Najdi forum

miklavž

Najprej en lep pozdrav! Na tem forumu se javljam prvič, berem vas pa že kar veliko čas. Hvala vam za vse ideje.

Sedaj pa prošnja. Prihodnji petek imamo s priajtelji nekakšno miklavževanje. Prijatelj, ki je bil kar dolgo na Nizozemskem bo pripravil hrano, ki spada poleg (tam je miklavževanje pravi praznik), vsak bo prinesel darilce za nekoga, jaz pa bi rada tudi kaj spekla. Kaj mi predlagate? Pečem rada, čeprav nimam (še) veliko izkušenj. Nimam pa tudi nobene pametne ideje, kakšno pecivo bi bilo primerno za naše miklavževanje. So pa vsi moji sodelavci zelo sladkosnedi.

Še enkrat hvala in lep pozdrav!

Speci medenjake v obliki Miklavzev in parkljev 🙂

Mato rezine-fantastika!

Kaj pa recepti? No, bom najprej poskusila v bazi, če pa jih ni, pa se spet oglasim. Hvala!

Poskusi z iskanjem po forumu, za medenjake je bilo v zadnjih tednih napisanih ful receptov.

Recimo, poglej, tukaj sem pred nekaj dnevi natresla nekaj linkov z recepti za piskote, medenjake, itd.

ursa, res hvala za tvoj trud. Bom se sama malo energije v to vlozila in poiskala, zanimajo me pa predvsem predlogi kaj bi bilo primerno. Žal jaz nisem ravno ljubitelj medenjakov, moram malo potipati, kako je s prijateji, saj ni fora, da je meni dobro…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close