Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika mini pizze, žepki pizze?

mini pizze, žepki pizze?

V soboto bomo praznovali rojstni dan in imamo nekaj povabljenih, veliko bo otrok.
S prijateljico bova naredili “takitose” ali nekaj takega 🙂
Potem sem pa razmišljala še o takih majhnih pizza žepkih.
Ali je že kdo to delal? Ne vem, a narediš testo za pizzo in potem noter zaviješ šunko in sir, ali se naredi kako drugače? Ima morda Pečjak kaj takega? So uredu?
Rada bi takšne bolj majhne.
Hvala!

Pečjak ima pizza žepke, notri je ketchup in sir. So pa ti žepki narejeni iz enakega testa, kot tisti, ki so polnjeni z drugimi nadevi. Mislim, da je testo listnato, nisem pa sigurna.

Delala sem že na ta način, da sem iz (navadnega) testa za pizzo izrezala male kroge, nadevala kot običajno pizzo in potem prepognila, zalepila robove in spekla. Tako imaš “žepke”.

Lahko pa tudi razvaljaš testo kot za potico, daš malo v zmrzovalnik (da laže režeš) in potem zavitek narežeš na kolobarje. Spečeš in dobiš “polžke”.

Dober tek in lepo praznujte!

Pri nas vedno to vžge:
ali pa to

Mi smo imeli prav včeraj roj.dan in prav tako sem spekla te Pečjakove mini žepke Pizza, pa večina ni bila navdušena, ker pa sem predvidevala, da ne bodo vsi otroci navdušeni nad tem sem pa kupila še male mini žepke s čololade (Pečjak), ki pa so šli v slast.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close