Miren družinski kamp na Hrvaškem
joj ste smotane
ne bomo šli na trajekt, se bomo peljali, baje je Ston vredno videt.
ne verka,e, da bo gneča ne, ker toliko kolikor imajo kapacitete, pač sprejmejo.[/quote]
Saj pravim, ali se peljete čez Bosno in po polotoku, ali pa čakate 3 ure na trajekt. Tako boste vsaj nekaj imeli od tistih 3 ur, Ston je lep.
Kampi na Pelješcu so polni, btw. Pa piha tudi nonstop, zato itak za avtorico te teme, ki išče 6 ur krajšo pot, tole ne pride v poštev. ;))
joj ste smotane
ne bomo šli na trajekt, se bomo peljali, baje je Ston vredno videt.
ne verka,e, da bo gneča ne, ker toliko kolikor imajo kapacitete, pač sprejmejo.[/quote]
Saj pravim, ali se peljete čez Bosno in po polotoku, ali pa čakate 3 ure na trajekt. Tako boste vsaj nekaj imeli od tistih 3 ur, Ston je lep.
Kampi na Pelješcu so polni, btw. Pa piha tudi nonstop, zato itak za avtorico te teme, ki išče 6 ur krajšo pot, tole ne pride v poštev. ;))[/quote]
bem ;( verjetno maš prav, je pa ideja, meni če je lepo ni problem par urc več ;), no za nekatere pa je.
Nismo še bili tam, upam da bo lepo, sicer vem, da tam piha, ampak baje je v tem zalivčku kampa dokaj mirno. Ja polni pa čisto možni da so že, mi smo rezervirali že lani decembra.
Glede na to, da morda imaš mal več idej, mi lahko svetuješ kam za prhodnje leto 😉
lp
Isto iščem sama, pa na hrvaškem to težko najdeš. Samo želim predvsem nekaj sence in lepo plažo (beri: ne beton in skale).
Medulin ima mivkasto plažo, pa Rajska plaža na Rabu tut mivka, Straško – ima malo večje kamenje na plaži, Martinščica tudi kamenčke, samo mi kemp ne sede, Kovačine, samo je strašna gužva poleti na tistem delu plaže…
Skratka, ni tako enostavno najti tega, ker Hrvaška pač nima ravno ogromno mivkasto /prodnatih plaž (če nimaš čolna seveda). Običajno imajo kampi en mini delček prodnate plaže, kjer je brisača pri brisači…
Bom spremljala temo, da vidim če bo kak predlog padel, ki ga še nisem obdelala.
Forum je zaprt za komentiranje.