Mladiče medvedov bi morali ustreliti za našo varnost
Včeraj so vsi napadli gospo Alojzijo in se do nje obnašali kot da je ubila otroka. Ljudje, ubila je mladiča medvedke, za katere je znano, da so nevarne kadar imajo ob sebi mladiče. Nič nimam proti medvedom, ampak dejstvo je da so se preveč namnožili in zato se mi zdi prav, da se mladiči odstrelijo. Medved, ki ob sebi nima potomcev, človeku ni nevaren. Pustimo te medvede ki živijo pri življenju, njihove mladiče pa bi bilo potrebno ubiti in preprečiti pretirano razmnoževanje. In nehajte biti hinavci, kako bi se počutili če bi vam ta medvedka raztrgala otroka, ker bi se zbala za svojega mladiča? Bi jo tudi v tem primeru razumeli in sočustvovali z njo. Seveda ne. Takrat bi si verjetno želeli da vsi medvedi izumrejo.
Ubila je otroka!!!!!!!!!!
Mogoče pa bi si mati narava želela da izumrejo vsi ludje, ko bi to prebrala. Še posebej taki kot ti.
Kva pa vam je treba vmedvedovo naravno okolje rinit. A je treba res celo Slovenijo pozidat z 1000 vasmi pa še v vikendi vsepovsod naokoli. Pa še drago in negospodarno je to za državo, ko je treba infrastrukturo napeljat do vsake zabačene vasi. Ravno zdaj nekaj pišejo na forumu, da bi radi bili kot Švica a potem se to sranje dogaja. Enga pravega mesta nimamo tu v Sloveniji. Mar se naj tu v Ljubljhani zgradi visoke stolpnice, čim višje da se bo okoli puščalo veliko prostora za javne površine in zelenje in naravo in bo to vsem navoljo. Ljudje pa se naj potem za avtobusi vozijo delat na njive! Naravo pa se naj pusti neokrnjeno ne pa da človek tako posega vanjo. (Pa vem, da bi zeleni eko kreteni nasprotovali tem mojim besedam.)
Tuki u Lublan še ni medved nobenga napadu, pa jih imamo. Če je že kakšen v mesto na urbane površine zataval in podivjal ker se je prestrašil se ga je ustrelilo, mladičev se pa res ni streljalo.
Hinavskost, 25.06.2021 ob 20:01
Ko foteljski “zaščitniki živali” žrejo meso živali, ki jih je bilo prav tako potrebno ubiti, je pa vse ok. Delajte se norca iz koga drugega, iz mene se ne boste.
Ko sem imel pet let je mati pripravljala kokoš, vprašal sem jo kaj pa dela. Pa je rekla da bo kura za kosilo. Pa sem jo vprašal kaj pa če je imela ta kokoš otroke in so zdj brez mame ustal.
Od takrat nisem več jedel mesa in ob temu neznansko trpel ker mi je vedno dišalo in mi še danes. Že kot 5 letnik sem imel za otroke neobičajno močno voljo. Že kot otroku se mi je zdelo ko sem gledal druge otroke, da so vsi drugi otroci debili razen mene. Še danes se mi zdi tako.
No kaj pa pravš zdaj na to? Kdo se dela norca iz koga. Nobene hinavščine ni tukaj, dejansko mam integriteto da ti pametujem in ti povem kaj je prav.
gnoj si, 25.06.2021 ob 19:56
ali pa še nekaj slabšega.
Tudi tvoj zarod bi bilo treba pobit, da se ne razmnožuje tak shit ,kot si ti.
Ubila je mladiča medvedke, ne otroka! Lahko si zatiskate oči, ampak ta mama medvedka je verjetno že zdavnaj pozabila na mrtvega mladiča in živi dalje. Za razliko od človeka ki tega ne bi pozabil. Ne primerjajte živali z ljudmi. Toliko medvedov kot jih je dandanes je enostavno preveč. In drugih živali tudi. Ne vem kdaj boste to dojeli.
preveč jih je, 25.06.2021 ob 20:25
Ubila je mladiča medvedke, ne otroka! Lahko si zatiskate oči, ampak ta mama medvedka je verjetno že zdavnaj pozabila na mrtvega mladiča in živi dalje. Za razliko od človeka ki tega ne bi pozabil. Ne primerjajte živali z ljudmi. Toliko medvedov kot jih je dandanes je enostavno preveč. In drugih živali tudi. Ne vem kdaj boste to dojeli.
Preveč jih je,
podcenjuješ živali, vidi se da jih imaš za nekaj manj. Da jih dojemaš kot človekovo last z katero lahko razpolaga.
Sicer pa sem ti dal rešitev: “Kva pa vam je treba v medvedovo naravno okolje rinit. A je treba res celo Slovenijo pozidat z 1000 vasmi pa še v vikendi vsepovsod naokoli. Pa še drago in negospodarno je to za državo, ko je treba infrastrukturo napeljat do vsake zabačene vasi. Ravno zdaj nekaj pišejo na forumu, da bi radi bili kot Švica a potem se to sranje dogaja. Enga pravega mesta nimamo tu v Sloveniji. Mar se naj tu v Ljublani zgradi visoke stolpnice, čim višje da se bo okoli puščalo veliko prostora za javne površine in zelenje in naravo in bo to vsem navoljo. Ljudje pa se naj potem za avtobusi vozijo delat na njive!
Naravo pa se naj pusti neokrnjeno ne pa da človek tako posega vanjo. (Pa vem, da bi zeleni eko kreteni nasprotovali tem mojim besedam.)
Tuki u Lublan še ni medved nobenga napadu, pa jih imamo. Če je že kakšen v mesto na urbane površine zataval in podivjal ker se je prestrašil se ga je ustrelilo, mladičev se pa res ni streljalo.”
Aja, pa samo za pojasnilo nerazgledanim kretenom ki sovražijo Ljublano, ki jih bojo morda zmedle moje besede o medvedih v Ljublani, ker smo itak mende Lublana samo beton.
Medvede mamo na Ljubljanskem barju, celo na Rožnik ki je praktično ujet in obdan z mestom zaidejo. Zato se je že zgodilo, da je kak medved zataval v mesto in se splašil.
kokoši, 25.06.2021 ob 20:07
Ko sem imel pet let je mati pripravljala kokoš, vprašal sem jo kaj pa dela. Pa je rekla da bo kura za kosilo. Pa sem jo vprašal kaj pa če je imela ta kokoš otroke in so zdj brez mame ustal.
Od takrat nisem več jedel mesa in ob temu neznansko trpel ker mi je vedno dišalo in mi še danes. Že kot 5 letnik sem imel za otroke neobičajno močno voljo. Že kot otroku se mi je zdelo ko sem gledal druge otroke, da so vsi drugi otroci debili razen mene. Še danes se mi zdi tako.
No kaj pa pravš zdaj na to? Kdo se dela norca iz koga. Nobene hinavščine ni tukaj, dejansko mam integriteto da ti pametujem in ti povem kaj je prav.
Nikakor ne odpiram poglavja o vege lajfu, zanima me samo, ali si ti v višino zrastel normalno, vsaj povprečno? Glede na to, da si trpel odsotnost beljakovin, nujnih za normalen razvoj.
znas, 26.06.2021 ob 16:28
Nikakor ne odpiram poglavja o vege lajfu, zanima me samo, ali si ti v višino zrastel normalno, vsaj povprečno? Glede na to, da si trpel odsotnost beljakovin, nujnih za normalen razvoj.
V višino sem zrasel povprečno. Po očetovi strani so visoki, na mamini strani pa so povprečne višine. Kot vem se sinovi bolj po mamini strani vržejo.
Ze veckrat sem videl, kako zivali skrbijo za svoje in tuje mladice, ljudje se lahko smo skrijemo!
Pridem zadnjic k stricu, njihovi psicki sta ravno kak teden prej povrgli mladice, ti ne znam opisat, kak kaos sta naredili na dvoriscu, to je bilo neznosno cviljenje in skakanje, taki glasovi, ki jih od pa ne slisia, pa ne da bi branili zarod, ampak da me zvabita, da jih grem pogledat in potem tak njun ponos, ko sem obcudovala male psicke in ju pohvalila.
Da ne govorim o primerih, ko psi posvojijo macje mladice in obratno in se in se zgodb, kako imajo zivali mocan cut za podmladek!
Ti si ocitno en velik teleban na tem podrocju!
Ja, itak, postrelit vse medvedje mladiče, pobit vse nevarne pse, hej, zakaj nevarne, dajmo kar vse pobit, nikoli ne veš, kdaj lahko kakšen postane nevaren, popipsajmo vse čebele, jebiga, lahko pičijo, kaj nas briga tisto raznašanje peloda… Izsušimo vse reke, a nista niti v enem letu dva otroka potonila, to je veliko bolj nevarno od medvedov. Kdaj je nazadnje kakšen medved ubil otroka. Dajmo prepovedat vožnjo z avtomobili, ker ogromno otrok letno umre v prometnih nesrečah. Skratka, dajmo popolnoma izničit vsako možno nevarnost, da se bo lahko 7 milijard pretežno bebavih ljudi razmnoževalo še naprej nemoteno.
Nekaj takega pravi tale avtorica prispevka, ki je očitno na razvojni stopnji medvedjega mladiča in z večvrednostnim kompleksom. Aja, pa medvedka je zih na mladiča že zdavnaj pozabila, itak… sklepa po svoji pameti, ki je že davno pozabila nanjo.
Na planetu smo skupaj. Mi in živali. Tako pač je.
Človek je planet zasvinjal do konca!! Ni ga žival zasvinjala. Plastika nas bo pogoltnila. Ampak briga nas, kajne??
Važno je, da se medvede pobije. To je važno. Ker jih je preveč. A ljudi p jakesrne ina ni preveč?? Zasvinjali smo planet zemlja. Prtegnjeni smo u glavo. Skoraj vsi človečki. Skoraj vsi. Ampak žival je problem….hahaha….
Kot je že nekdo zapisal….Pobijte vse živali, ki vas msrnjakeotijo. Postrelite vse, ptice ki letijo, in pozobajo marsikaj na vrtu, pobijte lastovice, ki vam gnezdijo…Pobijte vse srne in srnjake ki svobodno uživajo po naših gozdovih….Pobijte lisice, volkove in medvede….!!! Pobijte vse u božjo m…….!!!! Pobijte vsa živa bitja, ki vam kvarijo življenje!!
In potem bo človek sam. Samostojen. Svaka čast Človeku. Človek. Inteligentno bitje. Živali mu ne bodo več delale težav na planetu zemlja. Človek bo potem nastal sam sebi problem. Ne bo vedel, kaj sam s seboj. Ko bo človek pobil vse živali na zemlji, ki ga tako očitno motijo, potem bo naredil kaj?? Potem bo začel delati vojno človek proti človeku. Ker živali ne bo več, ki ga tako motijo. Potem bo vojna človek proti človeku. Saj je že zadnji čas. Pobijte se že med sabo človečki razvajeni!! Pobijte se, vse do zadnjega. Mati narava bo hvaležna. Zelo.
Zmešanka. Ko bi jo medvedka napadla, bi pa cmizdika o neuspelem ‘podvigu.
Neposredno jo medvedka z mladičem ni ogrožala. Da odstreliš divjo žival, rabiš dovoljenje. Medvedka pozabila ne bo. Zmešana pa upam, da ji bo zakonsko naloženo, kar ji gre.
Ljudje odvzemate naravne habitate živalim z raznoraznimi gradnjami. A ko vam zvonijo na vrata, je pa orožje prava rešitev?
Še malo se naj hvali, vmes ji naj pa policija obišče. Hkrati prej pa še medvedka, morda njena kolegica. Da bo razumela, kaj sme početi in kaj ne na svojo roko.
Taki je treba odvzeti orožje. Ter jo podučiti s kaznijo, tako ali drugačno.
Forum je zaprt za komentiranje.