Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek miljon dolarjev za eno noc

miljon dolarjev za eno noc

kar pove o tem kakšna si

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Je s tabo kaj narobe?? Tako prostaško pišeš, da je joj!!!
Umiri se malo človek!

Jaz seksam z moškim takoj, ker tako želim, čutim, se ne grem svetohlinstva (in z vsakim sem imela nato vsaj enoletno razmerje, nikoli ni bilo za eno noč). Vendar kot sem rekla, sem želela, ker me je privlačil, telo norelo … če ne bi, mu denar ne bi pomagal nič, tudi če bi še kakšna nula bila zraven.
Pa ne zaradi predsodkov, načel, enostavno ne morem, če mi ni …

Za eno večerjo ne. Bi se pa moral že bolj izprsiti.[/quote]

ponudim še predavnaje o anarhizmu, mali tečaj hekanja ter uvod v naravno divjo prehrano :)[/quote]

Pridem takoj, sam povej kam pa kdaj? 🙂

ja, je narobe

jaz samo povem kakšne so to osebe

in od takih treba čim bolj stran

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ne vem zakaj bi nekdo dal miljon za stvar, ki jo z lahkoto kupi za 50 in manj?

Tole pa ne razumem najbolje.
Ali bi se nekje začela počutit slabo ko greš od x proti 1 ali od 1 proti x ?

:)))) Tega tudi jaz še nisem ugotovila.

Najbrž tudi ne bom. Tisto … zastonj, je kao moralno. Ok, se strinjam, bi šla z nekom, ker bi mi bil všeč. Takega, ki bi mi zraven denar talal, itak ne poznam nobenega. Ne vem pa, zakaj bi se moralo oboje izključevat.

Odvisno kakšen bi zgledal tale, ki bi ponujal denar. Z nekim zavaljenim, slinastim, 70 letnim starčkom, ki je že v mladih letih zgledal “manj lep” in se je z leti stanje samo poslabšalo sem 200% da nebi šla. Toliko pa se še cenim. Če pa bi bil kakšen moški v srednjih letih, privlačen na pogled, simpatičen pa bi tudi sprejela. Sem pa mnenja, da lahko slednji dobi žensko tudi brez denarja tako da le-ta potem ni v takšni dilemi. Le malo bolj se mora potruditi. Mislim, da moškemu ni treba plačevati za seks ker mrgoli kurbic in naivnih pijanih najstnic, ki dajo za prevoz domov ali pa pijačko (bruh :/).

Ja najstnica si že bila, kako boš odrekla seks svojemu možu ko bo pri 70-tih bomo pa še videli. In posledice tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close