Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Miele v kuhinji

Miele v kuhinji

Verjetno je bilo ze nekajkrat premleto, a nic pametnega ne najdem – tiste, ki imate Miele v kuhinji (pecico, napo, kuhanje na plin) – kako ste zadovoljne? Hvala.

Sama imam pečičo, indukcijsko ploščo, pomivalni stroj in napo do Miele. Nad temi 4 stvarmi sem izredno navdušena in zadovoljna.

imam pečico in pomivalni stroj (in pralni stroj) in ker nimam drugega ne morem primerjati. Moram pa reči, da se mi je zdelo precej drago, sama se za to ne bi odločila, odločil se je mož (on izbira tehniko, jaz ostalo opremo).

Miele ima vrhunske produkte pri pralni tehniki, torej pralni, pomivalni, sušilni stoji. Vsi ostali njihovi produkti so zagotovo odlični, ampak lahko najdeš enakovredne kakovosti pri drugih proizvajalcih za precej nižjo ceno. Jaz imam pralni, pomivalni, sušilni stroj in likalno mašino, sem pa želela tudi njihov hladilnik, pa niso imeli srebrnega in so mi potem pri Mieleju v Celovcu, kjer ti tudi priporočam nakup Miele strojev, saj so bistveno cenejši kot pri nas, povedali, da hladilnike za Miele dela Liebherr. In sem kupila njihovega, pa sem več kot zadovoljna.
Sama za napo od Mieleja, ki je tam okrog 300 tisoč in več ne bi dala toliko denarja, saj obstajajo proizvajalci, ki so bolj specializirani za izdelavo nap, npr. Faber ipd.

Mi imamo steklokeramičnoo ploščo in je super. To pa zato, ker je indukcijska in ima tudi eno ploščo z booster funkcijo (voda zavre v parih minutah 2-3 maximalno).
Sedaj pa je na poti tudi Miele pečica- pri vsej izbiri najboljši design in kvaliteta inoxa, menda so minimalni madeži od odtisov…..

Imava pečico, steklokeramično ploščo, napo in hladilnik…sicer komaj kakšen mesec:) Zaenkrat ful zadovoljna. Sploh pa mi je všeč dizajn…

Lp

Imam steklokeramično ploščo, pečico (4 leta), pomivalni, pralni in sušilni stroj (2 leti). Vredno svoje cene!
Lp. S.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close