Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mimovrste naročanje in garancija

mimovrste naročanje in garancija

kako je z garancijami pri naročanju aparatov po netu, gledam brivnik za mojega na mimovrste?

nikol nisem tko naročala, dajte mi prosim povedat

lep dan

ti velja kot garancija. garancije pa dobiš toliko, kot ti jo da proizvajalec. pri nekaterih zadevah (bela tehnika) jo lahko celo za manjše doplačilo dokupiš.

če ti pač neki crkne, pogledaš v seznam pooblaščenih servisrjev (to dobiš zraven), kje se da popraviti, z računom pa dokažeđ kdaj je blo kupljeno.

lahko pa njihovo službo kontaktiraš če nisi čist ziher. ni pa panike. vse uredijo

Pri nakupu na Mimovrste bodite še posebej pozorni na GARANCIJSKO DOBO: pri artiklih na svoji internetni strani ogašujejo garancijsko dobo, ki NI NUJNO ENAKA kot je garancijska doba proizvajalca.
Primer:
kupiš računalnik. Na internetni strani mimovrste pri podrobnejšem opisu artikla piše, da je garancija 3 leta. Naročiš. Dobiš. Doma odpreš škatlo. Notri je garancijski list, na katerem piše, da je garancijska doba 1 leto. Na RAČUNU OD MIMOVRSTE pa piše, da je garancijska doba skladna z garancijo proizvajalca…!!!!! Halooo!!! Poskrbite, da vam 3-letno garancijo na mimovrste žigosajo ob PREVZEMU!!!
Mene so 1x prinesli okoli…!! Pišem zato, da ne bodo še koga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close