Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mi lahko razložite zakaj zapuščate ženske..

Mi lahko razložite zakaj zapuščate ženske..

Midva se itak nikoli nisva kaj preveč prepirala. Ok sva se, ampak še vedno nisi bil niti približno tok naporen, kot teli norci nad tabo.[/quote]

Awwwwww čutim srčke 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Midva se itak nikoli nisva kaj preveč prepirala. Ok sva se, ampak še vedno nisi bil niti približno tok naporen, kot teli norci nad tabo.[/quote]

Awwwwww čutim srčke :P[/quote]
Mhm, podobna asociacija… 😮

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Matkić, ne bodi ljubosumen. Če boš preveč dostopen me boš začel odbijat.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Lepo, da ste se našli:).

saj sem vedo da delam nekaj narobe …. kot zgleda pri moški ne deluje isto kot pri ženskah… bom popravo 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

tudi jaz sem zasledil spolno segregacijo … cinizen in užaloščenost sta utemeljena v tvojem postu

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ah, še ena tvoja zajebancija. Tebi res ni resno za jemat. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In potem ti bo spet privlačen. Superca. Neskočna ljubezen. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tudi jaz sem zasledil spolno segregacijo … cinizen in užaloščenost sta utemeljena v tvojem postu[/quote]

Nista utemeljena, ker ji je lepo povedal da ima šanse pri njem 🙂

Sama javna uprava. Eni se res celo službo posvetite MONu. Ene najdeš ma v vsaki temi.

Eni imajo pa čas iskat in prebirat, kar je v končni fazi enako!

Če je pa tako lahko s prstom na druge kazat, veliko lažje kot pa pred svojim pragom pometati… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če je pa tako lahko s prstom na druge kazat, veliko lažje kot pa pred svojim pragom pometati… :)[/quote]
Samo tale dotična ima eno težko opravilo.. mora si izmislit NICK za skoraj vsako repliko posebej ..
kar vzame še več časa in zbranosti. 🙂 res je predana MONu

Če je pa tako lahko s prstom na druge kazat, veliko lažje kot pa pred svojim pragom pometati… :)[/quote]
Samo tale dotična ima eno težko opravilo.. mora si izmislit NICK za skoraj vsako repliko posebej ..
kar vzame še več časa in zbranosti. 🙂 res je predana MONu[/quote]
Očitno jo dobro poznaš, glede na to, kaj vse veš o njej. Jaz še spola nisem razbrala… 🙂

kar vzame še več časa in zbranosti. 🙂 res je predana MONu[/quote]
Očitno jo dobro poznaš, glede na to, kaj vse veš o njej. Jaz še spola nisem razbrala… :)[/quote]

🙂

Vsi ste nakladaci in pusike ! babe imajo rade mene mačota.Jokate, jamrate, kot stare babe.
Sploh niste moski ampak pocukrani mamini sinčkoti, ki se najraje gledajo v ogledalu in jedo solato za kosilo.

klinc … če baba ni prebrala J. Jalen triologija Bobri

jo je treba pač zamenjati … za bejbi_bif robo.
itak se bejbik rodi več kot fantov, pa še fanjte (Matkić. DoSadni, Spider … so Neokretni Krapi (-> levaki) ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

to to….

maš prav… ti si najjači… zdaj si ga pa potegni !

to to….

maš prav… ti si najjači… zdaj si ga pa potegni ![/quote]

gnide kot sta oba … si lulče dajta na trnk … mogoče vama jih Zlata ribica “potegne”

A potem tole šele raziskuješ v sebi?

A potem tole šele raziskuješ v sebi?[/quote]
“Raziskava” se pocasi zakljucuje. 🙂

Ugotovitev? Nisem vec za sobivanje. (Zame) prevec prilagajanja. Pa se tvegano je.

Idealna resitev se se isce. Ne mislim osebe ampak ‘nacin’ zivljenja. Morda sem ga ze nasel. Le privzel ga se nisem kot idealnega. Se vedno sem pripravljen na eventualno boljso resitev.

Žal mi je, da še nisi srečal samozavestne ženske…. Mislim, da bi razmišljal drugače.

Bi rekel, da jih je bila kar vecina (prevec) samozavestnih. Danes jih je vse polno. Pa ce imajo za to samozavest dober razlog ali ne. Vsak dan kaksno srecam. Menda lastnost danasnje druzbe…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close