Misterija
Matkič, kaj si ti pismen ali nisi?
Na linkih samo moški iščejo ženske. Kje si videl moj oglas in moje jamranje?
Bo šlo ali ti še enkrat napišem, da moški iščejo ženske v omenjenih oglasih. Ne jaz, ne kaka druga ženska.
Saj brati si se pa menda že naučil. Moški spol in ženski pa bi tudi že lahko ločil, saj vem, da si še neodrasel, ampak te stvari znajo tudi prvošolci.
On, dobra ja :).
Robi, škoda truda. Je še premlad, da bi razumel. Nekoč bo dojel.
Saj sem ga, samo ne na MON. MŽ čvek se mi ne zdi stran primerna za oglase. Nimam občutka, da bi sem gor ljudje zahajali zaradi iskanja po oglasih, ampak preprosto za čvek.[/quote]
Mislim, da imaš prav. 🙂
Ti se lepo javi vsem po vrsti, ni vrag, da se ne bo vmes tudi kak dober našel. To če prebiraš boljši/slabši, ni dobro, ker potem lahko glih najboljšega zgrešiš. Pejt od reda…. ;)[/quote]
A začnem pri onem 17 letniku ali onem 24letniku, ki išče starejšo gospo :)?[/quote]
Zakaj ne? To je zadnje čase precej pogost pojav, da se ženske odločajo za mlajše.
To pa ni tako enostavno. 🙂
Sicer bi lahko znižala začetne kriterije, vendar bi še vedno bila ista oseba in posledično nezadovoljna s tistim, ki bi ga dobila.[/quote]
Ja ampak naj se odloči ali je zdaj zadovoljna ko nima nobenga, in če NI, potem se naj vpraša bi bila manj nezadovoljna z enim ne po njenih začetnih kriterijih ali bi bila manj nezadovoljna sama z začetnimi kriteriji?
Simpl…
Poglej ugotovila si da Vsi katerim si po kriterijih PRIMERNA niso primerni tebi (oz so kao preslabi za tebe) medtem ko tistim ki so PRIMERNI (teoretično) za tebe TI nisi primerna?
Kaj to pove o tebi?
Da imaš previsoke ”kriterije”
Lahko pa se tudi tolažiš da ni pravega in bla bla vso žensko sranje zraven in čakaš do 40+
Kaj tu ni za razumet… ceniš se previsoko za svoja leta in verjetno tudi postavo… to je to….
Mislim, da je vseeno bolje biti samski ali samska, kot pa nesrečen v vezi.[/quote]
To misliš ti… ki si v zvezi … glede na to da se samska ženska oglaša tu kje so linki do ljudi ki iščejo resno zvezo in potem pri prvi resni oviri (torej samskemu ki išče resno zvezo) pogrne na celi črti (niti kriterijev ne dosega) bi jaz kar reko da ji je zveza pomembna bolj celo kot tebi in sploh meni!
Obtožili te bodo tako ali tako. Če ne drugega, pa tega, da sploh karkoli iščeš. :))
Obtožili te bodo tako ali tako. Če ne drugega, pa tega, da sploh karkoli iščeš. :))[/quote]
Briga nas če karkoli išče ….
Ampak je pa smešno da na prvem oglasu pa pogrne na celi črti kot kaže…. se pravi ni material za resno zvezo… z tipom ki je dovolj dober po njenih ”visokih” kriterijih 🙂
To je ironija sodobnih žensk ki mislijo da so lepše in boljše kot v resnici so 🙂 potem pa ko pritisne biološka urica pa postanejo obupanke in vzamejo včasih še celo slabše kot so jih mele prej na VOLJO! in so se jim ponujali… 🙂
Ja, Matkič, na polno se sekiram, ker ne ustrezam kriteriju 17 in 24 letnika. Čist sem zakompleksana, ker me nočeta. Bi se kar obesila no.
Robi, Marko, vidva sta odrasla, zato vaju Matkič ne razume.
Matkič je pač bolj take take pameti. Ne dojame, da je temo odprl Spider in da Spider piše o nekih oglasih o nekih moških teh oglasov pa sploh očitno ni. Razen enega starega je prilepil. Piše pa o številnih ogasih. Torej me še vedno zanima kje so ti številni oglasi, ki jih omenja Spider. No Matič, dokaži, da ti oglasi obstajajo. AH, saj ne bo šlo, blejaš in blejaš in bevskah … vemo pa koliko koristi je od tvojega blejanja. Za politika bi bil idealne. Poln nakladanja, nobenih dokazov.
Ko jim navržem, da so taki, kot si ti, za njih skoraj največji možen dobitek, pa znorijo.[/quote]
Če bi bil tak tip edina izbira, bi bile vse ženske nune ali lezbijke.
Zakaj bi si ženska, ki ima svojo službo, živi na svojem, brez obveznosti, navlekla na glavo maminega sinčka? Da bo njegova služkinja namesto njegove mame? Sploh pa odrasla ženska ne želi imeti razmerja z otrokom.
Ko jim navržem, da so taki, kot si ti, za njih skoraj največji možen dobitek, pa znorijo.[/quote]
Seveda, če pa že naprej vedo, da boš potem moral ti prit na reševanje njihove zveze. :))
Seveda, če pa že naprej vedo, da boš potem moral ti prit na reševanje njihove zveze. :))[/quote]
Aha, zdaj šele razumem. SPider zato tako ponuja Matkiča, da sebi delo priskrbi. Ve, da Matkič ne bo za nobeno rabo, ker bo nekje zapit ležal, njegovo ženo bo moral pa Spider zadovoljit.
Seveda, če pa že naprej vedo, da boš potem moral ti prit na reševanje njihove zveze. :))[/quote]
Aha, zdaj šele razumem. SPider zato tako ponuja Matkiča, da sebi delo priskrbi. Ve, da Matkič ne bo za nobeno rabo, ker bo nekje zapit ležal, njegovo ženo bo moral pa Spider zadovoljit.[/quote]
In tako imata korist spet le onadva. :))
Moje “teorija” je naslednja. Vecina tukaj prisotnih samskih zensk je (pre)slabih za to kar si zelijo. Zavedajo se, da pri moskem, ki bi ga one imele, izvisijo. Najbrz iz lastnih izkusenj. Zato bodo celo pri vsakem potencijalno primernem z najmajsimi kriteriji raje iskale napake, ga poskusale osmesiti, ipd, kot tvegati razocaranje po srecanju. Ponudile se bodo, ko da oglas idealni brez kriterijev. Ob svetem nikoli. lol
Ja no torej na edinem oglasu za resno zvezo si tudi popušila?
kaj pa je tam krivo a je tip tudi 24 in 17 letnik?
A je on kriv da si ti preslaba za njega?
Moje “teorija” je naslednja. Vecina tukaj prisotnih samskih zensk je (pre)slabih za to kar si zelijo. Zavedajo se, da pri moskem, ki bi ga one imele, izvisijo. Najbrz iz lastnih izkusenj. Zato bodo celo pri vsakem potencijalno primernem z najmajsimi kriteriji raje iskale napake, ga poskusale osmesiti, ipd, kot tvegati razocaranje po srecanju. Ponudile se bodo, ko da oglas idealni brez kriterijev. Ob svetem nikoli. lol[/quote]
To jaz pišem že od nekdaj… večina žensk tukaj ki je samskih itak nima šans pri moškem ki ga one opisujejo…. zato ker izvisiju, prvo pri postavi pol pa še pri ”attitude”
Grde račke bi rade mele princa brez ali z minimalnimi napakami!
bahahahahahhaha
Moje “teorija” je naslednja. Vecina tukaj prisotnih samskih zensk je (pre)slabih za to kar si zelijo. Zavedajo se, da pri moskem, ki bi ga one imele, izvisijo. Najbrz iz lastnih izkusenj. Zato bodo celo pri vsakem potencijalno primernem z najmajsimi kriteriji raje iskale napake, ga poskusale osmesiti, ipd, kot tvegati razocaranje po srecanju. Ponudile se bodo, ko da oglas idealni brez kriterijev. Ob svetem nikoli. lol[/quote]
Se strinjam. S tem, da si nekako pozabil na moške, ki niso nič kaj drugačni in se prav tako raje posmehujejo ženskam. S tvojim LOL vred na koncu. 😉 Vsi vi imate že neke slabe izkušnje za sabo ali pa jih sploh še nimate.
Se strinjam. S tem, da si nekako pozabil na moške, ki niso nič kaj drugačni in se prav tako raje posmehujejo ženskam. S tvojim LOL vred na koncu. 😉 Vsi vi imate že neke slabe izkušnje za sabo ali pa jih sploh še nimate.[/quote]
Pomoje ti neboš nikol razumel razlike….
Še 1x tokrat verjetno zadnjič
RAZLIKA JE V TEM da moški načeloma so čisto ok tudi z neresno ali brez zveze!
Kaj pa se jim naj…. če pa sem zadnjič v gostilni slučajno slišal kak je baba razlagala koelgici da pa ona že nebo mela kr enega ki (ne spomnim se kaj točno) delapa cele dneve pri prijatlih avte šraufajo itd itd da si bo kaj bolšega poiskala…
A sama je mela faking 20kg preveč pa mazoljast fris… ja lepo te prosim jaz bi tudi od take šo vstran PCje raje še popoldne montirat GRATIS vsakemu!
Ti še zdaj ne razumeš da nam je vseeno tudi če ostanemo samski(nekateri tu si tega celo želijo) ženskam pa to dostikrat ni in skupaj z biološko urico je to njihov problem ki ga pa hočejo prenest na nas češ SPREMENTE se ker niste dovolj dobri bla bla bla…
bahahahah pol pa ji pri 35 teče v grlo voda pol pa nastanejo zamorjene babnce po Monu 🙂 ki iščejo izgovore zakaj niso tipi ki bi jih meli dovolj dobri za njih a drugi jih pa nočejo
tipično žensko!
Se strinjam. S tem, da si nekako pozabil na moške, ki niso nič kaj drugačni in se prav tako raje posmehujejo ženskam. S tvojim LOL vred na koncu. 😉 Vsi vi imate že neke slabe izkušnje za sabo ali pa jih sploh še nimate.[/quote]
FYI, ce bi se forumski moski na samske “iskalke” enako odzvali, potem bi ti dal za prav. Vendar, kolikor sem opazil, samske padalke bolj redko ostanejo brez zelo direktne ponudbe fukfehtarjev. Torej, gre za obcutno razliko.
Moj ‘lol’ pa je komentar na ljudi, ki se zavedajo, da necesa ne morejo dobiti, pa vseeno cakajo, da se jim nemogoce kar samo ponudi. Potrplenje je lahko kar vrlina, ampak cakati loto zadetek je slaba zivljenska strategija, a ne?
Forum je zaprt za komentiranje.