mi pa v London!:)
Od ranega jutra ze brskam po internetu in koncno mi je uspelo vse bookirat (hotel, avion in karte za musical), tko da imamo naslednji teden koncno dopust pod streho! (do zadnjega ni bilo jasno, ali me bojo v sluzbi spustili ali ne…)
Sicer ne sodi ravno na kulinariko, mogoce pa le, ker se med drugim veselim tudi pestre mnozice nacionalnih take-out ostarij, v katere bova najverjetneje hodila jest, pa trznice na Portobellu…:))
pozdravcek,
proxima
hojla,
ogledali smo si musical We will rock you….in bilo je nepozabno….ne moreš verjeti, da vse te pesmi od Queenov pojejo v živo. In škoda, da si kaj takšnega ne bi šla ogledat, če si že enkrat v Londonu. Je pa to resnično drago mesto, po drugi strani pa so določene stvari, umetnost in kultura zastonj npr.muzeji. Ne govorim zdaj npr. o muzeju voščenih lutk, ki je bolj komercialnega tipa. Želim ti, da se imaš lepo in poročaj, ko se vrneš:))
Absolutno!
V Modern Tate sem bila ze sama pred nekaj leti, moj dragi pa sploh se ni videl Londona, tko da ga bom “unshelter”-ala.
Babi, pa bi te nekaj vprasala – kaksne so tvoje izkusnje, koliko casa navadno traja posiljanje navadnega pisma (ne paketa) s 1st class Royal Mail iz Anglije do sem? Karte za koncert so mi namrec vceraj poslali po posti, pa me je zacelo malo skrbet, da ne bodo prispele pravi cas – greva v torek.
pozdravcek,
proxima
Hej!
Po nasih izkusnjah tri dni od dneva, ko damo na posto. Mislim, da jih bos jutri dobila, v ponedeljek pa prav gotovo.
Zadnjic je hcerka nekaj pozabila in sem oddala v torek, v cetrtek je ze dobila.
To se veckrat dogaja; ce ne drugega – pozabi vnuk kaksen zivljensko pomemben delcek elektronike:)))
Enkrat se je posta krizala:
Jaz poslala v Anglijo, hcerka pa meni ocala, ki jih je pomotoma odnesla!!!
Res se lepo imejta Babi
Forum je zaprt za komentiranje.