Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Miren družinski kamp na Hrvaškem

Miren družinski kamp na Hrvaškem

Mi lahko priporočite kakšen miren družinski kamp na Hrvaškem (ne nudističen)?
Po možnosti z veliko sence in prodnato plažo, ne mivko. Pa nekje tja do Šibenika, Zadra, dlje ne.

Ja, saj vem:
a) sem zahtevna
b) takšnih skrivnosti se ne izdaja.

morda pa vseeno pade kak dober predlog 🙂

Mirni družinski kamp ne obstaja.

ok, potem pa nemiren.

Mi letos mal dlje od Šibenika, najdli en tak miren družinski kamp na Pelješcu, kamp Vala, pogooglaj, baje je sanjsko. Komaj čakam da gremo 🙂

Haha, Pelješac je pa kar dosti naprej od Šibenika, veš. Pa ne pozabi na trajekt, tam boste tudi čakali kot zmešani, 3 ure gotovo,…. Če boste šli pa čez Bosno in po polotoku z avtom, pa tiste 3 ure čakanja na trajekt sicer zamenjaš za vožnjo, glede časa pa si na istem….

In seveda je čisto logično, da bo kamp ostal miren, če je objavljen na največjem forumu, kjer se opisujejo sončkasti sončki in monaste mame.

joj ste smotane
ne bomo šli na trajekt, se bomo peljali, baje je Ston vredno videt.
ne verka,e, da bo gneča ne, ker toliko kolikor imajo kapacitete, pač sprejmejo.

joj ste smotane
ne verka,e, da bo gneča ne, ker toliko kolikor imajo kapacitete, pač sprejmejo.[/quote]

Saj pravim, ali se peljete čez Bosno in po polotoku, ali pa čakate 3 ure na trajekt. Tako boste vsaj nekaj imeli od tistih 3 ur, Ston je lep.

Kampi na Pelješcu so polni, btw. Pa piha tudi nonstop, zato itak za avtorico te teme, ki išče 6 ur krajšo pot, tole ne pride v poštev. ;))

joj ste smotane
ne verka,e, da bo gneča ne, ker toliko kolikor imajo kapacitete, pač sprejmejo.[/quote]

Saj pravim, ali se peljete čez Bosno in po polotoku, ali pa čakate 3 ure na trajekt. Tako boste vsaj nekaj imeli od tistih 3 ur, Ston je lep.

Kampi na Pelješcu so polni, btw. Pa piha tudi nonstop, zato itak za avtorico te teme, ki išče 6 ur krajšo pot, tole ne pride v poštev. ;))[/quote]

bem ;( verjetno maš prav, je pa ideja, meni če je lepo ni problem par urc več ;), no za nekatere pa je.
Nismo še bili tam, upam da bo lepo, sicer vem, da tam piha, ampak baje je v tem zalivčku kampa dokaj mirno. Ja polni pa čisto možni da so že, mi smo rezervirali že lani decembra.
Glede na to, da morda imaš mal več idej, mi lahko svetuješ kam za prhodnje leto 😉

lp

pred 4 leti smo po naključju kampirali v vrsarju kamp orsera. Zelo lep in urejen kamp z dosti sence, večinoma same družine ali starejši ljudje. Slovencev v kampu zelo zelo malo je pa bilo veliko nizozemcev. poglej njihovo spletno stran, ker je zelo zaseden

Na avtokampi.si piše, da je v kamu Orsera plaža betonska …

Zdravo,
tudi midva kampirava z dvema otročkoma (2. in 7. let) in nam je bilo všeč v Šimunih na Pagu, Kovačinah na Cresu in Čikatu na Lošinju, pred sezono za podaljšan vikend pa Umag ParkIN kamp(imajo ogrevan bazen, če je morje še premrzlo).
Kamorkoli vas zanese, uživajte!

Isto iščem sama, pa na hrvaškem to težko najdeš. Samo želim predvsem nekaj sence in lepo plažo (beri: ne beton in skale).

Medulin ima mivkasto plažo, pa Rajska plaža na Rabu tut mivka, Straško – ima malo večje kamenje na plaži, Martinščica tudi kamenčke, samo mi kemp ne sede, Kovačine, samo je strašna gužva poleti na tistem delu plaže…

Skratka, ni tako enostavno najti tega, ker Hrvaška pač nima ravno ogromno mivkasto /prodnatih plaž (če nimaš čolna seveda). Običajno imajo kampi en mini delček prodnate plaže, kjer je brisača pri brisači…

Bom spremljala temo, da vidim če bo kak predlog padel, ki ga še nisem obdelala.

kot sem zgoraj napisala, avtokamp Vala na pelješcu. Miren kamp, plaža prodnata. ti bom znalča več povedat ko se vrnemo 🙂 ampak na avtokampu.si so za ta kamp same hvale.

Potem je pa bolje Korčula, ima več kampov kot Pelješac, pa tudi lepša je. Vsaj meni, vendar je vožnje kar nekaj več. Sicer pa Kovačine na Cresu in Čikat na Lošinju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close