Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mlade ženske barve jogurta

Mlade ženske barve jogurta

ojej koliko vas je po mestu…

sončenje ni več moderno??

saj ne rečem…je že lepše naravna belina kot pa pretirana zapečenost… ampak ko vidim kako luštno jogurtno bi jo kar malo na morje povabil 🙂

Sončenje že zdavnaj ni več moderno, vemo pa tudi, da ni zdravo.

Prid na kmete boš videl zagorele bejbe.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Če imaš pravi ten, sončenje sploh ni potrebno.

Jaz se nikoli ne sončim, pa sem vedno temna.
uuuu, kako so mi fouš, tiste ta jogurtne:)))

Pravi ten? Nisem vedela, da to obstaja. No, mene lahko daš v mikrovalovko, pa ne bom temna. Fouš ti pa nisem, niti najmanj 🙂

Sončenje seveda ni zdravo, izogibanje zraku pa še manj. Sredi poletje ostane ljudi, ki so na zraku, jogurtnih zelo malo. Ponavadi jogurtna koža sredi poletja pomeni, da človek sploh ne gre ven. In to je daleč od zdravega. Pomeni samo cele dneve prebite za računalnikom in med štirimi stenami. Če govorimo o mladih.

Kožni rak, ki je posledica sončenja je najpogostejša oblika raka pri nas, zboli že vsak peti. sama imam ravno pred sabo grozljivo zadevo, tako da v dilemi jogurt vs. rak, sem raje jogurt. je pa tako. kljub alergiji pa da se mažem s kremo imam roke rjave, po nogah pa nisem ne vem koliko rjava, ker se vedno namažem s kremo, če imam kratke hlače. po trebuhu in hrbtu sem bela, itak, če še nisem bila na morju in tudi če bi bila bi se zaščitila in bila v senci.

skratka, kaj ti hočem povedat, sem aktivna, veliko zunaj, ampak zaščitena in posledica je, da pač razen rok moje telo ostaja precej belo. da bi se pa sekirala zaradi tega? Samo boga molim, da nimam kožnega raka, samo to ti lahko povem.

lp

Moj mož pokosi okoli hiše, pa že dobi barvo, ga hecamo da sploh ne sme na sonce, ker obšlesa 🙂
Ima pač tako kožo, da če je pol ure na jutranjem ali večernem soncu, je že fejst rjav. Jaz rabim malo več, ampak sem rjava tudi brez sončenja.

Meni osebno je pretirana porjavelost in pretirana belost nezdrava. Imam popolnoma svetlo prijateljico, bela bela, ampak recimo poleti ima normalno polt, od sonca potemni za kak odtenek, čeprav se ne sonči, le kar hodi okoli po soncu. To je recimo zdrava polt.

no, jaz pa sem ena ta jogurtna…
…in ja, sončenje že dolgo ni več zdravo…jaz imam še polno znamenj po telesu in sem po večih faktorjih med populacijo, ki mora biti posebej pazljiva…tako se sploh ne sončim..sicer sem pa vse leto veliko na kolesu in pešačim – poleti se izogibam temu v času najmočnejšega sonca…vsekakor pa sem ja kadarkoli poleti sem zunaj po izpostavljenih delih namazana z najmanj 30 faktorjem…in ja potem poleti do konca dobim komaj kaj tena…da ne zgleda več belo…
tako,d a sem zunaj veliko – vendar namazana…tako,d a res tista belina se ne spremeni kaj v dosti rjavo ali temnejšo..pa se ne sekiram res ne, ker mi je bolj pomembno zdravje…
…če pa koga zelo moti…lahko samo napišem se opravičujem, ampak res zdravje je na prvem mestu, da bi pa zaradi beline ostajala notri pa mi tudi na misel ne pade…

chuchi, tebi pa želim čimboljši razplet. Držim pesti zate.

Se sekirat,ker čez poletje ne porjavimo,se skrivamo pred soncem in smo kot jogurti. Me zanima kako se bodo pa sekirali tisti,ki bodo zaradi sonca in predvsem zato,da bodo drugim všeč,enkrat zboleli-bog ne daj,Vam ne privoščim. Poznam eno,ki je že naravno temna in se v največji vročini namerno sonči,maže s pivom in še v sloarij hodi in da je mera polna ima še zraven malega otroka,ki se seveda po vzorcu mame ne želi ogibati soncu.Full fajn,ne? Ne razumem ljudi,kajti tolko je opozarjanja pred soncem;solarijem.Ampak ljudje so raje “lepi”kot zdravi…na žalost.No,jaz sem pa raje zdrava kot lepa.

ja da so tisti, ki so rjavi lepi si mislijo. Namreč enkrat enega pogledajte vredu v obraz, pa boste videli, da tisti, ki se tako radi sončijo zgledajo kot da so stari 50 let imajo pa nekje samo 38 let. Samo sami se tega ne zavedajo in mislijo, da je to kul in so v tisti največji vročini na soncu ko martinčki.

Sem poznala eno tako, ki ji je bilo v življenju najbolj pomembno, da je bila super porjavela. Iz mene se je občasno celo norčevala, ker imam zelo belo polt z veliko znamenji, na soncu pa samo pordečim. No, pa so se ji začele neke težave na koži in sedaj neneho v strahu, če/kdaj se bo razvil rak.
Ljudje smo pač različni: eni so debeli, drugi suhi, eni so visoki, drugi manjše rasti, tretji so temne polti, drugi spet bledikave, eni živijo v bloku, drugi v hiši, eni gredo poleti na morje v največjo gnečo, drugi spet hočejo biti sami in 1km naokrog žive duše… Zakaj preprosto ne sprejmete, da nismo vsi enaki – ne zunaj, ne znotraj – da pa zato nismo nič boljši/slabši od drugih?

Moja znanka je bila vedno zagorela. Pred leti se ji je pojavilo sumljivo znamenje na roki. Diagnoza melanom. Nekaj let je zgledalo, da je vse Ok, zdaj pa diagnoza rak na jetrih….

Jogurt ali rak?

torej pravite da jogurtnih itak nima smisla na morje vabit, ker ne bodo šle?

Barva jogurta je pa ja lepa. Bolj me je groza, da bi bil jogurt pokvarjen.

Evo, jaz sem tudi tak jogurt. Na soncu lahko izbiram med belo in rdečo, tako da sem kar raje bela. Tako pač je. Grem pa z veseljem na morje 🙂

o seveda z veseljem gremo takoj – vsaj jaz če govorim zase…ni ga čez morje…samo tam sem jaz v senčki 🙂
morje in dopusttam ima številne prednosti in dobrobiti za zdravje – sončenje pač ni med njimi…paše pa zelooo kak borov gozdiček, uživanje v senčki tam in morska klima 🙂

TISTE, KI DELAMO DO 17H SE NIMAMO ČASA SONČIT.

NA DOPUSTU SEM BILA PA NAZADNJE 2 TEDNA ZA 1 MAJA IN GREM PONOVNO KONEC AVGUSTA.

A ZARAD TEBE NAJ SE PA SONČIM???????????????????

Ljudje zelo radi spreminjajo druge. Da bi vzeli, nekoga, točno takega kot je, brez pripomb je že modrost v današnjem času. Zakaj pa si tako bel, zakaj pa si tako črn in itd.

hjaz sem tako bela da se na plaži kar bleščim. rabiš sončna očala če me hočeš dobro videti. pa kaj?
meni je moja porcelanasta polt všeč, je ne zamenjam.

uuuu, kako so mi fouš, tiste ta jogurtne:)))[/quote]

Vi ta temne pa zgledate stare.
Mi z nežno aristokratsko poltjo pa celo življenje izgledamo sveže in mladostne.

Ne maram ležanja na plaži. Športam pa veliko, ampak izključno zunanji športi. In glede na to, da je poleti čez dan vroče ko pes, športam v senci (gozd) ali pa proti večeru. Sem kar precej bela pa me niti slučajno ne moti.

uuuu, kako so mi fouš, tiste ta jogurtne:)))[/quote]

Romski geni? :))

Ja, jaz tudi spadam med jogurte, imam tako kožo,ki sploh ne porjavi, sonce me zelo hitro opeče, posledica je močna rdečina, lupljenje in spet bela koža. Nekajkrat sem že bila hudo opečena in se tega pač ne grem več. Sem pa kar redno tarča neumnih zbadljivk, kako nimam nobene barve. Ampak to kakemu bedaku dopovedati je zelo težko. Nič ne rečem, če komu ustreza sončenje, in pri tem dobi lepo barvo, nima težav z opeklinami, naj se sonči. Ne razumem pa sugestij drugih ljudi, da ti pametujejo, kaj je dobro za tvojo kožo. In to še z neokusnimi izrazi! Kot da bi črnca spraševal, kako to,da je tako temen?!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close