Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Misterija

Misterija

Eh, verjemi, da ni zadnjič, ker imaš velike težave z realno sliko. 😉 Če bi bilo res kar praviš, ne bi bilo na spoznavnih portalih po 5x več moških kot ženske. Že samo na tem čveku, ki sploh ni namenjen temu, se pojavljajo večinoma moški oglasi. Matkič, wake up, nehaj igrat igrce.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Normalno. Tu se jaz z Matkičem ne strinjam.

Ženska, če vsaj približno dobro zgleda, za spoznavanje moških ne rabi nobenega portala.

Portale rabijo nezanimivi moški, ki pod nujno iščejo zvezo in grde ženske.

Od tod višek moških na portalih. Jah, procent tipov, ki nimajo kaj posebnega ponuditi, hočejo pa zvezo, je visok.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zato, bemumater, ker so moški, ki so boljši od tega, oddani, ali pa hočejo biti samski, ali pa iščejo kaj boljšega, kot si ti.

Je to tako težko razumeti, 500-ič?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ko jim navržem, da so taki, kot si ti, za njih skoraj največji možen dobitek, pa znorijo.[/quote]

Uf… tole je bilo pa precej kruto do Matkiča. ://

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ampak Matkic, moraš priznati, da je to sreča zate, ker nekoč bo nekje ena obupanka, ki te bo povohala:). Do takrat lahko sanjaš.

Ko jim navržem, da so taki, kot si ti, za njih skoraj največji možen dobitek, pa znorijo.[/quote]

Uf… tole je bilo pa precej kruto do Matkiča. ://[/quote]

Zakaj že? Saj Spider ne ve (ali pač) da bi jaz itak takim ženskam reko ne oz. bi jih samo ”zlorabil” za lastne užitke bahahahah

In zlata ribica a te je že keri 50 letni obupanes povohal? pomoje da še taki raje grejo na mlajše 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Uf… tole je bilo pa precej kruto do Matkiča. ://[/quote]

Zakaj že? Saj Spider ne ve (ali pač) da bi jaz itak takim ženskam reko ne oz. bi jih samo ”zlorabil” za lastne užitke bahahahah

In zlata ribica a te je že keri 50 letni obupanes povohal? pomoje da še taki raje grejo na mlajše :D[/quote]

Matkic, kaj mi bode 50-letni? Misliš tvoj oče?:))) Joj sem premlada zanj. Sorry:).

In zlata ribica a te je že keri 50 letni obupanes povohal? pomoje da še taki raje grejo na mlajše :D[/quote]

Matkic, kaj mi bode 50-letni? Misliš tvoj oče?:))) Joj sem premlada zanj. Sorry:).[/quote]

nisi, ker mlajši pa te tak nočejo 🙂

Zafrustrirane samske 30+ letnice kot si ti ste ravno prave ljubice 50+ letnikom 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ah, spet neki na pamet:). Od kje ti, da sem zafrustrirana? Mi piše na čelu? Ampak potem bi moral videti moje čelo:)). No dej, izpljuni analizo, to vam gre moškim tukaj gor.

Ribica, to bi morala njega vprašati, če si premlada zanj. 🙂

Ribica, to bi morala njega vprašati, če si premlada zanj. :)[/quote]

Poznam odgovor in sicer…on je prestar zame, torej sem posledično premlada za njega. Vidiš logiko?:)

Poznam odgovor in sicer…on je prestar zame, torej sem posledično premlada za njega. Vidiš logiko?:)[/quote]

A pol si ga vprašala da poznaš odgovor?

Poznam odgovor in sicer…on je prestar zame, torej sem posledično premlada za njega. Vidiš logiko?:)[/quote]
To je tvoje enostransko mnenje. 🙂

A pol si ga vprašala da poznaš odgovor?[/quote]

Poznam tebe in jabolko ne zraste daleč od drevesa:)). Ti bi moral zdaj gledati košarko (skupaj z očkom), ne pa da se ukvarjaš z mano.

To je tvoje enostransko mnenje. :)[/quote]

Seveda, ker me ne zanima drugo mnenje:).

No, no, spet nadutost…Ni lepo, če te ne zanima mnenje starejšega in izkušenejšega moškega. 🙂

No, no, spet nadutost…Ni lepo, če te ne zanima mnenje starejšega in izkušenejšega moškega. :)[/quote]

Zakaj nadutost? Ti bereš vse komentarje tukaj na forumu…vedno, od vseh? Zakaj ne? A niso vredni tvoje pozornosti? Kolk si ti nadut:))).

V tem konkretnem primeru me res ne zanima mnenje Matkicevega očeta, kaj si misli o meni? Kdo je zdaj tu normalen?:)

A pol si ga vprašala da poznaš odgovor?[/quote]

Poznam tebe in jabolko ne zraste daleč od drevesa:)). Ti bi moral zdaj gledati košarko (skupaj z očkom), ne pa da se ukvarjaš z mano.[/quote]

kaj pa če ni moj pravi foter? kaj pa če nimam fotra… veš kolko je opcij … spet nisi nič pomislila 🙂

barve ven tolče in ti se maš za pametno 😉

Ker ne vem, kdo je starejši in kdo ne. 🙂

Poznam tebe in jabolko ne zraste daleč od drevesa:)). Ti bi moral zdaj gledati košarko (skupaj z očkom), ne pa da se ukvarjaš z mano.[/quote]

kaj pa če ni moj pravi foter? kaj pa če nimam fotra… veš kolko je opcij … spet nisi nič pomislila 🙂

barve ven tolče in ti se maš za pametno ;)[/quote]

Fantek no, sem imela tebe za pametnega in sem mislila, da ločiš realo od virtuale:). Tukaj se le pogovarjamo, mene niti ne zanima kdo je tvoj oče, ali še živi in podobno. Sprašujem se, kakšna je tvoja barva las…samo sprašujem, ne se zaletet z odgovorom:)).

Ker ne vem, kdo je starejši in kdo ne. :)[/quote]

Naj ti pomagam…sem nad 18+ in 40-. Vidiš kje številko 5?:)

Ker ne vem, kdo je starejši in kdo ne. :)[/quote]

Naj ti pomagam…sem nad 18+ in 40-. Vidiš kje številko 5?:)[/quote]
Ja, lahko bi bila 25 ali pa 35. 🙂
A še vedno mlajša od mene. Zato nisem nadut, če ne berem tvojih mnenj. 🙂

Naj ti pomagam…sem nad 18+ in 40-. Vidiš kje številko 5?:)[/quote]
Ja, lahko bi bila 25 ali pa 35. 🙂
A še vedno mlajša od mene. Zato nisem nadut, če ne berem tvojih mnenj. :)[/quote]

A jst sem pa naduta, ker me ne zanima vsakršno mnenje?:)

Vam, ki menite, da so za vas primerni le moski podobne starosti, ne bi skodilo, da si na 24ur.com pogledate slike znanih slovenskih parov, kjer je med partnerjema tudi po 30 let razlike. In, kolikor sem zasledil, jih ima kar nekaj podmladek. Pa ne bi rekel, da gre za samo skart robo. No, saj obraten primer pa lahko vidimo pri X-Man-u, Hugh Jackman-u. Kdo bi ga razumel. 🙂

To je eden od kriterijev, ki mnoge omejuje. Sem srecal ze lepo stevilo samskih ~35-letnic, ki pri odprtih oceh sanjajo “idealnega” moskega njenih let, same pa so dalec od tega. Pa ne rabijo biti prav slabe. Lahko so karierno zelo uspesne. Lahko dobro zgledajo. Lahko… Le pricakujejo (kriteriji!?) dosti vec, kot imajo same za ponuditi. In kaj se zgodi, ko jim tak, boljsi, prekriza pot? Kratko obdobje euforije, ker tako slabe, da niti za avanturo ne bi bile primerne, pa tudi niso. Potem pa razocaranje, ker gre tip naprej, novim zmagam naproti. Par taksnih, za njih predobrih, dajo skozi. In namesto spoznanja, da so enostavno preslabe, da bi se moski tega kalibra nanje resno vezal, postanejo prepricane, da je problem le v tem, ker se niso naletele na dovolj resnega. In cakajo godota. Idealnega, resnega, brez kriterijev pa od nikoder. In potem, ko se domisljavkam iztece bioloska ura, zacnejo v moske razocarane cougars iskati mlade naivne jebace. Uspesnemu, iskanemu tipu tak nacin zivljenja ustreza. Kaj se je bilo treba Tiger Woods-u porocat??

Katere preostre kriterije?

To da išče damo? Hm… Ali misliš da je imel v mislih neke karakteristike videza, ki se kao dotikajo oznake “dama” ? Kaj pa če ne misli na to… Kaj pa če je imel v mislih neke značajske lastnosti, v smislu, da “dama” ne meče krožnike v svojega moža, ko je jezna, recimo, ipd..

Mislim, veš kaj resnično na vse skupaj mislim, mislim, da ljudje vse prehitro nekoga označimo. Da je tak in tak. Zakaj si ne bi dali možnosti? Nenazadnje, zakaj nebi prvo iskali prijetnega znanca, pa prijatelja, dobrega prijatelja… od imeti rad prijatelja, pravega, dobrega prijatelja, pa do imeti rad partnerja, pa je lahko zelo majhen korak…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close