Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Miganje za žensko zasedbo foruma

Miganje za žensko zasedbo foruma

marsikateri bo postalo pošteno vroče:)

Carskin so! 😀

sem pa že misla da nas vabiš na skupinski tek al nekaj pfff Sami kavč potejtorji.

Kira žalost ta žirija, pa nasplošno cela ta oddaja, da lahko take “talente” čez spustijo, v naslednji krog.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

lahko organiziramo skupinski tek forumašov v mešanih dvojicah z preskakovanjem ovir…kaj praviš?

Ta desen v prvi vrsti ne miga slabo, kar poglejte ”mladeniči”:))))

.

admin naj uredi tako, da so babnice lahko samo na forumih z žensko vsebino … čustva, pralna sredstva, medsebojno pobijanje & zmerjanje … so njihove teme.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Če bi vsi ljudje razmišljali kot ti tukaj (pa na tvoje srečo ne):
Ful mi je smešn, kok ga napadate vsi. En bogi, nedolžen komentar, nekoga, ki zna razmišljati s svojo glavo, pa že cela kopica ovac na koncu z živci. Točno to je problem današnje družbe, čim ko nekdo izgleda, ali pa se obnaša drugače, kot večina, ga je že takoj treba očrnit. Človek je samo povedal svoje mnenje, đizs res…

… bi bili prepričani, da si temle fantom malo fauš in jihje treba očrnit, ker se ne obnašajo kot večina in si z živci čist na konc, ko jih vidiš. Saj vem, pa samo svoje mnenje si povedal. Oh Sadni, ko bi ti sebe lahko slišal, videl. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

???

Saj vem. Tema. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V tvoji glavi ja.

Saj sem samo skopiral tvoje razmišljanje in priznam, da sem takrat res čutil temo.:)

Še dostikrat jo boš čutil, takšen si se pač rodil.

Sreča zanj, da lahko čuti. Nekateri nimajo te danosti….
Trdi kot kamen :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj bi tudi lahko čutil druge, če bi se malo bolj potrudil, ne pa da kar blekneš kot užaljen otrok.

[youtube]vFgXF0a_Yw4[/youtube]

Ob tem miganju sem se pošteno nasmejala; so prav prisrčni tile fantje (eden od njih je moj znanec)… ampak neke vročine pa nisem čutila ob tem…. za vročino pa je treba že kaj drugega narest, se ti ne zdi… ane? :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close