Misterija
Kateri ZS pa? Saj pa nisi registrirana. Ali pač?
Oglas ni moj. Tudi obsedel me ni. Samo tako se mi zdi, da se izmikaš konkretnim odgovorom, pa vendar zagovarjaš neko svojo resnico, ko pa jo želim-o slišati, pa jo ne poveš. Pričakuješ, da nas boš prepričala v nekaj, v kaj pa ne poveš. Kot če bi nas praznoglavce prepričevala, da je Zemlja ploščata, ker mi verjamemo, da je okrogla, ne napišeš pa razloge, zakaj je ploščata oz. zakaj se ti zdi to verjetneje kot naše prepričanje, da je okrogla.
Eni te (potiho ali naglas) označijo za rahlo neumno ali vsaj nevedno, drugi te pa sprašujemo po razlogih, zakaj tako misliš in to zagovarjaš.
Kakorkoli, če ne želiš obrazložit svoje prepričanje, potem s tabo nima smisla debatirati.
Aja, pa še to, čeprav verjetno moj post ne bereš kot nekaj dobronamernega, ti lahko zagotovim, da te nimam namena žaliti ali kaj podobnega, s tem, kaj in kako pišem.
Itak je vsekala na stasu, oz postavi…. ali pa ni dama… samo ne upa priznat ničesar od tega 😀 sicer nevem zakaj pač naj pvoeda je nikakva saj ok 😀 briga nas nje itak noben noče 😀
Sedi, odlično 5![/quote]
Pa se res je. Zal le 5 in nic vec. Sploh ker te niti ura in pol sportanja na dan tvojega izgleda ne dvigne iz povprecja.
In tu lahko, drage deklice, vidite srz problema zakaj ste tako “oh in sploh” pa same. In ne najdete “resne”.
Namrec, menite, da je vas primeren le vsaj primerljivo urejen, uspesen in samostojen izobrazenec podobne starosti.
Le ta pa bo prej vzel eno, ki je mlajsa in boljsega videza od vas, pa ceprav nekoliko manj samostojna in uspesna.
To pa zato, ker je zenski izgled, oz. vse kar pod to spada, za moske tako pomemben, kot za zenske moska uspesnost, oz. vse kar pod to spada. 😉
Sedi, odlično 5![/quote]
Pa se res je. Zal le 5 in nic vec. Sploh ker te niti ura in pol sportanja na dan tvojega izgleda ne dvigne iz povprecja.
In tu lahko, drage deklice, vidite srz problema zakaj ste tako “oh in sploh” pa same. In ne najdete “resne”.
Namrec, menite, da je vas primeren le vsaj primerljivo urejen, uspesen in samostojen izobrazenec podobne starosti.
Le ta pa bo prej vzel eno, ki je mlajsa in boljsega videza od vas, pa ceprav nekoliko manj samostojna in uspesna.
To pa zato, ker je zenski izgled, oz. vse kar pod to spada, za moske tako pomemben, kot za zenske moska uspesnost, oz. vse kar pod to spada. ;)[/quote]
Brezveze se trudimo Dater ker itak nočejo ali ne zmorejo razumet te ženske 30+ tega 😀
Vse je tako kot si razložil 😉
super prispevek!
Ironija pa je, da marsikatera punca tako odkrito povedane resnico ne bo nikoli slisala. Pogovor o fizicnem izgledu je za marsikoga tabu tema.
Ampak, in to dobronamerno, zenskam ne bi skodilo spoznanje, da se moski kriteriji razlikujejo od zenskih. Obratno seveda velja tudi za moske. Le ti se sicer z leti spreminjajo. Ampak vecini moskih je fizicna pojava zenske celo zivljenje na prvem mestu. Mislim, da sploh “uspesne samostojne izobrazenke” rade precenjujejo svojo “vrednost”, pozeljivost v oceh moskega.
Tipicno bo zenska, ki po uspesnosti spada med top 10%, zadovoljna le z moskim, ki po uspesnosti prav tako spada med 10%. Pac, NJENI kriteriji. Rekla bo, da tip sicer ni na “njenem nivoju”. Tako je pametna, vseeno pa ne dojame pa, da se zaradi morebiti zgolj povprecnega izgleda, dalec precenjuje.
Moj nasvet vsem taksnim, katerih na tem forumu gotovo ne manjka, bi bil naslednji. Poskrbite, da bo vas videz cim boljsi. To se da narediti s kombinacijo fitnesa, garderobe in licil. Pa malo manj mosko se obnasati. Bodite bolj nezne, zenstvene. In pozabite na po uspehu top 10% moske. In bo slo.
haha Sadni…. a greva pobirat stave če je sploh kera tukaj na forumu 50% tak dobra kot tale v videu 😛 ?
Dater absolutno se strinjam…. Samo saj ti pravim tega ženske nočejo slišat/razumet … one mislijo da ker so samostojne in imajo službo z nad/pod/povprečno plačo in ker imajo hobije pa take fore pa se izobražujejo dodatno, da pa si zaslužijo enakega ali malo boljšega od sebe….
Spet se ponavljam bv… vglavnem ali te bodo ignorirali na zelo dobrem prispevku ali pa bodo iskali neke neumne pikolovske zadeve….
Ne vem zakaj se v Sloveniji tako tezko odkrito pogovarja o preferencah pri izbiri partnerja. Reci Bobu Bob nekako ni druzbeno sprejemljivo. Ampak zunaj meja ni vsepovsod tako. Ponekod so sila odprti glede kriterijev. Tako moski kot zenske. In ljudje se dosti bolj zavedajo lastne trzne vrednosti. Razlog, zakaj se “uspesne” povprecnice prav tako tezko poparckajo, pa je poleg ze napisanih se ta, da druzba gleda navzdol na zenske s partnerjem, ki ni na njihovem nivoju uspesnosti. Torej, vse to kar sem prej napisal je nekje tako jasno, kot beli dan.
Si pomislila da s(m)o samski zato ker hočemo/jo biti ???
Šokantno… nismo mi ženske ki hočemo sorodne duše pa taka sranja lol
Ti si res glupa ej… pa ti veš da ne more noben tebi poslat ZSja če se ne REGISTRIRAŠ
ti si ziher kmetica 100% 😀 ena micka boga ki je noben noče ker ni dama, pa ker smrdi po hlevskem gnoju 😉
Matkič, zdaj si pa pokazal vso svojo pamet, ki jo zmoreš.
Ti mogoče veš, da ti ta kmetica pridela mleko, kruh, meso, sadje, zelenjavo, vse kar ti ješ?
Ti tvoja hrana nič ne smrdi po gnoju? Kako lahko to ješ? Veš, da gre vsa hrana skozi roke glupe kmetice, ki smrdi po hlevskem gnoju?
Aja, saj res, ti si tisti sonček, ki misli, da je kravica vijoličasta, kruh pa naredijo v trgovini.
Kam smo prišli, da so tile naši sončki res tako neumni, da ne vedo od kje jim hrana.
Ja, daj piši mi na ZS, da ti razložim.
bahahahaha ti si itak fertik 😉
Ja jaz to vse in še več dobro vem…. samo to ni razlog da ti smrdiš po hlevskem gnoju…. se je treba stuširat ko prideš s kidanja gnoja…
Kmetica si pa po miselnosti 😉 hudo je ko si kmetica v glavi pa brez zemlje ….
jaz ne kopujem SLO več ker je itak škart roba… ta dobre stvari kmeti prodajo v Avstrijo in Italijo mi pa mamo drugorazredno robo…. Še dobro da ma mati sorodnika ki je kmet in nam da PRAVO mleko… ne pa tisti drek od pomurskih mlekarn ki je redčeno z vodo!!!
vsaka krava je lahko lila… samo šprej lila daj enim par pacientom in kravo 😉 če že hočeš…. lahko pa tebe kak kmet parkrat okol kepe pa boš tudi lila… ”krava” pa verjetno itak že si (po teži!)
kaj pol če si mela petke… to pomeni da si se naučla ne pa da si ”pametna”
ko pogledam kaki folk ma petke vem da to ni odraz inteligence še manj splošne razgledanosti…
Ti si UČENA ne pa PAMETNA tu pa je bistvena razlika.
Tipično pisanje cvekarjev.
Tako mimogrede Sadni, kmečki otroci smo vajeni dela, miganja, ne pa tako kot blokarji, ki se redijo s čipsom in TV. Namesto, da bi viseli tako blokarji v stanovanju, smo dirkali, plezali, delali, v glavnem bili vsi po vrsti suhljati. Z veseljem smo puščali za sabo v teku te naše blokarje.
Najbolj smešno mi je bilo, ko so potem čisto kot politi cucki vedno prosili za pomoč pri učenju.
No ja, jst sm blokar že all my life, pa me na športni ni noben puščal za sabo. Pa tudi sam sem plezal po drevesu, se frnikulal, igral nogomet,… Sej mi blokarji mamo tud travo veš, pa drevesa, niso tle samo parkirišča, pa trgovine.
Forum je zaprt za komentiranje.