Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mladi penzionisti

Mladi penzionisti

Tudi velecenjena gospa Hribarjeva Spomenka se je fino znajdla upokojili so jo po posebnem zakonu po par letih dela. Ustavno sodisce je zakon razveljavilo ampak ona se vedno leta in leta prejema penzijo. Da o borcevskih pokojninah niti ne govorimo. Ja ce znas znas : )

A, jebiga, če niste za komunizem in uravnilovko, se pač sprijaznite z razlikami med ljudmi. Kaj naj vam drugega rečem?

Sem preprican da bi velecenjena gospa Hribar kot pravoverna komunistka takoj in brez oklevanja pristala na uravnilovko povprecne slovenske pokojnine : )))

A, jebiga, če niste za komunizem in uravnilovko, se pač sprijaznite z razlikami med ljudmi. Kaj naj vam drugega rečem?[/quote]
Razlike že, a na podlagi česa in v kakšnem razmerju. 🙂

A, jebiga, če niste za komunizem in uravnilovko, se pač sprijaznite z razlikami med ljudmi. Kaj naj vam drugega rečem?[/quote]
Razlike že, a na podlagi česa in v kakšnem razmerju. :)[/quote]
npr. srečal danes sošolko, ki je že 13 let v penziji … na podlagi “azbestnega” zakona … idiotizem brez primere — ženska proizvodnje z azbestom v delovni kariari niti videla ni … le zaposlena je bila v takšni firmi

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tako koti, pijanček s končano osnovno šolo, ki pridno delaš za minimalca?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

lej pajk, jaz sem skromen, minimalc mi zadostuje za življenje, sem skromen človek, ampak je pa velika razlika med nama, jaz delam za minimalca, ti pa hodiš v službo in zgolj prejemaš plačo, ki, roko na srce tudi ne more biti kaj več od minimalca, saj veš javna uprava pa varčevanje itd…da poenostavim, vsaj ne sesam državnega seska kot ti, je tako? tako je

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close