Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Miokarditis ali perikarditis

Miokarditis ali perikarditis

Če grem v ponedeljek k zdravniku, ali bo znal prepoznati, ali me je kateri od teh dveh stanj zadel po prejemu kovid19 šuta. Kakšno preiskavo naredi zdravnik, da ugotovi to stanje? ker tisti ki so imeli eno ali drugo ne smejo prejeti buster šuta, ker je tveganje za trajno okvaro srca preveliko.

Če bi do tega prišlo, bi s simptomi že zdavnaj odpeketal na urgenco.

Na Dron Delta, po novem. ? Nekaj sem brala. Ko who objavi kaj, je včasih potrebno počakati. P kakem šutu al kaj govoriš? ? Pa a mora človek res vse doživeti? Kar imejte ga. Bodi srečna, da nisi v Indiji. Tam so vale predelali in imajo druge težave.

Predlagam ti, da vprašaš raje zdravnika Ma, smeh še ni izumrl. Morda tisto nekje na Primorskem. Ajaj?

če kdo ve odgovor naj pove, če ne npr. kot @Dolčegusto pa ni treba smetit po temi. Na urgenci so vrste ravno zaradi takih kot je je @Dolčegusto , ki za vsak drek tečejo na urgenco.

Ne, osebni zdravnik ne bo prepoznal miokarditisa, te bo pa napotil v bolnico, če se mu bo kaj zdelo sumljivo. Sva na istem. Jaz sem tudi zelo slaba po prvem odmerku in sem naročena samoplačniško k kardiologu in na uz srca.

Tole cepivo je ena velika velika j eba

@hijena

jp, smo ugotovili. Mi grejo živci pokonci, ko slišim nebuloze, kako je vse varno.

Mislim da ni univerzalnih in lahko prepoznavnih simptomov. Malo bolj natančno poguglaj – nekaj se najde, a gre za zelo različne možnosti.

saj guglam, samo sama ne morem ugotovit, če imam okvaro srca. In me zanima, če to lahko ugotovi osebni zdravik. Ker drugače ne vem, ali se lahko sploh še cepim. Saj bom vprašala OZ, sam se bojim, da bo rekel ‘kakor veste, sama se odločte’

Kar je dolčegusto rekel bo držalo, če fašeš simptome tega, verjemi da greš zelo hitro na urgenco. Če si pa antivaxer in si zmišljuješ bedaste teme, pa itak ne verjameš v medicino tako da brezveze odgovarjat.

simptomi so , da te malo boli v prsih. A za to naj grem na urgenco??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close