Najdi forum

Nabavil sem mikrofon in se hotel pogovarjat s kom preko interneta, pa se godijo tele problemi:

-Nasprotnika slišim ampak občasno prekinja tako da ga nekaj sekund slišim, potem za nekaj sekund ne, in potem spet,……se menja

– mene se, če vštekam mikrofon direkt v škatlo nič ne sliši.
Če pa vštekam mikrofon v MiniDisk, ki mi ojača signal, in ga iz MD potem vodim v škatlo na Line IN (nastavim v nadzorni signal na Line IN) se me pa sliši. Vendar se pojavi tu problem, da mi Volume, tista kljukica v Select spodaj včasih začne sama skakat iz Line IN na MIC, tako da moram pritiskat na Line IN da se me spet sliši.

Poglej nastavitve od zvočne če imaš vse pravilno nastavljeno glede priključkov. Katere Win pa imaš in kateri chat uporabljaš?

Lp, Max

Ja če se pogovrjaš z drugim preko interneta ti bo štekalo samo ne vsakič, ne šteka tak vka tak fejst če imaš skype.Samo včasih pa bo.Drugo pa ne vem.

__________________________________ http://www.freewebs.com/tomzi/index.htm

sem gledal po nastavitvah…

skype , xp

:S….

Kaj pa test mikrofona. A ti mikrofon deluje pravilno? Preveri s kakšnim Voice Recording-om… A je internet linija obremenjena 100%? A ko se pogovarjaš, imaš vključen še kakšen P2P program…?

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close