Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Mimi N – prosim vas za pomoč

Mimi N – prosim vas za pomoč

prosim še meni!
avatovec@volja.net

Alijo se lahko pridružim vsej tej množici?jože.ravnik@email.si

Sem že prepozna??????
bajo1@volja.net
Hvala že vnaprej!!!!!

Dobila sem! Zbirki je več, ampak tista je nekaj posebnega. Hvala in hvala in hvala :o)

Mimi res se mi je prikradev en ž.joze.ravnik@email.si .Hvala za trud.Mari

lahko še jaz pristavim svoj lonček?

hvala hvala

cija.xxx@gmail.com

Pozdravljene! Ne vem sicer, če je še aktualno, vendar bi si resnično želela take zbirke. Moj mail: danijel.gregoric@siol.net
Vnaprej hvala!!!!

Prosim, če še meni pošlete recepte!

Hvala

Če nas ni že preveč, bi se še jaz postavila v vrsto. Prosim!
Hvala!!!!

ursa.kavalar@g-kabel.si

Živjo!
Se pridružuje še ena, ki rada bere – in kuha, da ne bo pomote 🙂 – se tudi jaz priporočam za zbirko, hvala!

mucamaca1@planet.si

Nič ni prepozno, zbiram naslove in jih pakiram v “runde”. Kot piškote na pladnje, pa hop v pečico.
LP Mimi

Pozdravljena, dekleta.
Ali sem lahko tudi jaz eden izmed vaših piškotkov na pladnju? Hvala že vnaprej, če je odgovor da.
natasa.fon@guest.arnes.si
Lepo pozdravljene in še veliko veselja pri ustvarjanju dobrot.

Še enkrat sem vse pregledala, pa tebe – frišna nevesta – ki si vse skupaj sprožila, ne najdem med maili? Si se javila, si dobila? Hotela sem te vprašati, če je to to glede raceptov in če si v zadnjih mapah našla tudi nasvete glede kuhinje in štedilnika…
LP Mimi

Mimi, bos naslednjo rundo poslala ti? Zaenkrat sem poslala vsem do vkljucno Mari. Samo toliko, da vem, da ne polnim po nepotrebnem predala. Morda le se to: jaz sem posiljala vse v enem mailu in je slo cisto lepo skozi, pa se manj dela je tako :-))

LP, Muša

Se lahko še jaz postavim v vrsto? Sem že lani cedila sline, pa mi je bilo preveč nerodno, da bi bil moj prvi zapis tukaj ravno prošnja za recepte :))) Potem mi je bilo pa žal :((

Tako da zdaj izkoriščam tole priložnost in upam, da še niste naveličale razpošiljati svoje zbirke.

Moj mail: akacija@moj.net

Pa hvala že vnaprej in lepo se imejte!

eh, sem kar poslala (imam prevec casa, pa se je treba z necim zamotiti :-)).

LP, Musa

Tako Muši in Mimi se zahvaljujem za prekrasne recepte, berem in berem in ne vem kje naj začnem!!!!!!
Hvala!!!!!!

Hvala lepa za poslano. Natka

Še 1x hvala Muši in Mimi za recepte – dobila sem jih kar 2x :)). Hvala!!!!!! Lp.

lepo prosim lepo prosim še jaz, vse kar se da dobiti.

na: tina@absec.net

Pa hvala v naprej, letim spraznit mail box da ne bo premalo prostora.

lp tinca

Še ena ki vas bolj bere in bi bila vesela receptov!
Moj mail je claudia12@volja.net
Se že v naprej zahvaljujem.

Prosim, prosim še meni pošljite recepte. Hvala

darinkakk@gmail.com

MImi! Hvala in še veliko takih podvigov pri inovacijah.Lep dan vsem!

POzdravljeni,

tudi jaz bi vas prosila za mail z recepti.
Moj mail:

fiskaglista@gmail.com

Za vaš trud se vam najlepše zahvaljujem.
Lep dan,

Pija.

Ker zbiram recepte,bi tudi jaz prosila za recepte.Upam,da nisem prepozna. Moj naslov pihlerca @email.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close