Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Microcamper, plačilo v kampih?

Microcamper, plačilo v kampih?

Vprašanje za tiste, ki ste predelali manjše kombije (na primer citroen berlingo, renault kangoo) v avtodom, kako vam računajo v kampih v tujini? Kot avto in dve osebi, kot običajen avtodom? Lansko leto smo v Avstriji in v vzhodni Evropi naleteli na precej zadrege, ker niso vedeli, kako naj računajo, seveda pa bi radi prišli čimbolj ugodno skozi, zato me zanima, če obstajajo kakšne uradne klasifikacije za plačila pristojbin. Hvala

Imamo trefika in se steje kot avtodom. Mislim da pa je cena ista ali ti racunajo avto plus šotor ali pa samo avtodom razlike ni.

Nekaj ti morajo zaračunat, ker parcelo vseeno zasedeš. Izberi tisto, kar je ugodneje – če je šotor cenejši, pač rečeš, da imaš šotor 🙂

Saj ne mislim, da bi se morali zastonjkati, vendar v resnici parkirava avto in dve osebi. Dobra stran te mobilnosti je, da pogosto menjava kampe, in se vedno znova zabavava ob zadregi recepcionistov 🙂

Saj ne mislim, da bi se morali zastonjkati, vendar v resnici parkirava avto in dve osebi. Dobra stran te mobilnosti je, da pogosto menjava kampe, in se vedno znova zabavava ob zadregi recepcionistov :)[/quote]

No, jaz sicer ne vem, zakaj so v taki zadregi, ker ne gre toliko za velikost kamperja kot za to, kaj potem v kampu uporabljaš. Torej bi vama morali zaračunati kamper in osebe. Ni pa to čisto fer, ker pravi avtodomi tudi praznijo fekalije in polnijo vodne rezervoarje, mini avtodomčki pa ne … Mi smo bili pa lani v Avstriji v kampu, kjer so ti itak zaračunali parcelo, tudi če si bil s šotorom in nisi hotel biti na travniku za šotore (brez sence in km proč od sanitarij).

Sva veliko prekampirala po Evropi, sicer s šotorom, nisem se sicer poglabljala v cenike kar se kamperjev tiče, ampak se mi zdi, da večinoma računajo parcelo, ne glede kaj gor postaviš. Tudi elektrika in voda sta v glavnem že vključeni v ceno parcele, plačaš pa še število oseb. Ali pa so cene že kar v paketu za parcelo, 2 osebi in šotor+avto/avtodom. Malo poglej na spletu, imajo več ali manj vsi cenike gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close