Najdi forum

Prosim za pomoč. Čez par mesecev planiramo na daljši dopust v topli Miami in mi je prijatelj povedal, da en Slovenec, menda je doma iz Koroške ima tam nepremičninsko firmo in da oddaja tudi apartmaje.Zanima me ali je že bil kdo pri njem,kaksni so vtisi in če mi lahko posreduje njegov mail.
Hvala

Saj vem, da bodo tole zbrisali, ampak ne morem, da ne bi komentirala: zmeraj mi je hecno, ko berem, da Slovenci potujejo po svetu in potem iščejo apartmaje/hotele in podobno, ki jih tam oddajajo Slovenci … Meni je eden izmed užitkov na potovanjih, da sem v stikih z domačini. In Slovencev čisto nič ne pogrešam.

@hecno mi je

Nič ne bomo brisali, ker s tvojim komnetarjem ni čisto nič narobe. Pravzaprav se celo strinjam s tem, kar si napisala. Ampak, če nekaterim paše v tujini iskati Slovence, ne vem, zakaj jim tega ne bi pustili…

Saj moj komentar ni bil v smislu, da jim tega “ne bi pustili”, ampak res mi je samo hecno 🙂

Pozdravljeni!

Janez – kdaj greste in kje boste prenočevali? Sprašujem, ker možno, da bom tudi jaz moral tja za več mesecev in ne želim zapraviti cel kup denarja za prenočevanje. Pa tudi službo bi moral najti za tisti čas…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close