Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ministri

Ministri

Ja, Tanaja, to je to. Ne rečem, da ravno navijam npr. za Bajuka, ampak če je za svetovno banko OK, za eno postkomunistično Slovenijo pa nesposoben?! Smo pa res geniji, ni kaj. Pa Janša? A osamosvojitev je lahko speljal, zdaj pa ene vlade ne bo šlihtal? Bo že, saj je sposoben in dobre živce ima. Kot kaže, ga levičarji ne morejo “pregreti”.

no potem mi pa povejta, kaj neposredno se je za vaju spremenilo…

samo jamrate non stop

da pa bi kaj naredili za to, pa nič.

a zdej mislita, da bo pa kej drugač.

bota polne dnarja…

ja valda.

vidve kr upita.

vseen je kdo je na oblasti. če sam ne poskrbiš zase, ne bo noben nč.

Folk pa tud misli, da bodo kr dobival od države. kje še kdo kaj dobiva od države?

Problem je, da imamo še zmeri v podzavesti komunizem…

Jahh….

eni nasedajo!

pa ne mislit, da sem jaz za LDS!

Samo eni ste tok naivni, da nasedate obljubam…..

Dajmo jim 100 dni, pa se bomo potem prerekali.

O.K., se strinjam!

Samo mi gre na jetra, ko se pojavijo določeni osebki in težijo, da nas je država spravila na kant.

Sami pa še ne vejo, kaj je to revščina in se nato prerekajo kaj jim je slabega naredila država (sami pa sedijo križem rok)….

jest se strinjam z mrkom v marsičem.
ženske ve ste tok naivne ene -in tudi moški- da glava peče.
rezerv v denarju je toliko da se vam ne sanja in tudi ti bodo kradli kot so lds ovci. denarja za nekatere je ogromno, vedno bo in vedno je bil, za druge ga pač ni-
ma kakšen javni dolg pa kaj bluzite-to je pač tako kot v vsaki državi javni dolg je za statistiko pa ljudi fotrat.
sam 5 im največjim kapitalistom naj poberejo denar pa ne bo več javnega dolga. uf ste naivni.
sej tud slovenija ne premore -no ja razen sedaj ko so končno kupili nekaj novega- niti enega dobrega policijskega čolna, ker kao ni denarja v proračunu pa bla bla . a jankovič-recimo- in njemu podobni se vozijo po dalmatinskih otokih z jahtami, katerih vrednost ene preseže vrednost vseh plovil v slovenski vojski pa policiji skupaj. ma dajte bit tok butasti. to je politika. bajuk se je že posral in bo hitro znižal davke kapitalistom ker so svoj denar v milijardah tolarjev-beri naš denar iz socializma ki so ga očitno spretno pokradli- prenesli v tujino.
poslušte jaz sem za da se je vlada zamenjala ker prevetritev v vseh stvareh je dobra in koristna pa četudi pridejo začasno slabši na vlado.
sam ne mi pa govoriti da je rupel dober kandidat za zunanjega ministra ha ha a ste zmešani al kaj. vsake 5 minut zamenja stranko po načelu kamor veter piha, je noranji zajedalec in parazit , beri podgana, v odnosih s hrvaško je nula in je zajebal vse naše dobre pozicije, žužlu ga sam še pofafal ni ko se je z njim prvič srečal še v prejšnji garnituri, obljubil je arbitražo-mimo slovenskega uradnega stališča ki je proti temu-, ker arbitraža nam samo škodi koristi pa ne ! če komu ni jasno zakaj mu razložim drugič. in ti so mnenja strokovnjakov in analitikov in SO SI EDINA!.
ej ne da se mi več pisat sam res ste zarukani eni . do konca.

Mrk zadnji si, ki mi bi lahko pridigav kaj pomeni revščina, ker še predobro vem!
Očitno si ravno ti tisti, ki tega ne veš. Pa da ne bi Svetilnik komenterala o ženski naivnosti, ker delam na takšnem položaju, da še predobro vem kaj se dogaja in da je že bil skrajni čas, da za vedno izgine lds iz vlade! Zame verjetno ne bo popolnoma nič drugače razen tega, da bom morala na novo preučiti nekaj zakonov, kar se pa plače tiče pa niti pod razno nimam pripomb. Ne razumem kako lahko nekateri kritizirate vlado, ki sploh še ni začela delati očitno ste tako jasnovidni kot LDS in ZLSD. Samo ne vem kje je bila ta njihova jasnovidnost zadnjih 12 let!

Tanaja

saj nisem kritiziral vlade ampak rupla konkretno pa mogoče še kakega posameznika. recimo bajuka vidt ne morem . argentinski ubežnik dej no.
sej zame je janša car :).

Navali narode na Bajuka.
Baraba je že pri dveh letih zbežal v Argentino, zdaj nam bo pa tukaj pamet solil. Naj gre raje nazaj v svetovno banko, kaj pa tam vejo kaj so finance.

Pa Gabra bi lahko tudi dali za kakšnega euroministra za šolstvo.
Potem tudi europski kuharji ob dokončanju šole ne bi znali spečt kaj več kot jajce na oko, elektroinženirji ne zamenjati navadne varovalke, ekonomisti ne znali izračunati obrestno obrestnega računa in avtomehaniki s težavo našli na avtu kaj več kot izpušno cev in radiokasetofon s CD playerjem……, po vseh njegovih umnih spremembah šolskega sistema.

Bravo svetilnik!

tanaja, dej mal se umiri! Kaj je naredila prejsnja vlada zadnjih 12 let?
Halo?

Pa iz kje si ti? A EU zate ni dovolj. To je pa tko, ko nisi zadovoljna z nobeno stvarjo in “šimfaš” vse povprek.

Zdaj boš kar rekla, da nič ni bilo narejenega v zadnjih 12 letih. O.K., bile so napake – te se dogajajo povsod.

A bilo je tudi marsikaj dobrega narejenega. Tako da, ne mi nakladat razne bedarije…

A misliš, da v tej vladi ne bo korupcije. Dej no dej se slepit. Pa ne vem kakšen je tvoj položaj v službi… A se mi zdiš totalno nezrela oseba, da tako naivno razmišljaš.

A misliš, da se v teh 12-tih letih janša&Co. niso okoristili. Le kdo lahko potem hodi igrat golf na Mauritsius? 🙂

Malo si vzemi pamet v roke! PA NE BLUZI, DA BO ZDEJ KEJ DRUGAČ! ZATE BO PA SPLOH ISTO!!!!!!!!!

Za nas, navadne smrtnike se z novo vlado ne bo kaj spremenilo. Vsaj na bolje ne. Resnično pa upam, da ne bo slabše.
Od novih ministrov najbolj poznam Drobniča in Rupla in moram reči, da bom resnično presenečena in vesela, če se bosta obdržala 4 leta…..in brez da zafušata kaj res važnega.
Sicer pa pustimo jim par mesecev, da pokažejo, kako bodo zastavili. Morali pa bodo pošteno zavihati rokave, ker bodo morali pošteno delati, do sedaj so bili navajeni samo kritizirati, kar je precej lažje kot konkretno vodit zadeve…

Ti bi rada zopet komuniste na oblast,kajne?

Pametni, predlgam da se nehamo z bizgeci pogovarjat.

Hahahaha Žan, a misliš, da v sedanji vladi ne sedi kakšen komunist???
Sicer pa, to kar jaz govorim nima nobene veze s komunizmom.

Brez komentarja..škoda besed za osebe,ki vsako spremembo dajo na referendum,ker se sami ne morejo zment..po tem takem je bolje, če v vladi sedita dva in ko bo kaj za rešit,gremo na referendum in vedno bo tako kot bomo hoteli sami.

pa še tole: vi računate da bo ta vlada 4 leta notri ima pa SLS ha ha ha .

Sedi jih kar precej vseh barv.

Janša bo verjetno imel veliko dela z menjavami ministrov. Glede na SLS in NSi pa bo dobil tudi precej sivih las….

ha ha sej je plešast :)))

ja samo janša ima ta problem, da hoče vse držati v svojih rokah.

In kot je že zdej pričakovati, bo kmalu imel preveč dela z ostalimi v koaliciji.

Še posebno, ker se ne bodo hoteli podrejati njegovi avtokraciji…

Jebiga, janša si je skos želel, da bi bil samo ON na vrhu!

Ta vlada se ne bo dolgo obdržala,ker je opozicija preveč močna in medsebojna misleča nasprotja prevelika.To so realna dejstva,ki se bodo kmalu pokazala.

Ja ravno pri nas v službi zdaj poteka menjava ministrov in osebja…

FAK!

Kaj se to dogaja. Ne moreš verjet…

So zraven pripeljali celo gardo…

AMPAK RES OGROMNO (NE)SPOSOBNIH LJUDI…

KO VIDIŠ KAJ DELAJO… AJOJ!

SE ZMIŠLJUJEJO, DA BI TO IN ONO…

HALOOOOOOOOOO???????????????????????????

Ja, pri nas tudi.Zaenkrat pa še ne morem soditi, koliko so sposobni oziroma nesposobni……
To bomo šele videli čez kakšen mesec ali dva.
P.S. Naš novi minister je prišel pa kar sam 🙂

Pa kaj si ti bebo bivši minister, da veš, kaj se dogaja. Koga so s sabo pripeljali. Pa saj ne moreš enga kr od dons do jutr zaposlit. Jajce in laži. Upaj, da te ne bojo nogiral.

mrk ima prav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close