Mi pogleda kdo v karte?
Anonimno 2582, 14.10.2021 ob 16:06
v podobnem elementu, 14.10.2021 ob 15:18
v podobnem elementu, 12.10.2021 ob 17:49
Anonimno 2582, 12.10.2021 ob 17:38
zlato jabolko, 12.10.2021 ob 17:21
Starsa sta skupaj. Zaenkrat ni bilo opaziti kaj slabega. Pač tako kot vsepovsod, dobri in slabi dnevi. Je pa en od vnukov bolj zaprt vase. Bi lahko šlo za nasilje?
Danes ne zmorem več, smo pa na vezi.
Srečno!
Bi lahko še zame jutri pogledali? Pomembno mi jekakšna čustva je ta moški gojil do mene oz. če še goji. Ne vem kaj mi je, zadnje čase preveč mislim nanj in ne znam opisati občutka, kot da me kliče njegovo srce, ampak jaz se ne vidim z njim. Mogoče samo oba potrebujeva še en pogovor v podobnem elementu, kot sva jih imela.
Kaj mene ste spregledali?
Nisem vas spregledala, jutri nadaljujem ? …
Pozdravljena v podobnem elementu,
danes sem že dvakrat oddala post za vas, a ga ni objavilo, oddajam ga tretjič.
Pa poglejva kaj vam kažejo karte …
SEN
ZAUPANJE – USTVARJALNOST – UPOČASNITEV
IZOBČENEC -PREOBRAZBA – ZAVEST
Karta SEN nakazuje, da ta čudoviti človek tudi razmišlja/sanjari o vas. On si že dolgo želi srečanja z vami. Do vas čuti ljubezen, zato vam je v težkih trenutkih bil svetla točka in opora.
Med vama je bila v preteklosti močna povezava, ustvarjalnost in zaupanje.
Karta UPOČASNITEV nakazuje čas, da se počasi pripravite odsloviti vsakršno navezanost, ki jo nemara gojite do tega človeka in prevzamete odgovornost za vse iluzije, ki jih nosite v sebi. Če želje in upanja in sanje zbledijo, toliko bolje. Njihovo izginotje daje prostor novi spokojnosti in sprejemanju tega, kar je. Ta razvoj sprejmite z dobrodošlico, kot nikdar prej. Odslovite iluzije preteklosti.
Karta PREOBRAZBA nakazuje spremembo. Spremembo odnosa.
Edina stalnica v življenju so spremembe. V tem materialnem svetu se vse rojeva, zori in umira.
Nakazuje se možnost, da se v prihodnosti ponovno srečata, vendar med vama ne bo več prave povezave in energije. PREOBRAZBA. Odnosa, ki sta ga imela v preteklosti in vam je veliko pomenil, ter se ga še danes oklepate … tega NE bo več.
Karta ZAVEST – ko se pojavi ta karta, to pomeni, da vam je prav zdaj na voljo kristalna jasnost in nenavezanost, ki korenini v globoki spokojnosti, v jedru vaše biti.
Poletite iz kletke navezanosti … postanite kot svobodna ptica brez omejitev.
Naj zaključim … dodatna karta USTVARJALEC nakazuje, da vse česar se boste lotila zdaj, z razumevanjem, ki izhaja iz zrelosti, brez nenavezanosti, bo prineslo obogatitev v vaše življenje in v življenja drugih.
Srečno.
To transcedentalno zenovsko igro vzemite kot pustolovščino. Nič ni 100%!
Rada bi vas opozorila, da MedOverNet očitno ne deluje tako kot bi moral. Posamezne odgovore mi ne objavi. Zato jih moram napisati in oddati dvakrat, celo trikrat preden, SO objavljeni. To je zelo zamudno … tudi zato se bolj počasi premikamo naprej … škoda.
Danes zvečer odgovorim naslednjemu.
Lep sončen in pozitiven dan vam želim!
Anonimno 2582, 15.10.2021 ob 10:00
Rada bi vas opozorila, da MedOverNet očitno ne deluje tako kot bi moral. Posamezne odgovore mi ne objavi. Zato jih moram napisati in oddati dvakrat, celo trikrat preden, SO objavljeni. To je zelo zamudno … tudi zato se bolj počasi premikamo naprej … škoda.
Danes zvečer odgovorim naslednjemu.
Lep sončen in pozitiven dan vam želim!
Nasvet. Odgovora ne objavi, če ne kliknite na kvadratek, da niste robot. Ampak če hočemo objaviti, moramo vedno najprej :
-klikniti Objavi
– nato se pomakniti do dna, da vidimo, ali je naš odgovor objavljen – ponavadi ni!
– nato kliknemo tipko Nazaj oziroma levo zgoraj puščico GO BACK in se pomaknemo z očmi dol po celi strani , kjer ponovno vidimo svoj celotni in neobjavljeni odgovor ; ampak tokrat tudi izrisano okence I’M NOT ROBOT, kar potrdimo s klikom, hkrati pa ne smemo pozabiti vpisati zgoraj svojega nicka!
– nato kliknemo OBJAVI in odgovor je zagotovo objavlen 😉
Kako nam k aže, 10.10.2021 ob 22:21
Lahko se meni. Ali se mi kaže selitev . Hvala
Pozdravljena kako nam kaže,
pa poglejva kaj vam nakazujejo karte …
PUSTOLOVŠČINA – IZOBČENEC – POGUM
Karta PUSTOLOVŠČINA nakazuje, da ste polni zaupanja, ter se korak za korakom pomikate proti zadanem cilju glede selitve.
Ob enem pa ste tudi negotovi. ZEN pravi, da je negotovost edini način za rast, soočanje s problemi je edini način za rast, sprejemanje izziva neznanega je edini način za rast.
Karta IZOBČENEC nakazuje neko prehodno obdobje, ki vam bi lahko na pot postavilo ovire oz.težke razmere glede selitve.
Karta POGUM prikazuje majhno, divjo cvetlico, ki se je spopadla z izzivom skalovja in kamenja na poti, da je vzniknila v dnevno svetlobo. Obdana z avro sijoce zlate svetlobe razkazuje veličastje svojega drobcenega sebstva..
Ta karta torej nakazuje in vas ob enem opozarja, ko boste sooočeni z zelo težavnimi razmerami glede selitve, ne krivite nikogar za te tegobe, ampak se spoprimite z izzivom in ob tem rastite.
Nima smisla, da se postavljate po robu življenskim izzivom, ali da se jih poskušate izogniti ali jih celo zanikati. Tukaj so, in če naj séme postane cvetlica, jih morate premagati. Bodite dovolj pogumni, da zrastete v cvetlico, kakršna vam je usojena postati. Ne obupajte!
Imejte to drobceno cvetlico za zgled in če je njej uspelo bo tudi vam uspelo izpeljati ta podvig, za katerega ste me prosili, da vam pogledam kaj nakazujejo karte.
Bodite pogumni in uspelo vam bo!
To transcedentalno zenovsko igro vzemite kot pustolovščino.
Nič ni 100 %.?
lucky77, 10.10.2021 ob 23:53
Lahko se meni pogledate? Imam tezave na sluzbenem podrocju, sedaj sem upisal fakulteto in nevem ali mi bo to prineslo neko boljso sluzbo ali brezveze tratim cas. Hvala lp
Pozdravljen Lucky, pa poglejva kaj vam nakazujejo karte …
Karte kažejo, da ste tudi vi sami prispevali k težavam na službenem področju in sicer, vaše delovanje je bilo (je) naivno, neprofesionalno in lenobno. Stvari so se tako zelo zaostrile, da je vaš obstoj tu – ogrožen. Vidim, da so vas trdo postavili ob dejstva, nemara so vam zagrozili z odpovedjo ali se bo le – ta lahko zgodila v prihodnosti! Imam prav? Vidim tudi žensko, ki vam ne zaupa in to ni dobro!
Karte za fakulteto nakazujejo:
IZOBČENEC – BOJ – VIR
Karta IZOBČENEC nakazuje, da to ni prava izbira oziroma rešitev za vas. Zdaj se počutite zapostavljenega in izključenega, počutite se nemočnega. Ampak to je samo prehodno obdobje. Pazite, da se ne boste preveč napolnili z bolečino in nesrečnostjo.
Karta BOJ nakazuje, da z vpisom na fakulteto delate proti sebi. V vas vidim solze ledene osame. Želite si izboljšati vaš položaj, primerjate se z drugimi, želite da bi vas ljudje spoštovali … a vse to morate pridobiti/graditi drugje.
Karta VIR vas opominja, da imate na voljo širen rezervoar energije. Ste kdaj razmišljali o kakšnem ustvarjalnem projektu? Kaj vam predstavlja navdih?
ZEN od vas terja, da izstopite iz glave in se podate k osnovnemu viru.
Ste se kdaj resnično vprašali kaj vas veseli in s čim bi se ukvarjali, če bi lahko izbirali?
Česa se oklepate?
Prepustite se življenjskim tokovom brez ene same misli, ki bi govorila: “To mi ni všeč.” ali “Raje bi šel drugam.”
V življenju imate vsak trenutek na izbiro, ali boste zabredli v življenjske vode in lebdeli, ali pa boste poskušali plavati proti toku.
Poudarjam – prepustite se, ne bojujte se, zaupajte in življenje vas bo podprlo v vaši sprostitvi in vas poneslo natančno tja, kamor želi, da greste. Dovolite temu zaupanju in sprostitvi, da vse bolj naraščata; vse se dogaja natančno tako, kot bi se moralo.
Srečno!
To transcedentalno zenovsko igro vzemite kot pustolovščino. Nič ni 100%.
lizika504, 15.10.2021 ob 22:14
Zdravo, ker ste najbrz spregledali moje vprašanje, vam ga ponavljam: ali je moj najboljsi prijatelj zaljubljen v mene in kaj naju čaka v prihodnosti? najlepsa hvala za vaš odgovor.
Pozdravljena lizika, ne skrbite, da sem vas spregledala,
vi pridete na vrsto danes zvečer.
Anonimno 2582, 15.10.2021 ob 09:52
Pozdravljena v podobnem elementu,
danes sem že dvakrat oddala post za vas, a ga ni objavilo, oddajam ga tretjič.
Pa poglejva kaj vam kažejo karte …
SEN
ZAUPANJE – USTVARJALNOST – UPOČASNITEV
IZOBČENEC -PREOBRAZBA – ZAVEST
Karta SEN nakazuje, da ta čudoviti človek tudi razmišlja/sanjari o vas. On si že dolgo želi srečanja z vami. Do vas čuti ljubezen, zato vam je v težkih trenutkih bil svetla točka in opora.
Med vama je bila v preteklosti močna povezava, ustvarjalnost in zaupanje.
Karta UPOČASNITEV nakazuje čas, da se počasi pripravite odsloviti vsakršno navezanost, ki jo nemara gojite do tega človeka in prevzamete odgovornost za vse iluzije, ki jih nosite v sebi. Če želje in upanja in sanje zbledijo, toliko bolje. Njihovo izginotje daje prostor novi spokojnosti in sprejemanju tega, kar je. Ta razvoj sprejmite z dobrodošlico, kot nikdar prej. Odslovite iluzije preteklosti.
Karta PREOBRAZBA nakazuje spremembo. Spremembo odnosa.
Edina stalnica v življenju so spremembe. V tem materialnem svetu se vse rojeva, zori in umira.
Nakazuje se možnost, da se v prihodnosti ponovno srečata, vendar med vama ne bo več prave povezave in energije. PREOBRAZBA. Odnosa, ki sta ga imela v preteklosti in vam je veliko pomenil, ter se ga še danes oklepate … tega NE bo več.
Karta ZAVEST – ko se pojavi ta karta, to pomeni, da vam je prav zdaj na voljo kristalna jasnost in nenavezanost, ki korenini v globoki spokojnosti, v jedru vaše biti.
Poletite iz kletke navezanosti … postanite kot svobodna ptica brez omejitev.
Naj zaključim … dodatna karta USTVARJALEC nakazuje, da vse česar se boste lotila zdaj, z razumevanjem, ki izhaja iz zrelosti, brez nenavezanosti, bo prineslo obogatitev v vaše življenje in v življenja drugih.
Srečno.
To transcedentalno zenovsko igro vzemite kot pustolovščino. Nič ni 100%!
Hvala, da ste se tako potrudili zame! Sem pa še se jaz malo poglobila v sebe in v razlago kart.
Ta čudovit moški čuti ljubezen do mene. Tega sem se najbolj bala. Vem, da se vame ni težko zaljubiti, ampak pri njem sem se prav trudila, da mu ne bi bila všečna, da se ne bi zaljubil vame in trpel zaradi mene, ker sem že takrat videla realno sliko, da sva vsak na svoji začrtani poti in ne obstaja verjetnost skupne poti. Zanimivo je tudi to, da ga nisem prosila za pomoč, ampak sem ga samo vprašala za mnenje in se je sam ponudil, da mi pomaga in jaz sem takrat v svojem težkem obdobju prvič v življenju sprejela pomoč od nekoga, čeprav bi si raje zvrtala luknjo v koleno. Vem, da so ga nekateri prosili za pomoč, pa se je odločil, da jim ne bo pomagal, zato me je presenetilo, da mi je pomagal, ne da bi ga prosila. Nekje v sebi sem že dolgo vedela, da se je čustveno ogrel zame, ker mi je to kazal z dejanji, pa tudi vsakemu laiku bi bilo jasno, da ne bo nekdo nekomu kar tako pomagal na lepe oči in pri tem še povrhu sebe zavedno poslovno/finančno oškodoval. Želi si me videti in to verjetno zato, ker ve, da ne bom prišla. Jaz si želim z njim samo pogovora v podobnem elementu, to ni vezano na čustva, ampak na normalnost želje, da si nekaj izrednega želiš ponoviti z nekom, ki ti je bil sposoben to dati. On je bil sposoben biti moj edini “enakovreden” intelektualen/duhoven sogovorec, zato pogrešam te najine pogovore. Napisala sem v podobnem elementu, ker v istem ne moreva več biti, ker ni možno več ustvariti istih okoliščin, ki so bile tedaj priostne in tudi nisva več isti osebi. Zavedam se tudi, da obstaja možnost srečanja, ampak samo če bo šlo za naključje, ker on ne bo imel poguma priti do mene, jaz pa nimam razloga, da bi šla do njega. Karte kažejo prav, da sva bila v preteklosti močno povezana, da sva si zaupala in iz tega vidika sva se tudi oba zavedala svoje ustvarjalnosti, katero sva bila sposobna realizirati zaradi vplivanja najinih energij en na drugega.
Moja navezanost se ne nanaša na njega, ampak na živali. Zavedam se, da sem preveč navezana na njih in da si s tem kratim popolno svobodo (sem ujeta v kletki), ker čutim obveznost in odgovornost do njih. Delam na tem in bom mogoče počasi prišla do tega, da jih prepustim naravi in se osvobodim navezanosti na njih.
Glede iluzij, so bili trenutki, ko sem si predstavljala kaj bi lahko s tem čudovitim človekom dosegla skupaj, če bi nama bila namenjena skupna pot. Veliko sva se naučila en od drugega in verjetno se to nanaša na ustvarjalnost, ki bi jo lahko nadgrajevala, če bi združila svoji energiji. Tu pa mogoče tudi nakazujeta karti zavest in izobčenec na to, da sem se takrat močno zavedala, da moram brzdati konje in mu ne dat priložnosti, da mi izpove svoja čustva, ker sem bila takrat tuid sama močno dovzetna do njegovih čustev in če bi se to čustveno odvijalo naprej v najini smeri, bi on postal izobčenec za določene ljudi.
Karta preobrazba bi lahko kazala na to, da sem zaradi določenimi življenjskih lekcij in tudi zaradi njegove pomoči pričela drugače (bolj svetlo in zrelo) gledati na stvari, ki me obdajajo in ki se mi dogajajo.
Želim si samo to, da bi bil ta čudoviti človek srečen. Ne vem, če je. Še lahko eno karto na to?
Po dolgoletnih iskanjih, premlevanju. In vašem namigu da je moški. Zaključek.
Bioenergetik, črnolas. Guru.
Naredil na meni zlo plombo. Od takrat kot da sem prekleta. Kamorkoli je roke položil je vse hudo zbolelo. Moja prijateljica in mož sta umrla, priklical jima je smrt. Moji sorodniki se vrtijo tudi v zlu, od dne ko so bili pri njemu na terapiji.
Nikakor se ne da prekinit to zlo. 24 ur molit, 500 svetih maš, 100 molitev duhovnikov za to odvezat. Nič.
Pekel živim na zemlji 30 let, po njegovem obisku.
Najbolje da ga razstavim na prafaktorje, druge nimam.
Ta stvor od bioenergetika, je huj kot satanisti. Ima možnost bilokacije.
Bil je ljubosumen name in moža. Na mojo ženskost, postavo, lepoto. Na mojo inteligentnost in fakulteto. Na mojo prijateljico.
Ali on, ali jaz.
Evo, povratna informacija. Hvala gospa, odprla ste mi oči in me razrešila “kdo je kriv”.
Ne bo enostavno ga v roke dobit. Prej nastradaš kot ga dobit.
Pogled v karte, 16.10.2021 ob 12:27
Po dolgoletnih iskanjih, premlevanju. In vašem namigu da je moški. Zaključek.
Bioenergetik, črnolas. Guru.
Naredil na meni zlo plombo. Od takrat kot da sem prekleta. Kamorkoli je roke položil je vse hudo zbolelo. Moja prijateljica in mož sta umrla, priklical jima je smrt. Moji sorodniki se vrtijo tudi v zlu, od dne ko so bili pri njemu na terapiji.
Nikakor se ne da prekinit to zlo. 24 ur molit, 500 svetih maš, 100 molitev duhovnikov za to odvezat. Nič.
Pekel živim na zemlji 30 let, po njegovem obisku.
Najbolje da ga razstavim na prafaktorje, druge nimam.
Ta stvor od bioenergetika, je huj kot satanisti. Ima možnost bilokacije.
Bil je ljubosumen name in moža. Na mojo ženskost, postavo, lepoto. Na mojo inteligentnost in fakulteto. Na mojo prijateljico.
Ali on, ali jaz.
Evo, povratna informacija. Hvala gospa, odprla ste mi oči in me razrešila “kdo je kriv”.
Ne bo enostavno ga v roke dobit. Prej nastradaš kot ga dobit.
Avtorica zavedaj se, da imaš tudi ti svojo energijo, s katero lahko to “prekletstvo” zaustaviš. Zdaj veš v čem je težava, torej go girl. Nauči se uporabiti lastno energijo za svojo zaščito. Ni on nič močnejši v energiji od tebe, le zna jo uporabiti, zgleda da za zlobne namene. Ne uporabljaj svoje lepe energije za maščevanje in zlo, ampak za svoje dobro in dobro drugih, v prvi vrsti pa za lastno zaščito. Vse dobro 🙂
v podobnem elementu, 16.10.2021 ob 14:42
Avtorica zavedaj se, da imaš tudi ti svojo energijo, s katero lahko to “prekletstvo” zaustaviš. Zdaj veš v čem je težava, torej go girl. Nauči se uporabiti lastno energijo za svojo zaščito. Ni on nič močnejši v energiji od tebe, le zna jo uporabiti, zgleda da za zlobne namene. Ne uporabljaj svoje lepe energije za maščevanje in zlo, ampak za svoje dobro in dobro drugih, v prvi vrsti pa za lastno zaščito. Vse dobro 🙂
Hvala, vendar sem velika izjema. Svojo energijo vedno na polno usmerim, vendar nikoli rezultata v 30 letih ni, na nobenem področju. Pa ne ker bi bila nesposbna, ampak mi ni dano. Kjer je ta bioenergetik “roke polagal” je vse zbolelo od glave do pete in sem bila na teh področjih operirana. Tako da je bilo vedno za las. Posledice so, velike. Škoda je nepopravna. Mene razjeda od zavedanja in bolečine. Ne morem izbrisat tisti dan ko sem tam šla k temu norcu.
Bila sem srednješolka, starši so me direkt iz operacije peljali k njemu, nisem čutila da bi šla, a so me prisilili. Preden sem šla sem poklicala duhovnika, saj sem vedela da bioenergija in cerkev ne gre skupaj(ali eno ali drugo), in dobila sem duhovnika ki me je presenetil z odgovorom. Mislila sem da bo rekel, ne it, kar bi si želela slišat. On pa mi je rekel, “draga punca, kako si ste vi domišljava, kako sodite osebo ki jo ne poznate, on ima v rokah dar, to je božji dar, morate bit ponižna” Sem obstala nad takim odgovorom.
Kaj vse se je tam dogajalo in potem, ne bi razpredala po forumu. Sem se hitro razbolela po tistih njegovih 4 terapijah in prav čutila da mi je pobral energijo. Sem komaj hodila, sem se morala usest vsakih 150m hoje. Vedno bolj sem bila bolana, vedno bolj v modricah. Vedno slabša krvna slika. Od takrat nisem bila nikoli več zdrava. Moja prijateljica(sedaj pokojna), ker me je dobro poznala in smo bile vedno skupaj se družile, ga je klicala in mu povedala, kaj se z mano dogaja in da njegova energija je naredila zlo. Zasovražil jo je in od takrat je bila ona v sebi nesrečna, vsako ljubezensko razmerje ji je šlo po zlu.
Opravila sem večkrat spoved, molila da se preseka to zlo, prosila Boga za milost in da mi oprosti ker sem tam šla. Pri meni je bil Bog vedno na prvem mestu. Duhovniki so molili zame. Utrujala sem jim da stvar ni rešena, oni so pa me prepričevali da bo vse ok in naj pustim.
(zdaj po tolikih letih lahko rečem, da duhovniki niso vzeli problem zares in zlo se je tudi skrilo, da ne bi bilo pregnano)
Midve sva marsikaj počenjale, da bi ozavestile ljudi in duhovnike okrog njega, tudi “tempelj” je gradil. Sem posreedovala, da ne bi dobil vseh dovoljenj, pa me je zasovražil ko je zvedel.
Edino kar mi je uspelo je to. Da sem prišla v cerkev do tega duhovnika, nenajavljeno in mu pred oltarjem(tam je bilo še nekaj ljudi) rekla, v katerega Boga on verjame in kam me je poslal oz priporočal. Rekla sem mu “v imenu Jezusa Kristusa se poberite iz cerkve ven, ker ne služite Bogu ampak mamonu” itd. Šla do škofa in zahtevala da ga premesti, tako je tudi storil. Premeščen je bil in nikoli več ni prišel nazaj v naš kraj.
Moja duša je bila čista, poštena, zdaj je črna in opečena zaradi temne sile. Temen oblak ki mi je uničil življenje. Nič ne morem imet(ne službe, ne zdravja, ne stanovanja, ne družine, nič). Zdravje pa gre samo na slabe.
lizika608, 11.10.2021 ob 00:01
Prosim za vašo pomoč: ali je moj prijatelj zaljubljen vame in kaj naju čaka v prihodnosti? zahvaljujem se vam za odgovor
Pozdravljena lizika,
pa poglejva kaj vam nakazujejo karte:
VODSTVO – POTRPLJENJE – CELOVITOST
Karta VODSTVO – angelska figura z mavričnimi krili na karti zastopa vodnika, ki ga vsakdo izmed nas nosi v sebi.
Tisto, kar imenujemo ljubezen, je v resnici cel spekter povezovanja, ki sega od zemlje do neba. Na najbolj zemljski ravni je ljubezen spolna privlačnost.Vaš prijatelj pa do vas čuti več! Veliko več. On je vaš vodnik. Zaupajte mu. Zaupajte tudi svojemu notranjemu glasu. Kaj vam pravi? Vidim, da je vaš prijatelj v vaše življenje prinesel sončni žarek, blagoslov, blaženost … vaše solze osame so izginile.
Karta POTRPLJENJE – vas opominja, da je zdaj čas, ko je vse, kar je treba, zgolj to, da ste čuječa. Pripravite se, na nekaj edinstvenega. To je čas, ko je edino kar vam preostane, čakanje.
To je čas, poln skrivnostnosti, kakor ure tik pred zoro. Ne bodite tesnobna, preprosto čakajte.
Karta CELOVITOST – nakazuje novo življenje in mistično zlitje. Vajina zveza bo na vseh ravneh uspešna, ob enem pa bo to čas, ko se bodo globoko zakopane rane iz preteklosti prebile na površje, pripravljene in dovzetne za zdravljenje. Vidim, da je avra okrog vašega telesa polna svetlobe in sproščenosti, saj skrb in ljubezen, ki vas obdajata (vaš ‘vodnik’) razblinjata njegovo naprezanje in trpljenje.
Pod zdravilnim vplivom vašega prijatelja/ ‘vodnika’, se ne boste več skrivala pred seboj in pred drugimi.
V tem stanju odprtosti in sprejemanja boste ‘ozdravela’.
Naj zaključim …
Zdrav je, ozdravljen, celovit.
Beseda ‘celovit’ je lepa.
Beseda ‘zdraviti’ izhaja iz celiti, celote, pa tudi beseda ‘celovit’ izhaja iz celote.
Cel je, ozdravljen, svet.
Srečno.
To transcedentalno zenovsko igro vzemite kot pustolovščino.
Nič ni 100%. ??
Forum je zaprt za komentiranje.