Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mi zna kdo razložit tole?

Mi zna kdo razložit tole?

Primer Izraela:

novi primeri okužb včeraj = 4164

novi primeri okužb letos 01. marca = 4151

precepljenost 60%.

Primer Albanije:

novi primeri okužb včeraj = 220

novi primeri okužb letos 01. marca = 764

precepljenost 19%.

še bolj zanimiva je Anglija:

novi primeri okužb včeraj = 20415

novi primeri okužb letos 01. marca = 4738

precepljenost 59%.

Odgovor na objavo uporabnika
kako je to mogoče, 11.08.2021 ob 09:42

še bolj zanimiva je Anglija:

novi primeri okužb včeraj = 20415

novi primeri okužb letos 01. marca = 4738

precepljenost 59%.

Kjee je logika ?

ma ksn teden nazaj mislim da prejsnji petek sem se ravno z mamo pogovarjal… oni sigurno te številke malo prirejujejo… preveč svobode mamo…

Logika je v cepivu.

h t t p s:

//w w w.bitchute.com/video/WsvhxBD4k1uZ/?fbclid=IwAR2Upoaav_FvrLUR7JliPc2uEluFwzfY8Aa7oyaWSE6ggGTW9vDk4VNbVFk

Kje je logika?! Ni je, treba se je zavedati, da svet ni idealen ampak je kompleksen. S podatki, ki jih navajaš ne moreš priti do nekega končnega zaključka, saj jih je premalo. Tukaj nimaš nič znanega o ukrepih, navadah ljudi, kaj je bil primarni cilj cepljenja (manj obolelih, ali manj hospitaliziranih), spet obstaja več vrst cepiv, koliko je povprečno preteklo od cepljenja, koliko populacije je prebolelo itd.

excell159, 11.08.2021 ob 10:03

Kje je logika?! Ni je, treba se je zavedati, da svet ni idealen ampak je kompleksen. S podatki, ki jih navajaš ne moreš priti do nekega končnega zaključka, saj jih je premalo. Tukaj nimaš nič znanega o ukrepih, navadah ljudi, kaj je bil primarni cilj cepljenja (manj obolelih, ali manj hospitaliziranih), spet obstaja več vrst cepiv, koliko je povprečno preteklo od cepljenja, koliko populacije je prebolelo itd.

za Anglijo precej dobro vemo, kakšne ukrepe so imeli…

Mene pa zanima, kako pristojni vejo, da bo virusa konec v pomladi 2022? Na tv so včeraj sporočili to novico in me zelo čudi, kako lahko vnaprej določijo kdaj bo konec.

Prav res se mi zdi, da prirejajo številke, da je vse ena zmešana laž, in da vseskozi ustrahujejo ljudi.

Če lahko nekdo napove konec, potem je organizirano.

Delta bolj nalezljiva?

Kakšni so pa podatki o hospitaliziranih?

bille, 11.08.2021 ob 10:30

za Anglijo precej dobro vemo, kakšne ukrepe so imeli…

Večina od nas si ni zapomnila niti slovenskih ukrepov na dan 1. marca, kaj šele da bi vedel, kakšne točno ukrepe so imeli v Angliji in kako so ti ukrepi na ta dan bili različni od Albanskih.

Joj, se opravičujem v imenu ostalih antivaxerjev, da smo tako zabiti, da primerjamo ruralno državo z državami z gosto poseljenimi miljonskimi metropolami. Pa saj sem tako zabita, da še jaz ne vem kaj pomeni ruralno, tako da mi oprostite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close