Mitja okorn
Recimo, 15.01.2022 ob 11:51
Tako, 27.11.2020 ob 08:55
Poglej poglej, še en umetnik na svojem podrocju, ki nima časa za proteste in dejansko dela kar ima za delat.
Dejansko taki, ki delajo nekaj pametnega ne in kvalitetnega ne potrenujejo protestov.
In ja, mitjo smatram kot umetnika.
Kvaliteta ne štrajka, kvantiteta se pa gužva ob petkih.
Take Zapis ni umetniško ma
?♀️??????
Kokoši ???????, 09.01.2022 ob 16:34
ajajaj, 09.01.2022 ob 15:39
Kokoši ???????, 09.01.2022 ob 14:36
—-, 09.01.2022 ob 13:54
Typisch Slowenisch
da pljuvate po Slovencih, kateri so uspeli v tujini.
Typisch Slowenisch
Pa sej zdaj za Janšo snema filme.
Kaj češ, si pač SDS-ovec, ki podpiraš Janšizmu bližnje ljudi in njihovo uničevanje kulture in medijev. Da nakoncu ne bo ostalo nič več kar nujno rabi svobodna civilizirana država. Kot kurbi ameriški ti je važen le uspeh v tujini ler ti lastna država nič ne pomeni. Fašistek.
ti sploh veš zakaj predvsem pa za koga gre?
pišeš stvari, o katerih ne veš nič. Mogoče si poglej to včeraj, da boš razumel kakšne neumnosti pišeš tuki.
Mitja je do vsega kar ima prišel sam. Noben mu ni pomagal nič. Nikjer.
“ajajaj“,
Daj ne bluzi! Kje sem napisu, da mu je kdo kaj pomagal❓❓❓
Če pa hočeš vedeti kaj o pomoči ti pa povem. Ministerstvo za zdravje ne spada pod vlado? A a? Vlada promovirala film. A a? Ti nimaš pojma. Ker buliš preveč babjih romantičnih komedij, ki so dno med filmskimi žanri in so narejeni neke ženske avšice.
Poleg tega nisem nikjer napisal, da mu pomagajo ampak kdo so njegovi prijatelji! Lej ti se lahko družiš z neonacisti in ekstremističnimi desničarji. Ampak zato te jaz ne bom spoštoval.
Ravno zdaj na veliko vi kmetavzarski SDSovci uničujete državo in kmalu bomo kot pofukana nacistična Okornova Poljska brez svobode medijev in zahod bo s prezirom gledal na nas. K temu je pa tudi Okoren tlakoval pot s podporo določenim stvarem. Si ponosna na to sramoto in ponižanje❓❓❓ Raje se veseli tega s svojim Okornom ne pa da tu se sekiraš kaj si kdo misli o njemu.
Nekam preveč vrdečaje spuščaš , od svalxjah in bme ??
Kokoši ???????, 15.01.2022 ob 11:45
Sem spet pogledal v to temo in ni njenih odgovorov.
No tako se opravi z njo. Poglejte kako zagnana je, potem pa jo zagnanost mine, ko jo osmešim. ? In ko že ostali spregledajo kakšna bolna motenka je in me podprejo. Pač vloga debila je usojena incelovski zalegi njene vrste.
Nje pač noben ne jebe, tako kot jo tudi v resničnem živlenju noben ne jebe. ???
Kruto ampak resnično.
Kokoši ???????, 09.01.2022 ob 11:46
Ne drži, 09.01.2022 ob 11:35
Sveta trojica, 27.11.2020 ob 09:09
Ja, tale umetnik je moral v tujino s trebuhom za kruhom že leta 2007, ker mu takratno kulturno ministrstvo Janševe vlade ni privoščilo niti tolarja oziroma evra za njegovo delo. Za janševikarje je bil samo lenuh, parazit in komu.najzar, ki bi moral v fabriki delat ali kmetom pomagat na njivah, ne pa se s kamero igrat.
Zelo napačna interpretacija. Če pogledaš včerajšnji Ena na ena pri Slaku, je kristalno jasno, kdo mu ni dal dela. Potem sem šla brat še intervjuje z njim. Jasno in glasno, celo z imeni in priimki ošvrkne vse, ki so ga zavrnili. Med njimi tudi Igor Kadunc, bivši direktor RTV… tako je jasno, da so ga povabili na POP TV… da pa ne bi naštevala dalje, od kulturne ministrice Širca itd. Vsi od prvega do zadnjega – Levičarji.
Kljub temu je povedal, da vsakič, ko pride v SLO, ozrazi voljo, da naredi kaj tudi v svoji državi. Ampak volje na drugi strani ni.
Meni je on res CAR.
Velik poklon?
“Ne drži”,
jah pač zate je car, saj si stereotipna ženskica, ki ima rada roza barvo, rožice in romantičen sranje od romantičnih komedij, ker to je to kar Okorn snema.
Ampak a ti razumeš, da kulturno ministerstvo ne financira mentalnega pop coren, coca cola podna od romantičnega sranja posnetega na hollywoodski način?
Lej sej vem, da si preprosta ženskica, ki bere trač revije in se jokca ob romantičnih filmov in zato nima pojma o kulturi ali umetnosti.
Tudi Janšev kmetavzar Mitja Okoren ni tega šteku. No sej zdaj pa je dobil delo v Sloveniji da reklamira ceplenje in je za to plačan kot se spodobi. Ampak vašga babjega romantičnega sranja pa nima kaj snemati za davkoplačevalski denar.
Kdo je večja referenca pri filmu…Majda Širca in ti ali Will Smith, s katerim Okorn sodeluje?
Forum je zaprt za komentiranje.