Mitja okorn
Ne drži, 09.01.2022 ob 13:27
Kokoši ???????, 09.01.2022 ob 13:07
Ne debatiram, 09.01.2022 ob 12:24
Škoda besed o nekom, ki se je odrekel slovenskemu državljanstvu in vzel poljskega, da ga tam financirajo.
Ja lej Poljska je imela eno najboljših kinamatografij na svetu in režiserjev od Wayde, Kieslowskega, Hollandove, Zulawskega…
Torej imen, o katerih tista neuka ozkogledna primitivna kmetica nima pojma. Mimogrede največji primitivci, ki sem jih srečal v živlenju so obvladali slovnico in bili polni leporečja, da bi prekrili kakšni kmetavzarji so v resnici.
Ampak kapitalizem se je izkazal bolj smrtonosen za Poljsko kinamatografijo, kot komunizem.
Gre se za izredno prostaški in nekulturen narod, ki je najbolj zaamerikaniziran od vseh evropskih narodov. Brez vsakega samospoštovanja in spoštovanja do lastne kulture, povzdigujejo in častijo le svojo tradicijo nestrpnosti in sovraštva.
In to vulgarno nekulturno McDonalds ozračje je bilo idealno za vzhodno evropsko kurbo tipa Okoren. Tja se je prodal. Kjer je snemal Hollywood stil romantične komedije za avšaste kmetice, kot je ta trapa v tej temi.
Mi pa smo imeli tu RTV eno najboljših nacionalnih televizij v Evropi, ki je bila svetlobna leta pred Zahodom. Do neke mere je bila kinoteka za vsak dom, ki jo podirala vse tabuje, in bila polna lgbt filmov, serij, izobraževalnih oddaj. Koliko mladim je rešila živlenje ker takrat še ni bilo interneta, koliko staršem istospolno usmerjenih mladih je pomagala da so lažje sprejeli svojega otroka.
Potem pa neki kmetavzarski prostaki(SDS), ki so takrat častili Ameriko (danes pa Orbana, Poljsko) grejo na čelu Z OKORNOVO DOBRO PRIJATELJICO IRGLOVO uničiti RTV na referendumu 20 let nazaj. In ostane uglaunem le še Amerika na komercialnih postajah s svojim; “that so gay, that so gay, feget feget feget”. In to v tistih časih ko so geje še dosti pretepali po cestah in se starši odrekali svojim otrokom.
In potem neka taka nagnusna kurba, kot tale, ki piše sem gre podpreti NACISTE, EKSTREMNE DESNIČARJE pri njihovem pohodu na oblast. In s tem je prispevala k ogromni družbeni škodi.
Zdaj pa kurba tukaj repenči ker je bila omejevana med korono. Psihopatka, gnoj brez lastne hrbtenice, ki se obrača po vetru. Tumor, rak in strup te družbe. Upam, da se je med korono zastrupljala z lastnim strupom fašizma, jaz sem z veseljem pripomogel k temu, ker to družbo je treba uničiti, da se jo postavi na novo. A egoistična pošast ne bo priznala napake, ker ona je gnoj ki vidi samo sebe in dreka naokoli.
Zdaj pa naj gre doživljat orgazme na Okornove Janševe filme o ceplenju. ?
Tvoje izrazoslovje in tvoje žalitve drugače mislečih največ povedo o tebi. Kakšen človek? si…
V nadalje se s takim bolnim umom ne mislim pogovarjat. Če se temu sploh reče pogovor.
Ne, to je bolj repenčenje osebka, ki meni, da ima samo on prav.
Imam kaj bolj pomembnega dela. Npr. ogled filma Pisma sv. Nikolaju ali Planet samskih ali Leto življenja:)
Mnogo mnogo bolj izrabljen čas, kot poslušat tole kokodakanje ene idiotske kokoši.
Pa lp, kura draga in še naprej goni svoj prav.
MON, vi pa imate zmeraj manj uporabnikov. In prav je tako. Če ne znate malo reda tule gor naredit… bo šlo vse skupaj zelo kmalu v franže.
Lepo nedeljo vsem ljudem dobre volje in pozitivnega razmišljanja.
“Ne drži”,
Pogovarjati se napiše in ne pogovarjat. Poleg tega pa se ne pogovarjava, ampak piševa.
Pisala si boš pa ti z mano pod drugimi vzdevki, kot to vedno počneš lažnivka in hinavka v kateri ni nič POZITIVNEGA. Si najbolj negativns oseba kar jih je.
In zdaj pišeš, da gledaš največji pleh kar je možen in to so romantične komedije. Ali kot si prej napisala, da si preprosta ženskica, ki se joče ob romantičnih filmih in se ne razume na umetnost in kulturo. Zato pa je ena najboljših poznavalk filma Majda Širca nagnala vašega Okorna stran, ker denar od KULTURNEGA ministerstva pač ne more it za vaš glup romantičen babji kič. Zato pa so take ponavadi brez tipa.
Si pač del SDS-ovegs velikega plana z svojim glasom na RTV referendumu in pač kot sem napisal kar doživljaj orgazme ob Janševo Okornovih cepilskih filmih. Ga je spravila zraven Janševa desna roka Okornova prijateljica Eva Irgel, ki je uničila RTV.
No zdaj pa kar glej posledice svojih dejanj, Eriko Žnidaršič so odpustili naslednje jutro po tem ko je v Tarči Kanglerja napadla.
No pa smo v SEVERNI KOREJI. Si zdaj ponosna nase kurba fašistična?
Lahko pa greš k Kanglerju za kurbo, da ti kak stanovanje zrihta. Ti smet
—-, 09.01.2022 ob 13:54
Typisch Slowenisch
da pljuvate po Slovencih, kateri so uspeli v tujini.
Typisch Slowenisch
Pa sej zdaj za Janšo snema filme.
Kaj češ, si pač SDS-ovec, ki podpiraš Janšizmu bližnje ljudi in njihovo uničevanje kulture in medijev. Da nakoncu ne bo ostalo nič več kar nujno rabi svobodna civilizirana država. Kot kurbi ameriški ti je važen le uspeh v tujini ler ti lastna država nič ne pomeni. Fašistek.
Kokoši ???????, 09.01.2022 ob 14:36
Typisch Slowenisch
Pa sej zdaj za Janšo snema filme.
Kaj češ, si pač SDS-ovec, ki podpiraš Janšizmu bližnje ljudi in njihovo uničevanje kulture in medijev. Da nakoncu ne bo ostalo nič več kar nujno rabi svobodna civilizirana država. Kot kurbi ameriški ti je važen le uspeh v tujini ler ti lastna država nič ne pomeni. Fašistek.
ti sploh veš zakaj predvsem pa za koga gre?
pišeš stvari, o katerih ne veš nič. Mogoče si poglej to včeraj, da boš razumel kakšne neumnosti pišeš tuki.
Mitja je do vsega kar ima prišel sam. Noben mu ni pomagal nič. Nikjer.
ajajaj, 09.01.2022 ob 15:39
ti sploh veš zakaj predvsem pa za koga gre?
pišeš stvari, o katerih ne veš nič. Mogoče si poglej to včeraj, da boš razumel kakšne neumnosti pišeš tuki.
Mitja je do vsega kar ima prišel sam. Noben mu ni pomagal nič. Nikjer.
“ajajaj“,
Daj ne bluzi! Kje sem napisu, da mu je kdo kaj pomagal❓❓❓
Če pa hočeš vedeti kaj o pomoči ti pa povem. Ministerstvo za zdravje ne spada pod vlado? A a? Vlada promovirala film. A a? Ti nimaš pojma. Ker buliš preveč babjih romantičnih komedij, ki so dno med filmskimi žanri in so narejeni neke ženske avšice.
Poleg tega nisem nikjer napisal, da mu pomagajo ampak kdo so njegovi prijatelji! Lej ti se lahko družiš z neonacisti in ekstremističnimi desničarji. Ampak zato te jaz ne bom spoštoval.
Ravno zdaj na veliko vi kmetavzarski SDSovci uničujete državo in kmalu bomo kot pofukana nacistična Okornova Poljska brez svobode medijev in zahod bo s prezirom gledal na nas. K temu je pa tudi Okoren tlakoval pot s podporo določenim stvarem. Si ponosna na to sramoto in ponižanje❓❓❓ Raje se veseli tega s svojim Okornom ne pa da tu se sekiraš kaj si kdo misli o njemu.
Kokoši ???????, 09.01.2022 ob 16:34
“ajajaj“,
Daj ne bluzi! Kje sem napisu, da mu je kdo kaj pomagal❓❓❓
Če pa hočeš vedeti kaj o pomoči ti pa povem. Ministerstvo za zdravje ne spada pod vlado? A a? Vlada promovirala film. A a? Ti nimaš pojma. Ker buliš preveč babjih romantičnih komedij, ki so dno med filmskimi žanri in so narejeni neke ženske avšice.
Poleg tega nisem nikjer napisal, da mu pomagajo ampak kdo so njegovi prijatelji! Lej ti se lahko družiš z neonacisti in ekstremističnimi desničarji. Ampak zato te jaz ne bom spoštoval.
Ravno zdaj na veliko vi kmetavzarski SDSovci uničujete državo in kmalu bomo kot pofukana nacistična Okornova Poljska brez svobode medijev in zahod bo s prezirom gledal na nas. K temu je pa tudi Okoren tlakoval pot s podporo določenim stvarem. Si ponosna na to sramoto in ponižanje❓❓❓ Raje se veseli tega s svojim Okornom ne pa da tu se sekiraš kaj si kdo misli o njemu.
Pa še kar ministErstvo goniš dalje…
Pa ti res butl de lux, hahahaha.
A resss, 09.01.2022 ob 16:48
Pa še kar ministErstvo goniš dalje…
Pa ti res butl de lux, hahahaha.
“A resss”
Še enkrat:
Pogovarjati se napiše in ne pogovarjat. Poleg tega pa se ne pogovarjava, ampak piševa.
…………………….
Pa ko mi pišeš si zapomni kaj mi pišeš! Sva si pisala že večkrat v tem letu, in si mi težila z istimi stvarmi, zakaj volim SDS itd. No danes sva razčiščevala. Ampak si mi v drugo temo kot moški zapisala isto specifično stvar, kot si mi jo zapisala pred pol leta kot ženska ko sva razpravljala o tem.
Pa daj ne bodi taka budala, pa saj vidiš, da si že padla pod radar drugih uporabnikov, ki občasno komentirajo.
Si tok debilna, da misliš, da ljudje ne berejo najinih prepirov in ne potegnejo lastnih zaključkov? Veliko jih že vidi kakšno govno psihopatsko si.
Poglej anonimno brezirazno nepomembno. Jaz takšnih občutkov manjvrednosti nimam. Meni je vseeno, ali si nekdo misli, da jaz pišem pod drugimi vzdevki. Važno je, kar jaz vem in vidim. In jaz vem, da drugi komentirajo ker opazijo, kretenizem, ki ga zganjate. Če mislite, da sem to napisal jaz je to vaša stvar. 🙂 Še posebaj pa me to briga, ko to napiše neko anonimno govno, ki še lastnega vzdevka nima za katerim bi stal. Za tako govno vem, da je anonimno in nepomembno tudi v lastnem usranem živlenju. In edina moč takšnega pritlehneža, ki se plazi po blatu in je nepomembno v resničnem živlenju je ta, da hoče biti slišan v virtuali in delati nered. Patetično in pomilovanja vredno. Seveda tak, bednik ima tudi v resničnem živlenju masko, a z njo ni uspešen ker za masko se še vedno gnoj skriva. Zato nima lastnega vzdevka, vedno ga menja in seveda druge sodi po sebi, da počnejo isto.
Mene zabava, da sem v tem času korone na forumu in da imam vas gnoj, da vam povem, da ste gnoj. Ljudje me podprejo, vrjamite ali ne, vaša stvar. Z enimi se lepo ujame in včasih me na forumu Med Over Netu citirajo v svojih člankih. In to je to.
Dragi uporabniki jaz res razmišljam kakšna ženska je to, eno leto si pišem občasno že z njo. To je tako negativna zanikrna osebnost, da je nevrjetno. Skoraj zagotovo je, da živi sama, nima partnerja, nima otrok. Če je vsaj malo solidnega izgleda, bi predvideval, da so jo moški hoteli le za seks. Noben normalen moški pa s tako žensko nebi mogel biti. Tako da niti kot ženska ne šteje. Žalostno. Ker, če slučajno ni ogabna njena zunanjost, je ogabna njena notranjost. Njena energija je smrad. In moški to zavohajo, oziroma začutijo. Ne predstavljam si take ženske kot matere. Ker vse kar ta oseba ima je njen žolč. In zlaganost, da bi prekrila svojo gnilobo. Zato pa niti na forumu nima vzdevka ker tudi v resnici nima obraza nepomembna kot je. Brezizrazna in normalne ljudi odbija njena neprijetna energija. Če je slučajno zadaj moški za njenimi pisanji (sicer se ne nagibam k tej možnosti) je to tak beden INCEL, da ga lahko le pomilujem. Bedna žalostna in umazana je kot osebnost. Za to pa ne more dobiti nazaj ničesar drugega kot osamljenost. Če je ne bi preziral bi jo pomiloval.
A ti ni jasno, 09.01.2022 ob 20:06
Glej, kura, DANES sem PRVIČ te nekaj povprašala, ne spomnim se, da bi ti že kdaj pred tem kaj odgovarjala ali te citirala v kaki temi, pa si me ozmerjal, da veš, kdo sem, da ti sledim, da sem ne vem kaj vse.
Veš, očitno je, da nas kar nekaj misli enako in nam presedaš.
“A ti ni jasno”,
a si ti retardirana? Tebi ni čisto nič jasno! Tole zgoraj je bilo napisano za določeno prasico, in če sebe ne prepoznaš v opisu zakaj se potem oglašaš? A si fuknjena? Prizadeta? 🙂 Prasica kateri sem to napisal se bo že prepoznala.
Ti pa kar ponavljaj vprašanja kot en debil prizadet. Ker ne bom ti odgovoril nanja. ha ha:) Se boš ob tla zdej fuknila? Kar sprašuj, zakaj ne maram gejov, koliko let sem že na forumu, sem že 1000 krat to vprašanje slišal. Maš mogoče avtizem ti reva. Aja pa če boš rekla, da me prejšnega vprašanja koliko let sem tu nisi nikloi vprašala, tudi prav, briga me. 🙂 Zdaj pa kar jokaj kako grdo ti pišem. Sploh nevem kdo bi lahko ob sebi prenašal tako dosadno žensko kot si ti. Ajd sprašuj naprej ti butelj patetični.
A veš, da si se z besedo kura izdala? Ker te tvoje kure smo se že naposlušali. Ali ti meniš zase, da ne presedaš? Veš s čim nam presedaš? Ker meniš, da je to tvoje manipuliranje tako spretno, da ostali, ki beremo vajine frčkarije ne opazimo, da gre za isto osebo. Ponavljaš se. Zdaj ko te berem vem, da mu ne pišeš prvič, ker sem iste neumnosti brala že prej. Kokoši te je lepo opisal kakšna si. Sama sem zelo podobnega mnenja. In glavni razlog za to niso prispevki in analize od Kokoši, ampak tvoji odzivi na njih.
Naj dodam, da ti ne pišem prvič. Sem ti pred kratkim že zapisala svoje mnenje.
Zara135, 09.01.2022 ob 20:41
A veš, da si se z besedo kura izdala? Ker te tvoje kure smo se že naposlušali. Ali ti meniš zase, da ne presedaš? Veš s čim nam presedaš? Ker meniš, da je to tvoje manipuliranje tako spretno, da ostali, ki beremo vajine frčkarije ne opazimo, da gre za isto osebo. Ponavljaš se. Zdaj ko te berem vem, da mu ne pišeš prvič, ker sem iste neumnosti brala že prej. Kokoši te je lepo opisal kakšna si. Sama sem zelo podobnega mnenja. In glavni razlog za to niso prispevki in analize od Kokoši, ampak tvoji odzivi na njih.
Naj dodam, da ti ne pišem prvič. Sem ti pred kratkim že zapisala svoje mnenje.
Aja pa sej res ??? “kure” nisem niti opazil.
Pa ne moreš, da vrjameš kera glupa NESPOSOBNA budala je to. ??
Hoče se pretvarjati, da je prasica odšla dol in, da je zdaj ona ena druga, ki se je vključila v debato z mano. Tako lepo pise: “samo vprašala bi” in “mene pa samo zanima” in “zakaj si tako nesramen” potem pa se s tem izda. ??
In potem še napiše “lepo nedeljo vsem ljudem dobre volje in pozitivnega razmišlanja”. ?
Pa zanjo ni lepih nedelj ker ni tukaj nikakršne pozitivnosti. Zanjo ni sonca ker sonce ne sveti zanjo. Joj KER SMRAD neumen. ?
Ne sonca, ne prijateljev. Le romantične komedije. ?
Mislim romantične komedije ?❗❗ In ona bo o kulturi govorila. Sicer pa sej pravijo, za nacizem večinoma niso bili intelektualci ampak preprosti ozkogledi preprosti ljudje. Ji bo zdaj njen Janša dal njene Okornove romantične komedije, ko bo popolnoma RTV prevzel. (Saj je Janša vedno Okornu stal ob strani in ga Javno podpiral skupaj z Okornovo najboljšo prijateljico in Janševo desno roko Evo Irgel.)
Saj mu je tale prasica(če ona meni pravi kura, bom pa jaz njej prasica) glas dala na RTV referendumu, da si je odstranil najpomembnejšo oviro in nasprotnike na svoji poti: prvo kulturnike in zdaj novinarje. Kurba fašistična, izdajalka naroda.
Kokoši ???????, 12.01.2022 ob 08:20
Aja pa sej res ??? “kure” nisem niti opazil.
Pa ne moreš, da vrjameš kera glupa NESPOSOBNA budala je to. ??
Hoče se pretvarjati, da je prasica odšla dol in, da je zdaj ona ena druga, ki se je vključila v debato z mano. Tako lepo pise: “samo vprašala bi” in “mene pa samo zanima” in “zakaj si tako nesramen” potem pa se s tem izda. ??
In potem še napiše “lepo nedeljo vsem ljudem dobre volje in pozitivnega razmišlanja”. ?
Pa zanjo ni lepih nedelj ker ni tukaj nikakršne pozitivnosti. Zanjo ni sonca ker sonce ne sveti zanjo. Joj KER SMRAD neumen. ?
Ne sonca, ne prijateljev. Le romantične komedije. ?
Mislim romantične komedije ?❗❗ In ona bo o kulturi govorila. Sicer pa sej pravijo, za nacizem večinoma niso bili intelektualci ampak preprosti ozkogledi preprosti ljudje. Ji bo zdaj njen Janša dal njene Okornove romantične komedije, ko bo popolnoma RTV prevzel. (Saj je Janša vedno Okornu stal ob strani in ga Javno podpiral skupaj z Okornovo najboljšo prijateljico in Janševo desno roko Evo Irgel.)
Saj mu je tale prasica(če ona meni pravi kura, bom pa jaz njej prasica) glas dala na RTV referendumu, da si je odstranil najpomembnejšo oviro in nasprotnike na svoji poti: prvo kulturnike in zdaj novinarje. Kurba fašistična, izdajalka naroda.
Eva se piše Irgl in ne Irgel!
ja to je najbolj važno, KAKO SE PIŠE! Ha ha ha 🙂
Razen tega, da če bi nemci tukaj bili potem sploh ti ne bi moglo slovensko pisati. 🙂
Sicer pa kot sem te prej popravil, še enkrat: “Pogovarjati se napiše in ne pogovarjat. Poleg tega pa se ne pogovarjava, ampak piševa.” !!!
Sicer pa sploh ne štekam v čemu je fora. In že ti je marsiGdo napisal, da si debil, tudi pod registriranimi vzdevki (torej ti nisem mogel jaz to napisati in poleg tega, če ti to ljudje umenjajo to nekaj pomeni, ) glede tega, da težiš s slovnico. Ker kot ti je že Gdo napisal, da sem pač pišejo pogovorno. Torej se poostavi na glavo.
Aja čaki čaki, ti izivaš s tem? No to mi je pa še man jasno kakšno izivanje naj bi to bilo??? Kaj a je to nekaj kar bi me prizadelo? Bi kot prvo jaz mogel imeti kakšne komplekse, da bi me to prizadelo. JST vsak dan pišem(in ne na računalnik) in bom vedno delal iste napake! Nemorem se naučiti, da to popravim ker mi možgani tako delajo in je to avtomatično. Če pa preberem še enkrat pa jih znam popraviti.
MATER MOREŠ BIT OBUPANO TELE BLESAVO, DA JE TO EDINA PROVOKACIJA, KI JO ZMOREŠ. haha 🙂
Ampak najbolj absurdno pa je, da tolikokrat ko greš popravljati mojo slovnico in samo nardiš slovnične napake. Niti smejim se ne temu, ampak samo zavijem z očmi. PATETIČNO. Ampak kar nadeljuj s tem. Ponavadi se ne odzovem na to ker mi je dolgočasno, tokrat pa sm se izjemoma.
Lej zdej je pa spizdila. ?
Ali je spet DARWINUDARKOTU šla težit, ali pa ždi v svoji bedni osamljeni incelovski luknji, kjer upa, da se bo vsaj enkrat spomnila eno uspešno provokacijo. ?️?♀️
Pač kaj češ, če pravijo, da gre osel le enkrat na led, pa gre ta runkelj babji zapuščeni vedno znova. ?
Vedno znova jo poteptam a nikoli se ne nauči lekcije. ?
Ali še vedno bednica anonimna nepomebna ne dojame, da bo vedno izvisela? ?
Sem spet pogledal v to temo in ni njenih odgovorov.
No tako se opravi z njo. Poglejte kako zagnana je, potem pa jo zagnanost mine, ko jo osmešim. ? In ko že ostali spregledajo kakšna bolna motenka je in me podprejo. Pač vloga debila je usojena incelovski zalegi njene vrste.
Nje pač noben ne jebe, tako kot jo tudi v resničnem živlenju noben ne jebe. ???
Tako, 27.11.2020 ob 08:55
Poglej poglej, še en umetnik na svojem podrocju, ki nima časa za proteste in dejansko dela kar ima za delat.
Dejansko taki, ki delajo nekaj pametnega ne in kvalitetnega ne potrenujejo protestov.
In ja, mitjo smatram kot umetnika.
Kvaliteta ne štrajka, kvantiteta se pa gužva ob petkih.
Take Zapis ni umetniško ma
Forum je zaprt za komentiranje.