Mi prosim pomagate razumeti tole…
Baggage items with a weight between 23 and 32 kg are subject to an excess baggage fee of CHF 65 (ex Switzerland), CAD 60 (ex Canada) and EUR 40 / USD 50 (ex other countries). All prices subject to changes.
Če prav razumem, imam lahko 20kg prtljage, vse kar je čez, se pravi med 23 in 32 kg doplačam 40€?? Letim pa v Egipt, prvič s tem prevoznikom, pa ga še ne obvladam najbolje:)
Hvala in lepo pozdrav
Ja to se tudi meni zdi….bolj me zanima kakšno je plačilo če jo imam več? Hm, ravno zdaj sem klicala na letališče, kjer so me usmerili na Adrijo in tam so mi povedali da vsak dodaten kilogram stane 21€…????!!!!!!!!! No ne vem ampak se mi zdi ogromno, medtem ko mi je gospa na letališču rekla da je cca. 5€ na kilogram dodatne prtljage. Ja zdaj pa res nič več ne razumem???? In potem še ugotovim da sploh nimam samo postanka v Zurichu ampak se bo treba presest..jaz sem pa ravno zaradi nepresedanja zamenjala letalsko družbo….oh kakšna kokoš sem:( ampak če je pa pisalo postanek……
Ja, odvisno kak so picajzlasti. Če zaokrožujejo navzgor, je lahko 22,50 kg že preveč, torej enako 23kg.
Forum je zaprt za komentiranje.