Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Mishika, huraaaaaaaa:)

Mishika, huraaaaaaaa:)

Joj, sem vesela za vaju dva:)))) In predstavljam si tudi vajina starša,

kako nestrpno pričakujeta najlepši dogodek.

Ne pozabi javiti, drži?! ( )

Pozdravček z obale Babi

Hehe, ne bom :). No, saj je se nekaj casa do takrat – res pa je, da hitro leti.

Veseli smo pa vsi 100 na uro, ker je bil mali bauc/baucika ze tezko pricakovan.

Lp, mishika

mishika, čestitke tudi iz moje strani. en del številk pa sem pobrisal, saj si si verjetno prepisala številko. Saj veš, da ne bo ravno na ogled vsem.

če pa nisi, pa meni piši.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hej, Miška! 🙂

Iskrene čestitke! Junija rojeni smo eni taki posebni ljudje – polni smeha in dobre volje.

Lp, Petra

Baceeeeeeeeek:)

Še vedno pridno pečeš?

Vse lepo,veliko dobrega in iskrivega v novem letu želi Babi

Draga Babi,

tudi tebi in vsem tvojim želim veliko lepega, predvsem pa zdravja in ljubezni.

Pečem, pečem. Vedno več in boljše. 🙂 Sedaj sem se s fantom (ki ni več isti kot takrat, ko smo se dobivali) preselila v najem, kjer blazno uživava. Ko ti nihče ne gleda pod prste in te ne sekira. Moram reči, da sem šele tu spoznala, kako “obremenjena” sem bila doma. Čeprav je seveda sedaj manj denarja, je pa toliko lepše. 🙂

Velikokrat se spomnim na “staro gardo” in sem vesela, ko se katera oglasi. Čeprav so se naše poti razšle, pa nas vežejo spomini na dobre recepte, lepe besede in imenitna srečanja. Ob besedi “pitulice” pa zagotovo vsi pomislimo nate, draga Babi!

Pozdrav z Gorenjske, Petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close