Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mlade ženske barve jogurta

Mlade ženske barve jogurta

Jaz se rabim sonciti cel teden, da dobim malo barve. Mi je zelo vsec zagorelost, ker zgledas bolje, ampak je preprosto prevec dela za tak mali ucinek. Zato se na morju ne obremenjujem s tem, da se bo soncila veliko, ker reprosto zaradi mocnega sonca ne zdrzim, mazem se s 30 ali 50, ampak resim zadevo tako, da svojo zeljo po tenu potesim s kremo za samoporjavitev. Pa je vse reseno! In ja, zavidam tistim, ki so ze rjave po enem sprehodu v junijskem soncu. Ampak jaz pac nimam te srece, kaj potlej…

Bumbarji ste vsi po vrsti…Kdor se želi sončit..se naj..Kdor ne..pač ne…Vsi hodimo na morje…nekateri se cvrejo na soncu…drugi raje v senci beremo dobro knjigo….Jaz niti sonca ne prenašam več dobro…zato se kopam…zvečer pohajkujem….Drugače čez dan pa ležim v senci…..Ni šans…da se obračam na soncu kot sardina….Kdor pa želi.se pa naj….Me ne moti…In torej naj tudi jaz ne motim njega,,,,Sicer pa je tako…da se obračajo kot sardine večinoma italjanke…Slovenke niso več tako blesave….Vedo..da to vodi v prehitro staranje kože….

Kot otrok sem bila zelo nesrečna, ko sem imela v šoli vzdevek Bela kot jogurt. Imam tako svetlo polt (pa drugačne temne obrvi), da zelo redko vidim koga s takim odtekom. Na soncu sicer porjavim, ampak se skoraj ne sončim, ker mi vsak zdravnik takoj zabiča, da na soncu nimam kaj delat. Sem žalostna, da je moj tamlajši podedoval mojo polt in ne temne moževe.

Moderno? Eh ja, ni ga čez naravno zagorelost telesa.
Nevarno? Pa kaj vse je nevarno, npr. kajenje, pa ljudje še vedno kadite.
Sama imam že po naravni temnejšo polt, sonce se me prime mimogrede, če bi se pa sončila na plaži, bi bila pa kot zamorka :-))

Če imaš pravi ten, sončenje sploh ni potrebno.

Jaz se nikoli ne sončim, pa sem vedno temna.
uuuu, kako so mi fouš, tiste ta jogurtne:)))[/quote]

Romski geni? :))[/quote]

Zavist morda? :-)))

p.s. sama imam temno polt, geni so pa italijanski :-))))

Yo, hvala tudi jaz drzim pesti in se kaj zase 🙁

evo, še ena jogurtka. Po več kriterijih nimam kaj iskati na soncu, zelo svetlopolta, veliko znamenj. Poleg tega še alergija na kombinacijo sonce-morska voda. Smo pa veliko na morju, pa vedno me vsi sprašujejo kje imam barvo, če sem jo tam pustila. Pri meni je možnost samo bela-rdeča. Tudi mož enako in seveda otroci. Tako da se zadržujemo bolj v senci.

Moderno? Eh ja, ni ga čez naravno zagorelost telesa.
Nevarno? Pa kaj vse je nevarno, npr. kajenje, pa ljudje še vedno kadite.
Sama imam že po naravni temnejšo polt, sonce se me prime mimogrede, če bi se pa sončila na plaži, bi bila pa kot zamorka :-))[/quote]

Ne veš ćisto, kaj komentiraš, a ne?

Yo, hvala tudi jaz drzim pesti in se kaj zase :-([/quote]

chuchi, ne obupuj. nobena stvar ni dokončna. In če bo zelo hudo, nas je kar nekaj, ki te bomo objeli in ti pomagali naprej. Saj smo ljudje, a ne?

Sama sem nekje vmes med temnim in svetlim, kar posledično pomeni, da me sonce sicer ne opeče, me pa tudi ne ljubi ne vem kako.
Kadar grem na morje ali na bazen, si že podzavestno, takoj izberem senco, kjer se “utaborim”,soncu in sončnim žarkom, pa se izpostavljam po občutku. Rada imam sonce, včasih tudi preveč, je pa res, da v sončnem vremenu na veliko nosim slamnik, kar res super vpliva posledično, da te ne opeče tko hitr.Če se le da, se soncu izogibam med 10 in 17 uro, ker je preverjeno zame tko boljš.
Ja, ko sem bila manjša, je tudi mene velikokrat sonce “premočno pobožalo”. z leti pa postaneš bolj razgledan, osveščen in sprejmeš nek kompromis, sploh če imaš sonce, tko kot jaz- zelo zelo rad.
S soncem si lahko v zelo dobrem odnosu, lahko pa te ožge, da si poln mehurjev.Odvisno od tega kaj hočeš, hehe.

*ZMERNOST JE NAJBOLJŠE ZDRAVILO*

Pozdravček vse ženske barve jogurta in tiste malo bolj obarvane,

sončenje ima pozitivne in negativne plati:

vsaka stvar ki jo je preveč je lahko škodljiva.

Za zdravje in ustvarjanje kosti in mišic se je priporočljivo sončiti vsak dan vsaj 15 minut brez zaščite, to so počeli že olimpijski športniki v daljnji antični Grčiji, obstajale so tudi klinike v Švici, ki so imele postelje zunaj na soncu, da so bolniki prej okrevali.
Sonce da a zmerno.

Sonce načeloma sploh ne povzroča raka, tisti ki so večino svojega časa izpostavljeni soncu ne obolevajo za rakom, večinoma obolevajo pisarniški delavci, ki se enkrat letno za teden ali dva intenzivno in naenkrat pokažejo soncu, kar je preveč.

Tudi pretirano mazanje z faktorji je škodljivo. največja neumnost je se namazat z zaščito in se sončiti.
Faktorje uporabljamo, ko se soncu ne moremo izogniti in ostanemo dalj jot bi naša koža prenesla, takrat je absolutno smiselno se namazati.

Danes se veliko govori o tem kako so faktorji škodljivi, so in niso, odvisno koliko in katere uporabljate.
Dokazano je, da so za nastanek raka bolj škodljive sestavine, ki jih vnašamo v telo, neustrezna hrana kot samo sonce.

Zmernost pri vsem je najboljša

Jaz imam sama izkušnjo s soncem. vedno sem imela alergije na sonce in cala usta v herpesih, katastrofa. danes živim na morju, se počasi in zmerno izpostavljam soncu, zmerno uporabljam zaščitne faktorje in uredila sem si prehrano, ter jo podkrepila s prehranskimi dopolnili – REZULTAT

Lepo naravno sem zagorela, na obrazu nimam dodatnih gub in pigmentnih madežev, herpesi so izginili, alergije že zdavnaj nimam več, tudi pumpico za astmatične napade nimam več.

Prava mera je prava rešitev, to sedaj kot zdravstveni trener učim tudi druge, pošljite svoj problem in se naročite na brezplačno analizo na : email: problematicna.koza@gmail.com

Simone Godina – moderator nega
Certificirani Zdravstveni dietni trenener za problematično kožo in dolgoživost
Facebook: Studio za dolgoživost

Jaz pa sem tatemna, pa se že celo življenje izogibam soncu. Tako so me učili doma, pa tudi sama kot odrasla oseba vem, da to ni zdravo. Sončim se ne, ob najhujši pripeki sem v senci. Kljub vsemu, sem zaradi dnevnih opravil in sedmih dneh morja (kopanje zgodaj zjutraj, pozno popoldne) rjava, kot da hodim v solarij. Meni osebno je to grdo in mi ni všeč. Tako da jogurtkom kar zavidam.
Upam samo, da si ne napasem kakšnega kožnega raka, zaradi te potemnelosti. Sicer pa sem temna tudi pozimi, dosti bolj kot moji prijatelji.

Konec avgusta sem slišala eno žensko komentirati, ko je šla mimo mene, da v Trstu so vse ženske temne in nasončene pri nas pa vse bele.
Imam 13 mesečnega otroka…normalno, da sva to poletje ostali obe zelo beli…niti na kraj pameti mi ni padlo, da bi jo izpostavljala soncu. Razen malce zjutraj in zvečer, brez da bi jo namazala, da lahko telo tvori D vitamin.

Drugače pa bolj kot si bel bolj si moden in chic..če še tega ne veste;)

Baba nora, kak komentar ti je dla, v Trstu ja, ko so zabite taljanke, ki se mažejo celo leto z bronzanto in pajcajo cel dan na soncu, pol so pa pr 40-ih postarane in zgubane kot none od 80-deset. Bolano. Ženske, ki so pretemne zgledajo starejše, to je dejstvo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close