Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika mikrovalovka – da ali ne???

mikrovalovka – da ali ne???

Tan mi lahko prosim poveš kako pečeš pizzo v mv. Sem namreč novopečena lastnica mv, pa pizze in še marsičesa drugega ne znam pripravit. Imam kombinirano, vendar so navodila zanič. Zanima me tudi, če se da spečt tudi tisti kupljeni zamrznjeni pomfri.

Hvala za odgovore.
lp Majuška

Kkašno mikrovalovko pa imaš? Jaz sem že zraven dobila navodila. Moja ima možnost pečenja in ko pečem pico dam na “crisp” in to je to. Moja mikrovalovka komot nadomesti navadno pečico…

Imam mv Microstar. Saj z mojo lahko tudi pečeš , samo jaz še nisem pogruntala kako 🙁 . Bom že, ko bom ugotovila na kateri znak moram nastavit :).

lp Majuška

uh, mene tudi zanimajo recepti za mikrovalovko. Mi jo uporabljamo le za pogrevanje jedi in odmrzovanje kruha ali mesa. Še kokic nisem nikoli naredila 🙂
Pa bi blo fino jo še za kaj drugega uporabljat.

Kokice si lahko spečeš brez kalorij, tako, da jih nekaj daš v posodo (jaz v plastično) primerno za MW in nastaviš na 2.3 minute, ko pokajo in je pokanje vse bolj redko ugasnemo, solimo jih šele potem, sol uničuje plastično posodo……luknjice……in so čisto brez maščob (kokice iz vrečkice kot za v ponev in na štedilnik) ne kokice, ki grejo v vrečki v MW, pa še ceneje je ta verzija….

V nobeni temi o MV doslej še ni bilo tako enotnega zagovarjanja uporabe, tako pragmatičnega. Vedno se je našlo nekaj gorečih postov proti…
Tole samo za hec. Sedaj pa zares, mikrovalovko uporabljamo kot večina za pogrevanje, odtaljevanje, za kokice, topljenje čokolade, hitri čaj ali neskafe, včerajšnje mafine ali krofe… Zaradi tega smo tudi kupili takšno brez grila in vsega ostalega.
Pozdrav, Mimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close