Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Miklavževanje v Berlinu pri Doriju

Miklavževanje v Berlinu pri Doriju

Malo prej sem priletel nazaj domov iz Berlina.Bili smo na prečudovitem izletu v Slovenskem domu pri enkratnem človeku-župniku Doriju.Svetujem vam prenočevanje tam ker take prijaznosti ne doživiš povsod,urejenost,čistoča sob,zelo vljudni ljudje,skratka super.Poceni potovanje-stalo me je 21000 sit(povratna letalska karta in prenočevanje z zajtrkom-2x ter prevoz nazaj na letališče).In seveda prelep večer z Miklavžem v Dvorani slovenske krščanske misije v Berlinu.Župnik Dori-največja faca vseh župnikov.Če koga kaj zanima mu lahko pomagam z nasveti o tem potovanju.Skratka splača se!

zdravo, sem mislila da imata slovenski dom mlad par v najemu? a lastnik je župnik?

je Berlin že praznično okrašen?
wow, ful si mi naredil skomine….

LP

Lastnik je Dori-pravzaprav cerkev,Sonja in Mitja pa sta financirala obnovo in vzela v najem.Berlin je v celoti okrašen,ogromno Božičnih sejmov na vseh koncih,od Aleksander platza,Potzdamer platza,Zoo,Spandaw,polovica Unter den linden,skratka vse v čudovitem vzdušju,prekrasno.

a otročka že imata?

jaz bi tudi nekaj vprašala. Ali lahko pri njem za dve noči prenoči tudi družina? Mi gremo februarja za 3 dni v Berlin in iščem namestitev. Sva mlada starša z dvema otrokoma, starima 6 in 8 let. A imaš kakšen mail naslov od tega gospoda župnika, da ga kontaktiram? Že vnaprej hvala.

Tule imaš njihov e naslov: info@herbergeberlin.de
Imajo pa dormitorije – mislim da 6 ali 7 postelj, 3 posteljne in dvoposteljne sobe. sobe nimajo vsaka svoje kopalnice, ampak sta v vsakem nadstropju dve oz. na podstrešju ena.

pa še njihova stran, kjer najdete tudi cenike:

oskrbnika doma se pišeta Purkmeister, Sonja in Matej

Da,star je že šest mesecev,trenutno so v Sloveniji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close