Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mi pogleda kdo v karte?

Mi pogleda kdo v karte?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2582, 10.10.2021 ob 12:49

nekaj punc, 10.10.2021 ob 11:40

Anonimno 2582, 10.10.2021 ob 10:57

poppy849, 09.10.2021 ob 10:10

Zdravo, tudi jz bi prosila, če mi poveste kaj me čaka na ljubezenskem področju. Po dolgih letih sem ostala sama, nekaj potencialnih moških se nakazuje, vendar me srce še vedno vleče k bivšemu. Hvala!

Pozdravljena Poppy,

Karte v ljubezni vam nakazujejo, radost, izpopolnjenje … torej čakaj vas bogato ljubezensko dogajanje. Bodite dovzetni in odprti za številne priložnosti, ki jih je v življenju moč slaviti in to nalezljivo radost širite še na druge…

Karta za vašo bivšo ljubezen nakazuje …. SPREMEMBO. Simbol na tek karti je velikansko kolo, ki pomeni čas, usodo in karmo. Življenje se nenehno spreminja, razvija, umira in …. se vnovič rojeva. Med vama se lahko ponovno prebudi ljubezen ….

To transedentalno zenovsko igro vzemi kot pustolovščino. Nič ni 100 %. ???

Najlepša hvala za vaš topel odgovor! Mi veliko pomeni.

Samo pri podaljšanju službe ne razumem, do kakega pogojevanja bi naj prišlo. Je pa problem s prenizkimi plačami in neizplačevanjem stroškov za prevoze.

In prav imate, da sem vstopila kot v neko pustolovščino, zdaj ali je to transcendetalna zenovska igra, tega pa ne razumem?  Sem vsa zakrčena in nujno potrebujem več gibanja, da si izboljšam fizično zdravje. In zdaj sem v bistvu  pri delu vsak dan v nevarnosti, da življenja in zdravja ne izgubim. Ampak, če pa ga izgubim, bom pač šla naprej, naprej ven iz te osame! Pogrešam moje umrle družinske člane in bomo kmalu morda pač nekje spet skupaj ali spet blizu.

Pozdravljena nekaj punc,

čutim vašo stisko, zato bova podrobneje pogledali glede pogojevanja v službi kaj vam nakazujemo karte:

PREPOROD – IZČRPANOST POLITIKA – KOMPROMIS

V vaši službi imate zarotniške razmere, zmedo in hinavščino. Toksično delovno okolje! Pogojevanje bo prišlo  z vrha. Karta nakazuje hinavščino, politiko in lažno varnost.

Ne dovolite si pogojevanja, ker bo to pustilo grenak priokus in vas bo dodatno izčrpalo. BODITE PREVIDNI!  Nikoli ničesar NE potlačujte,  temveč bodite jasni, ko gre za vaše  delovno mesto in položaj.

PREPOROD – ko boste spoznali, da ste dosedaj zamujali življenje, boste začeli odklanjati ZAHTEVE drugih!

Ne glede na to, v kakšnem stanju ste prav zdaj …  ali ste depresivni in nemočni  ali pa rjovite in se upirate – se zavedajte, da boste šli na bolje v nekaj novega, če si boste zavestno to dovolili.

Čas je za rast in spremembo!

Srečno! ???

ZAKLJUČEVANJE – SKOPUH

Pogojevanje bo povezano z denarjem. Verjetno bo to zadnji pogoj in bo povezan z ZAKLJUČEVANJEM nečesa. Odločitev na kaj boste pristali je samo in edino na vas.

dežna kaplja, 10.10.2021 ob 12:13

Mi lahko razložite, kaj to pomeni? je to dobro ali slabo?za njo mislim. Hvala vam

Vaša hči ima zelo močno duhovno zaščito, ki prihaja iz višjih sfer. Zato bo njeno življenje igrivo in spriščeno. V zahvalo se lahko večkrat ozre proti zvezdnatem nebu …

Hvala za vas trud.

Iskrena hvala za še eno poglabljanje in prave usmeritve!

Ste tako prijazna in še meni pogledate v karte: kaksna “pot” čaka moja vnuka? hvala lepa.

Bi še meni lahko pogledali?

Pred leti, ko sem bila na določenem razpotju, v zelo težki in nezavidljivi situaciji in pred eno zelo pomembno odločitvijo, me je pot vodila do enega čudovitega človeka, ki me je močno navdihnil na moji novi poti, mi pomagal iz težke situacije in pripomogel, da sem izpeljala do konca pomembno življenjsko odločitev. Povezana sva bila na višji ravni, vendar naju je življenje že vodilo vsakega po svoji poti. Pogrešam samo tisto globino najinih pogovorov in jezik, ki sva ga samo midva razumela. Ne predstavljam si ga kot partnerja, ne predstavljam si življenja z njim, želim pa, da bi se še  enkrat v življenju srečala v podobnem elementu in se pogovarjala-pogrešam samo najine globoke pogovore. Kaj kažejo karte, bo še kdaj priložnost za to? Hvala

Še meni prosim 🙂

Zanima me, ali bom v kratkem dobila novo službo ali bolje da ostanem, kjer sem.

In pa, kako mi kaže v ljubezni 🙂

Lahko še meni, prosim?

Kako kaže najin odnos s prijateljem in, kako mi kaže glede ljubezni. Hvala

Lahko se meni. Ali se mi kaže selitev . Hvala

Lahko se meni pogledate? Imam tezave na sluzbenem podrocju, sedaj sem upisal fakulteto in nevem ali mi bo to prineslo neko boljso sluzbo ali brezveze tratim cas. Hvala lp

Prosim za vašo pomoč: ali je moj prijatelj zaljubljen vame in kaj naju čaka v prihodnosti? zahvaljujem se vam za odgovor

Dvigam temo z namenom, da nas opazi bralka iz kart.. Prosim, ko bo imela čas, da pogleda v karte.. hvala…

Prosim nujno. Tisto ki obvlada, pogled v karte. Kdo je mene preklinjal in je padlo vso prekletstvo name, da se v življenju ne morem na bolje premaknit, samo na slabše? Prosim ali je to moška ali ženska oseba, blizu mene, ali je še živa ali mrtva? Prosim resno vprašanje. Ali se bo to rešilo, bo bolje? Hvala iz srca.

Moje življenje, moja pravila!

Bravo za vedezevsako

Zelo dobra si.bravo.

Bi pa se jaz vprasala.

Ali ostanem s tem partnerjem s katerim sem .

In pa ali me v prihodnosti caka kak vecji kupcek denarja.

Hvala lepa in lep dan

Vanesa

Pozdravljena zlato jabolko,

prihajate mi v misli

zato se vam oglašam.

V kartah vidim dečka in deklico.

Sta žalostna, izobčena in se oklepata preteklosti.

Ob sebi imata zelo pokvarjeno osebo, ki nosi masko in manipulira z njima.

Vi ste edina njuna svetla točka!

Zato dvignite glavo in bodite močna, ker vas dva nebogljena otroka potrebujeta. Pot bo negotova in težka, a z vašo pomočjo se bosta dozorela in karta v daljni prihodnosti kaže USPEH.

Srečno!

????❤️

v podobnem elementu, 10.10.2021 ob 20:32

Bi še meni lahko pogledali?

Pred leti, ko sem bila na določenem razpotju, v zelo težki in nezavidljivi situaciji in pred eno zelo pomembno odločitvijo, me je pot vodila do enega čudovitega človeka, ki me je močno navdihnil na moji novi poti, mi pomagal iz težke situacije in pripomogel, da sem izpeljala do konca pomembno življenjsko odločitev. Povezana sva bila na višji ravni, vendar naju je življenje že vodilo vsakega po svoji poti. Pogrešam samo tisto globino najinih pogovorov in jezik, ki sva ga samo midva razumela. Ne predstavljam si ga kot partnerja, ne predstavljam si življenja z njim, želim pa, da bi se še  enkrat v življenju srečala v podobnem elementu in se pogovarjala-pogrešam samo najine globoke pogovore. Kaj kažejo karte, bo še kdaj priložnost za to? Hvala

Lahko še zame prosim. Me je ljubil, je bil zaljubljen vame, me še ljubi, je trpel ob najinem slovesu, je sedaj srečen?Hvala

Anonimno 2582, 12.10.2021 ob 16:03

Pozdravljena zlato jabolko,

prihajate mi v misli

zato se vam oglašam.

V kartah vidim dečka in deklico.

Sta žalostna, izobčena in se oklepata preteklosti.

Ob sebi imata zelo pokvarjeno osebo, ki nosi masko in manipulira z njima.

Vi ste edina njuna svetla točka!

Zato dvignite glavo in bodite močna, ker vas dva nebogljena otroka potrebujeta. Pot bo negotova in težka, a z vašo pomočjo se bosta dozorela in karta v daljni prihodnosti kaže USPEH.

Srečno!

????❤️

Še to … zlato jabolko, prosim vas za povratno informacijo. Karte so tako temne in težke, da  začutila močno  bolečino v srcu!

Kaj pravite?

Prosim še meni. Prosim.

Prosim nujno. Tisto ki obvlada, pogled v karte. Kdo je mene preklinjal in je padlo vso prekletstvo name, da se v življenju ne morem na bolje premaknit, samo na slabše? Prosim ali je to moška ali ženska oseba, blizu mene, ali je še živa ali mrtva? Prosim resno vprašanje. Ali se bo to rešilo, bo bolje? Hvala iz srca.

Moram reči, da sem precej presenečena. Nisem pricakovala taksnega odgovora. Sicer sem jima in jima bom vedno v oporo kot babica, vendar sta razigrana in vesela. Sta namrec še mala. Prosim povejte, je ta pokvarjena oseba moski ali zenska? Na kaj naj bom pozorna? hvala

zlato jabolko, 12.10.2021 ob 16:49

Moram reči, da sem precej presenečena. Nisem pricakovala taksnega odgovora. Sicer sem jima in jima bom vedno v oporo kot babica, vendar sta razigrana in vesela. Sta namrec še mala. Prosim povejte, je ta pokvarjena oseba moski ali zenska? Na kaj naj bom pozorna? hvala

Naj nadaljujem … karte kažejo LJUBIMCA …. in žensko!  Kakšen odnos imata njuna starša? Pogovorite se z vnučkoma, kako se v sebi počutita. Karta mi kaže  fantka, odrinjenega za ograjo.

Nekaj ni v redu! Kaj, pa žal ne morem razbrati iz kart!

Morate se zavedati tudi, da to transcedentalno zenovsko igro  vzamemo kot pustolovščino, nič  ni 100 %.

Oglasite se mi še … ker me resnično zanima, kaj je za tem.

Srečno.

Tudi jaz bi rada nekaj vprašala. prosim vas za odg. Nisem srečna s svoji partnerjem. Imava sina, očitno naju samo on skupaj drži. Najbolj me muči to, da še vedno nisva poročena, čeprav sva že zelo dolgo skupaj. Me nima rad? Nobene želje mi noče uresničiti, vedno išče neke izgovore. Se bova kdaj poročila ali je bolje, da greva vsak svojo pot?

Starsa sta skupaj. Zaenkrat ni bilo opaziti kaj slabega. Pač tako kot vsepovsod, dobri in slabi dnevi. Je pa en od vnukov bolj zaprt vase. Bi lahko šlo za nasilje?

Pozdravljena pogled v karte,

4 krat sem poslala obširno sporočilo za vas, a  ga 4 krat ni oddalo.

Poglejte, pogled v karte, zdaj ko nisem napisala odgovora pa je oddalo.

Še enkrat na kratko – moški.

zlato jabolko, 12.10.2021 ob 17:21

Starsa sta skupaj. Zaenkrat ni bilo opaziti kaj slabega. Pač tako kot vsepovsod, dobri in slabi dnevi. Je pa en od vnukov bolj zaprt vase. Bi lahko šlo za nasilje?

Danes ne zmorem več, smo pa na vezi.

Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close