Mimi N – prosim vas za pomoč
Jaz bi tudi prosila za recepte.
Hvala.
LP Ana
naslov: aida.zvan@gov.si
Recepti… saj jih je težko pregledno arhivirati, velika verjetnos obstaja, da sem jih že dobiila – morda res kje drugod, a kljub vsemu – Lepo prosim, da ob naslednji priložnosti pošljete še meni: mcgordy@gmail.com
(Pa če slučajno katera rabi velik poštni predal, mi tudi lahko piše – pošljem vabilo za gmail)
Najlepša hvala!
Lepooooooooooo prosim še meni. ajataja@email.si
Hvala, lep dan
Tudi jaz bi se pridružila prošnji za recepte
moj naslov: zvezdica9@email.si
tisočkrat hvala!!
Ojla
Upam, da nisem prepozna, tudi jaz bi prosila za recepte.
Moj mail
mateja365@email.si
Hvala
Hay! Še ena, ki bi bila vesela receptov. Hvala!
… se pokorno javljam za recepte…..prosim….in HVALA!!!!
Moj mail: mar2001@email.si
Tudi jaz bi prosila za recepte, sem namrec tudi bolj nova v kuhanju in bi mi zelo pomagali. Najlepsa hvala in lep pozdrav!
tjasazupancic@yahoo.com
Pozdravljeni
Tudi sam bi prosil za recepte, saj vsakodnevno odkrivam nove dobrote in menim, da mi bodo v veliko veselje in pomoč.
Hvala in LP
marko
naslov:
radkuham@afnegunca.com
Še jaz prosim za recepte! Hvala!
Evo, še jaz bi prosila za recepte. Sem lanska nevesta, vendar se mi zdi, da se najin jedilnik že ponavlja. Vem, da je cel kup receptov na netu, vendar moraš vedati kaj iščeš, zato je meni lažje, če imam pred sabo in listam. Poleg vsega pa je moj mož kar precej zbirčen, pozno prihajava iz službe, tako da je vse skupaj še bolj ‘zakomplicirano’ oz. si poenostavim in potem postajajo kosila enolična.
Najlepša hvala!
Še ena kandidatka. Tudi jaz sem že slišala za to zbirko receptov, pa si nekako nisem upala prositi. Če pa nas je toliko……
Že vnaprej najlepša hvala in lep dan
Pozdravljeni,
Če nisem prepozna bi še jaz lepo prosila za recepte.
hvala in lep pozdrav.
Naslov:
natasa_maksi@email.si
Tudi jaz bom vesela, če bom lahko kaj novega in okusnega skuhala za našo 5 člansko družino.
Hvala,
Lepo prosim za recepte!Hvala!
toni.luar@siol.net
Forum je zaprt za komentiranje.