če kaj napišem mogoče ni pametno je pa iskreno. OK?

v “mladih” letih sem kresal F-frendico in njeno mamo ☺
da sta si zmenjevali izkušnje z mano – sta mi povedali, pa tudi vsakič po izmenjavi izkušenj je druga izvedla kar ji je prva povedala, da me nakuri ☺♥
pri hčeri od F-frendice pa še čakam, da pridem na vrsto ☺

Pa ti nisi normalen:-))
No da le ostane v družini

Tri…….štiri morda??
Odvisno kako depresiven si.[/quote]
Glede na to koliko let šteješ, dvomim, da si lahko srečnejši od nekoga, ki ima še celo življenje pred sabo.[/quote]
Celo življenje, ki ga imaš pred sabo, bo lahko tudi zelo kratko.
Ne, ne, ne grozim ti, samo od napuha in domišljavosti te lahko vrže.
Sem pa vesel, da se mi ni treba bati svojih otrok, tako kot se tvoji starši tebe.
(Se ne bojim svojih staršev, bolj se oni mene.)
Ubogi starši, ki vzgojijo tak izrodek!!

v čem ni normalnosti???
preberi si kakšen roman SLO avtorja (un prekmurec … Kranjec ) !!! pa je to celo obvezno šolsko čtivo ☺

Kranjca sem bral dolgo nazaj, pa mi že takrat ni bil všeč ti bom verjel na besedo:))
Kar se kresanja tiče ti ga pa privoščim, pri meni te stvari pač drugače tečejo -shikata ga nai.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close