Mimovrste in 15 dni nedostavljen nakup
sedokpđ, 03.12.2021 ob 06:58
Jaz sem z Mimovrste opravila. Artikel na zalogi – naročim – pa jajcanje, da še ni, da še ni, da še ni. Po dveh tednih naročilo stornirano, ker artikel ni dobavljiv. Ampak še vedno faking na zalogi!!
Mi ne gre tako slabo, da bi se še ukvarjala s takimi.
Meni se je zgodilo isto, 2x. Od takrat njihove strani sploh več ne odprem. Pa sem v vseh preteklih letih kupila ogromno stvari prav tam.
Ja, poslabšali so se. In to ornk.
Nimam slabih izkušenj z mimovrste, celo presentijo me kdaj, ko je artikel na voljo še isti dan. Res pa, da vedno izberem osebni prevzem, ker mi je tako najlažje. Če bi prišlo do tega, da artikla toliko časa ne bi dobila, bi jih kontaktirala in vprašala, kaj se dogaja, ali sploh bo, kdaj ga lahko pričakujem. Toliko da veš, pri čem si!
Ampak če je pošiljka predana DPD, bo kmalu pri tebi.
Vedno vse dobim zelo hitro, 03.12.2021 ob 11:16
Nimam slabih izkušenj z mimovrste, celo presentijo me kdaj, ko je artikel na voljo še isti dan. Res pa, da vedno izberem osebni prevzem, ker mi je tako najlažje. Če bi prišlo do tega, da artikla toliko časa ne bi dobila, bi jih kontaktirala in vprašala, kaj se dogaja, ali sploh bo, kdaj ga lahko pričakujem. Toliko da veš, pri čem si!
Ampak če je pošiljka predana DPD, bo kmalu pri tebi.
Enako pri nas, se celo kar nekaj narocamo preko Mimovrste, nekje tedensko, vecino gremo iskat v btc.
Ravno ta teden sem narocila eno kavo, naj bi bila vceraj, pa so sporocili, da se ni, nic pa, kdaj bo. Ker mi ni sila, lahko pocakam. Ce bi bila pa sila, da jo nujno rabim recimo do bozica, bi jih danes klicala.
Forum je zaprt za komentiranje.