Miran Mišmaš – zdravilec
Jaz menim, da če je pravi zdravilec, vas bo vzel brez finančnega plačila, kajti vsak zdravilec, kateremu je dano da ima to moč, naj bi pomagaal tudi ubogim in vsakemu, kateri si tega ne more privoščit. Kar mu je dano od univerzuma, za to tudi on ni plačal. Jaz predlagam da mu pišete tako kot ste tu, ter vidite ali vas vzame brez plačila, če vas ne vzame, ne hodite k njemu.
Anonimno 1316, 10.02.2024 ob 08:20
Dermatolog vam je pozdravil luskavico? Za vedno? Ne rabite sploh več zdravil? Resno? Potem prosim za informacijo, kdo je ta čudežni dermatolog.
Tudi anksioznost so vam pozdravili, da ne rabite nobenih zdravil več? Vau.
Večina ni te sreče in nekateri v obupu poskusijo karkoli, ponavadi ko te uradna medicina pusti na cedilu in takih je ogromno. Vsak poskrbi zase, kot najbolje zna in zato ni treba obsojat. Seveda se tudi med energijskimi zdravilci najde kup šarlatanov in nekateri morajo tudi to izkušnjo dat skozi
točno tako
Pozdravljeni, jaz sem pripravljena naredit terapijo ZASTONJ vsem, ki se borite z takšnimi in drugačnimi težavami. Vbistvu sem sama bila pri njemu in mi je ogromno pomagal ampak po 3letih ugotovila, da to kar on dela in njegova bivsa ni dar ampak je nekaj kar vsak od nas lahko pocne! Gre se za REIKI kljub temu da bi sam to vrjetno zanikal ampak ko sem naredila sama certifikat in bila inicirana v reiki energijo sem vidla da vse kar dela dela enako kot sem se sama ucila.
Ce vas vec zanima se mi lahko bilokdo javi na facebook ali instagram (Ališa Sršen). Zakaj zastonj? Glih zaradi tega ker vem kak je meni to pomagalo in da so ljudje ze tko brez dnarja predvsem pa zato ker se dobro z dobrim vraca, zakaj nebi pomagala če lahko, mene to nič ne stane, nekomu pa lahko to spremeni življenje.
Objem ?
Preberi knjigo Blagoslov ali prekletstvo – -Derek Prince.
Verjamem, da ljudje, ki imajo te sposobnosti, nimajo slabih namenov, ampak nekaj je potrebno vedeti, če ste kristjanka – takšne stvari spadajo pod new age, ki jih kristjan ne bi smel koristiti! Nik ola Škraj na rič ima na spletu odlično pričevanje o tem!
Alisa333, 30.12.2024 ob 08:00
Pozdravljeni, jaz sem pripravljena naredit terapijo ZASTONJ vsem, ki se borite z takšnimi in drugačnimi težavami. Vbistvu sem sama bila pri njemu in mi je ogromno pomagal ampak po 3letih ugotovila, da to kar on dela in njegova bivsa ni dar ampak je nekaj kar vsak od nas lahko pocne! Gre se za REIKI kljub temu da bi sam to vrjetno zanikal ampak ko sem naredila sama certifikat in bila inicirana v reiki energijo sem vidla da vse kar dela dela enako kot sem se sama ucila.
Ce vas vec zanima se mi lahko bilokdo javi na facebook ali instagram (Ališa Sršen). Zakaj zastonj? Glih zaradi tega ker vem kak je meni to pomagalo in da so ljudje ze tko brez dnarja predvsem pa zato ker se dobro z dobrim vraca, zakaj nebi pomagala če lahko, mene to nič ne stane, nekomu pa lahko to spremeni življenje.
Objem ?
Kako Ste prijazni.
Podarite, če lahko, takim ki res potrebujejo …?
Miran je v mojih očeh izjemen. Ljudje, ki se niso pripravljeni srečati s Sabo, se tudi ne zmorejo zares srečati z njim.
Ljudje smo si različni, za nekoga bo tudi uradna medicina okej podpora in v kolikor posameznik čuti, da mu bo odprla prostor zdravljenja, ki ga išče v tistem trenutku je to čisto vredu. Vsak izbere svojo pot. Ni univerzalne kode. Zame je zdravilec tisti, ki je zmožen v tvojem polju narediti določene aktivacije. Ti pomaga ozavestiti, te usmeriti. Bolezen/težava/bolečina je tako ali tako INDIVIDUALNA, zato jo potrebuje posameznik najprej začutiti, ozavestiti, drugače tudi ozdravljenja ne bo.
Um in človeški ego je tu velikokrat v napoto. Potrebno bo pogledati vase. In kar je moja resnica, seveda ni vaša resnica.
Toplo priporočam, da pri odločitvi poslušate le svojo intuicijo. Izkušnja nekoga drugega ni vaša. In vaša izkušnja ni izkušnja nekoga drugega.
Moja izkušnja z Miranom je vsekakor zelo zelo dobra. Je izjemen človek, njegovo polje nosi visoke vibracije, od njega se je vsekakor čast tako ali drugače učiti.
Vse dobro na vaši poti.
Forum je zaprt za komentiranje.