Mi predlagate 5dnevni načrt, kaj moram videti v Parizu?
Na hitro smo se odlocili, da gremo v Pariz. Prosim zainteresirane, da mi po dnevih napišete, vsaj za 4, ker en dan bo za Versaillese, kaj moram videti, pa da se nekako geografsko drži skupi, se pravi, da ne bom z enega konca letala na drugega. Hvala vsem. Pa ne me posiljat drugam, prosim, ker bom drugje že še pogledala, zelim vaše mnenje.
Tu imas vec variant, kaj si ogledati v 4 dneh, vse po urah, da se bos lazje organizirala.
Musee d’Orsay je res vreden ogleda – imas umetnine Moneta, van Gogha … kar se Louvra tice, je ogromen, ce te nekaj posebej zanima, pojdi na torek, imajo odprto dlje, sicer preskoci, ker je naguzvan in se prej utrudis kot uspes videt “tako malo nasplosno vsega”
Eiflov stolp .. ne vem, ce se ti zdi ravno vredno zapravit 5 ur za vrsto samo, da se povzpnes nanj – imas prav tako lep in popoln razgled nad parizom, ce se povzpnes na teraso magazzini LaFayett
Meni je bila zelo vsec Opera – za 2 evra si jo lahko ogledas – je prav tako pravljicno popolna kot v muziklu Fantom z opere
V Phanteonu vidis nihalo – enkratno! .. in stene so poslikane s celotnimi zgodbami
Glede Notredama: prisostvuj tudi nedeljski masi – poleg tradicionalnega predhodnega ogleda
Meni je bil recimo zelo všeč Pompidou center. Ampak ti mora bit ta zvrst umetnosti všeč.
Sicer pa odpreš zemljevid, si označiš, kaj te zanima in si potem smiselno zorganiziraš oglede. Zame je to že del potovanja, ko na spletu raziskujem nove kraje in načrtujem, kaj je za videt. V tem vidim smisel lastne organizacije potovanja. Če se vam to ne da, je pa najbolje it z agencijo, ni treba nič razmišljat, kam in kdaj, samo vodiču slediš.
Forum je zaprt za komentiranje.