MICA iz Podlubnika, hitro mi odgovori
Draga tv. Kot vidiš, sem šele danes pogledala post. V petek sem odšla od elektronske pošte že ob 13. uri, zato ti nisem hitro odgovorila, oprosti. V soboto mi je poštar v nabiralniku pustil sporočilo, ki sem ga dobila točno ob 12. uri, tako da sem paket dvignila danes zjutraj. Veselo si me presenetila, kvala ti, rukolo in seme sem sprejela, prebrala sporočilo. Naj ti povem, da je rukola kljub vikendu preživetem na PTT še vedno sveža, le nekah rumenih listkov bo potrebno odstraniti. Še enkrat hvala za poslano. Da se ti oddolžim, mi javi, če boš sejala (seveda, če imaš vrt) zimsko solato, ki ni naprodaj v semenarnah, ali eiseirico, ki je tudi nekaj posebnega – okus. Seme sem pridelala sama in ga pridelujem že več let. Tudi sememotovilca, paprike za pečenje, babure, paradajzarice, seme raznih paradižnikov: od zelo mesnatih – debelih, do pelatov, rumenih itd. Napiši, če ti kaj pošljem. lep pozdrav Mica. Še enkrat oprosti, ker se ti nisem javila že v petek, hitela sem na srečanje v Trzin. Bilo je zelo kuuuul. Mica.
pozdravljena Mici,
me veseli, da si v redu sprejela pošto. Šele vsoboto mi je kapnilo, da ste vsi na kuharskem srečanju. Mogoče se bom naslednjič tudi jaz odpravila v belo Ljubljano.
Seveda imam vrt in njivo. Večinoma jo obdeluje moja mama, ker je v penziji, vendar tudi meni niso motika, vile in gnoj neznanka.
Ja, če imaš viška semena eiserice, bi jo res poskusila posejati. Moj naslov imaš?
Lep pozdrav in hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.