MILF…mi lahko nekdo to razloži
milf pomeni: mother i,d like to fuck. torej mamica ki bi jo nasadil. a zakaj fantje gledajo malo starejše dekline. preprosto. ker os mldaneke stare od 17 do 25 razvajene, lene, lezbične, nadute, zakompleksanke, ki so jih vzgajle zakompleksane debelorite mamice ki so ukazvolane mozacei n imajo moze kot cucuke ki samo kimajo. in ker ve da je sama bila debelorita svija, ki ni dobila lusnega tipa mora sedaj hčerka NIČ TRENIRAT in veliko hujšat. ja? in potme pride ven mladneka ki ne zna ne kuhat, ne fukat, ne nič drugega kot samo vrtet jezik in se sprehaj z njim po telefonu in kaksni luliki mogoče!!! kdo normalen pa bo doam sponozoriral neko zakompleksanko ki bi rada sla studirat bluz od psihologije, ekonomije, medicinske sestre, fdv-ji, in razne profesorice?!! nobena ne bi nič delala, vse bi rade bile kot paris hilton, in pol pride 30 stka in os na tabletah pa v depresiaj ker nimajo otrok in moskega!!!! in pol se vhala bogu konca ta familija ki je itak suha veja. vse mlade bi samo uzivale DELAL PA NE BI NOBENA. tako pa tudi mladi moski mladenici in fantje niso več neumni in ne bi več vsega naredil isamo za luliko. ker jo lahko dobijo marsikje, če ne drugje pa tudi v kaksni hiši z lepimi dekleti za denar, kar je veliko bolj priročno kot sponozorirat zakompleksano debelorito sitnobo.kateri maldenic pa ima denar za sponzorirat tako kurbico, če še službe nima, če niam vplivnega ateka ki ga fila z kešom!!!!! fantje tudi niso več neumni. bab mora znat kuhat, psopravlat pa delat neki. tako ej dan danes. drage smaske 30 letnice!!!
medicinska sestra. sedaj si seveda skočila a ne ampak ti bom obrazložil. nee dvomim v to da ste v nasi drzavi medicnske sestre najbolj izpostalvjne vsemu in izgorele. to mi je jeasno ker poznam to delo. in tudi vem da garate in da niste dobro plačane. to so dejstva. druga plat te medalje pa je ta. vedle ste v kaj se spusčate. in sle ste za medicnske sestre ker ste taki karakter ker pač imate neke komplekse v zivljenju, čutite potrebo da nekomu pomagate. seveda ni ni lnarovez tem je pa dejstvo. pač nega NI MEDICINA. ti ne delas nic prosovoljno al samoinciativni, vse kae delas po UKAZU in pravilih. ja? ne mestat peskla v oči. doktor ne brise ritke in preliva urina. ja? diplomiran sestrap opralvja delo dokrotja cepravn i palačn a za to. je pa tako da itak grejo za negovalno osebje sam oosebe ki pač so primernez a to delo in jim to delo ni tako zaelo tezko. mediciske sestre se delijo na debele in mozače in lezbače ukazovanle in zakomepleksane, ki so po večini sitne. se najde tud kaksna uredu. potem pa so sexy mlade posatvne suhice tudi dostikrat lezbače ki pa so na raucn svojea izgleda PODJETNE. in cilajjo na doktorje. ja??? kaj si ti jaz ne vem! ker te ne poznam. je pa tako da medicnska sestra NE SME BIT PREVEČ PAMETNA IN RAZMISLAJT, ker če je taki karakter potme tega ndela na zmore počet. Velik ljudi ne gre studirat medicino ker jim pač ni skoz za gledat umirajoče!!! imaj odoktorat iz cea drugega. noben ti ni roke zvijal ko si sla za medicnsko sestro. seveda je lepo to da ste medicinske setre in da os ljudje ki delaj oza mali denar neki kurac. ampak pol ne bosi sitna če te sluzba ne izpoljnuje. tako pač je v SLO. idi delat v AT ali DE. čao
še to medicinska sestra. ZELO VELIKO DELA vam tako naredijo dijaki in dijakinje na praksi. deljenej kosila, nega pač to kar delate. imajo svoj nadzor pri praksi in to je to. tako da mi ne govorit kako je in kaj je KER VEM KAKO JE IN KAJ JE!!! jaz nič ne ponizujem tvojega poklica!! ti ga sama ponizujes!!! preberi kaj si napisala!!! meni zelsi nesrečo in bolezen in govoris kako _ ni nič vreden je tvoj poklic!!! to poemni da se sama počutiš nic vredno. MI JE POPOLNOMA JASNO ZAKAJ!!! ampak še enkrat ti povem. nihče ti ni zvijal roke ko si šla na to šolo!!!!!!! ja!!! pač nisi medicnski team ampak negovaln team, del negovalnega teama. to je to kar si. če pa ti delaš uredu ali ne pa imas svojo diplm. sestro ki te ocenjuje in seveda dohtorje ki te ocenjujejo, kako pa poteka pri vas kaksno napredovanje in kdo mora dat kaksno menjene vse pa res ne vem. vem pa dovolj kakor vidis. ok čao.
Seks Zmenki – https://track.toprevenue.org/tiny/rU8pP Preko 100.000 registriranih uporabnikov.
Forum je zaprt za komentiranje.