midva skupaj?
poznava se že precej let, danes oba ločena z otroci…vsi med sabo se poznamo (najini otroci, z bivšo, njegovo familijo, on z mojim bivšim)…skratka, zdaj sva skupaj, na skrivaj, dokler se pač ne izve, oba upava, da se ne bo…… najini ločitvi sta precej sveži. sama sem z bivšim razčistila, on pa na nek način še ne, ni še prebolel, pa še bivša ga vsake toliko malo zmede, mu daje upanje, čeprav mi je povedal, da ji je dal vedet naj ga pusti pri miru..kaj sem hotela povedat…lepo nama je skupaj, po dolgem času sem se sprostila tudi pri seksu, bojim pa se, da se bom zaljubila (če se že nisem;))…sprašujem se, kako se bo veza obnesla, ko se bo stvar razvedela. ko mu tole omenim, pravi, da naj ne kompliciram, da se ne bo zvedlo, da nama je pač lepo, da pa bi njegovo bivšo ful prizadela s tem, če bi izvedela za naju….ne morem se distancirat od njega, ker si ga želim…ne vem če je prav da sem se zapletla z njim…
meni osebno se to ne zdi nič lepega, če morata skrivati, da vama je lepo.
drugače pa, če bi vama bilo res tako lepo, potem bi on (po)skrbel, da ne boš ti prizadeta, ne pa njegova bivša.
verjetno pa je bolj njemu tak način skrivanja lep in predvsem fajn. ker če bo njegova bivša želela da se vrne (ne da mu dala samo upanje), kot si sama napisala, se bo pač vrnil k njej.
Forum je zaprt za komentiranje.