Misterija 2
Čakaj malo. Ti si bil v zvezi in nisi delal vsega, kar si želel in meni rečeš, da sem cucek. A ni cucek tisti, ki dela tako, kot mu drugi rečejo? Daj ne delaj se norca iz sebe. :))
Kje pa piše, da jaz nisem delal vsega, kar sem želel? Jaz to delam, ko sem sam in tudi, ko sva skupaj. Je težko za razumet a ne? :))
Čakaj malo. Ti si bil v zvezi in nisi delal vsega, kar si želel in meni rečeš, da sem cucek. A ni cucek tisti, ki dela tako, kot mu drugi rečejo? Daj ne delaj se norca iz sebe. :))
Kje pa piše, da jaz nisem delal vsega, kar sem želel? Jaz to delam, ko sem sam in tudi, ko sva skupaj. Je težko za razumet a ne? :))[/quote]
Spet se lažeš brezveze….
Ti si delal vse kar si mislil da želiš 😉
Torej nisi bil samski ker si mislil na nekoga drugega podzavestno…
s tabo nebom več debatiral o tem ker si itak moron glede tega… sploh pa itak tvoja ni šla nikamor ker sta za kompom se prek skypa menla al pa preko chata že cel faking cajt vajine zveze…
V glavnem, bil si copata svojo celo resno zvezo, zdaj pa misliš, da so tudi vsi ostali, ki so v zvezi, taki kot ti. :))
Pol pa tudi ti nimaš pravice razsojat o tem, katera ženska je lepa in katera grda, ker to ni uzakonjeno. Jaoooo. 🙂
Pol pa tudi ti nimaš pravice razsojat o tem, katera ženska je lepa in katera grda, ker to ni uzakonjeno. Jaoooo. :)[/quote]
Saj ne razsojam…. jaz povem… ne preprečujem grdim ženskam da pišejo in komentirajo kot eni pravite za nas ki baje nimamo resnih zvez 🙂
bahahahah ti pa si optimist 😉 ona je meni gnjavla ker nisem copata pa sem šo stran… simple 😉
Zakaj pa misliš da sem po 1 tednu odšel? ker sem bil copata? LOL pol mi nebi težila…
slabo sklepaš!
Pol pa tudi ti nimaš pravice razsojat o tem, katera ženska je lepa in katera grda, ker to ni uzakonjeno. Jaoooo. :)[/quote]
Saj ne razsojam…. jaz povem… ne preprečujem grdim ženskam da pišejo in komentirajo kot eni pravite za nas ki baje nimamo resnih zvez 🙂
[/quote]
Kdo pa tebi preprečuje, da komentiraš? :)) Saj samo povejo, da ne bi smel. :))
Dobro, počutil si se kot copata. Saj si sam rekel, da nisi mogel počet stvari, ki si jih želel. Izbereš vedno sebi primernega. Jaz bi se zamislil na tvojem mestu, zakaj ti življenje vedno nakloni ženske, katerim se “moraš” prilagajat.
[/quote]
Dobro, počutil si se kot copata. Saj si sam rekel, da nisi mogel počet stvari, ki si jih želel. Izbereš vedno sebi primernega. Jaz bi se zamislil na tvojem mestu, zakaj ti življenje vedno nakloni ženske, katerim se “moraš” prilagajat.[/quote]
zakaj me NE čudi da ne napišeš enako ženskam ki jamrajo da ni resnih tipov….
One bi se tudi lahko zamislile zakaj jim življenje ”vedno” nakloni moške, ki niso resni…
Vidiš zaradi dvojnih meril nisi relevanten 😉
Dobro, počutil si se kot copata. Saj si sam rekel, da nisi mogel počet stvari, ki si jih želel. Izbereš vedno sebi primernega. Jaz bi se zamislil na tvojem mestu, zakaj ti življenje vedno nakloni ženske, katerim se “moraš” prilagajat.[/quote]
One bi se tudi lahko zamislile zakaj jim življenje ”vedno” nakloni moške, ki niso resni…
Vidiš zaradi dvojnih meril nisi relevanten ;)[/quote]
Sigurno jim napišem, samo malo katera to pove tolikokrat, kot ti. Ti kar prosiš za to. 😉
Vidiš zaradi dvojnih meril nisi relevanten ;)[/quote]
Komentar dneva. Marko, brezveze si mu odgovoril, model te je čist zabil lol
Forum je zaprt za komentiranje.