Mi lahko razložite zakaj zapuščate ženske..
adijo…. kdo te pa rabi ;)[/quote]
Hm…
kam se je zdaj skrila tvoja želja po spravljanju žensk v dobro voljo, kot si jo izpostavil v temi, kjer smo debatirali glede flirtanja moških… in si tako zavzeto zagovarjal, kako ti “rad” narediš nekaj dobrega za žensko, ko z njo flirtaš ali pa se vsaj z njo pogovarjaš, kakšno “dobro” delo narediš… zdaj pa taka… a to je mogoče tvoj način flirtanja oz. pogovarjanja z žensko?…
adijo…. kdo te pa rabi ;)[/quote]
Hm…
kam se je zdaj skrila tvoja želja po spravljanju žensk v dobro voljo, kot si jo izpostavil v temi, kjer smo debatirali glede flirtanja moških… in si tako zavzeto zagovarjal, kako ti “rad” narediš nekaj dobrega za žensko, ko z njo flirtaš ali pa se vsaj z njo pogovarjaš, kakšno “dobro” delo narediš… zdaj pa taka… a to je mogoče tvoj način flirtanja oz. pogovarjanja z žensko?…[/quote]
v živo ljubica…. v živo….
tu na forumu pa res nimam namena nobene spravljat v dobro voljo sploh pa ne take ki pravi da bo rajši šla med nune… (oz. da mora it)
Se pravi, da si na forumu drug človek, kot v živo. In potem praviš, da mi lažemo in glumimo?
če babnica sama ne doume, da je čas, da se spoka – jo je treba pač zapustiti
sploh, če živita skupaj pri njenih starših ali v njenem stanovanju
bi rad videl kako zgleda, če babnica spoka iz svojega stanovanja tip pa ostane z njenimi starši ☺
Se pravi, da si na forumu drug človek, kot v živo. In potem praviš, da mi lažemo in glumimo?[/quote]
Ne pravim da ne zmorem prenest iz LIVE v medmrežje mojih (vseh) sposobnosti in ker ne dobim LIVE feedbacka ne deluje, oz. deluje tu na tolko drugačen način da se mi tega neda počet 😉
sem enak človek samo z večimi omejitvami kot tukaj, torej ne zmorem ”pričarat” enakih uspehov oz občutkov kot jih lahko ženski v reali 😉
Ja kdo pa je napisal to, da je Markovo dekle lepo ? Ti it, ki ti je itak že skoraj vsakega uporabnika / uporabnico na tem forumu uspelo pohvalit, potem pa še On_, ki bi se itak v vsakem primeru potegnil za svojega prijatelja, pa naj bi bila stvar še tako absurdna. Jaz pač ne verjamem, da so ženske na dating straneh privlačnega videza. Tiste, ki pa so, so pa ponavadi zbirčne in se za takšnega obsedenega forumaša, kot je Marko še zmenile ne bi. Njegov vsakdanjih je pač tak, da se baše s keksi in provocira ljudi po forumih. Kaj pa lahko pokaže on na profilni slikci, postaven itak ne more bit. Pa vem, zdaj boste pa napisali Marko je suh, ima dobro postavo, bla, bla, ne da se mi. Dokler vas ne srečam v živo so to zame nič drugega, kot floskule.
Tako kot je floskula tvoje prelepo in izoblikovano telo, ki ga ni videl še nihče. Ne vem, zakaj ga potem sploh omenjaš, če ga v živo ne upaš pokazat nam, ki nam ga tako rad opisuješ. 🙂
Forumašem itak ni za verjet nič. Tu ste sami skrivači. Ko vas povabim na pijačo se pa preserjete. Edinole kjer se upate prikazati je na pikniku, ker tam pač niste sami in se počutite bolj varni, tegale Marka, ali Matjazka bi jaz z veseljem rad dobil kje na samem, samo da vidim kako bi se potem pogovarjala z mano. Ženske ste pa itak vse pogumne, drzne, direktne ( Senza, Goldfish, Exotic,… ). Ni stvari, ki se je ne bi upali storit, ah kje vi popolneži pa že ne. Bla no, bla bla, aja pa bla.
Btw, ne razumete pol ku*ca tle gor. Tisto z ogledalom, popolnim teleščkom in podobnimi forami je bila samo zajebancija iz moje strani. Vseeno imam pa več kondicije, kot cel M/Ž čvek skupaj. To, da sem športnik ni nobena laž, lahko tudi dokažem, če je potrebno. Skratka fejkate v pm, niste real 😉
Floskule.[/quote]
Se ti zavedaš, da vsak dan serviraš cel kup floskul?[/quote]
On jih morda servira, ti si pa sama ena cela floskula 😉
Po tvoji logiki ni za verjeti niti tebi. Zakaj si tako začuden? Poglej sebe. Se morda ne skrivaš? Tumbaš tako kot mi vsi. O svojih podvigih v reali (s kom, kdaj in kje sem se dobila) ne razlagam na dolgo in široko, ker se ne tiče foruma. No, včasih mi kaj uide, ampak detektivi še niste zagrabili:)). Skupinskih seans se pa zaenkrat nisem udeleževala.
Kaj tebe moti, če sem resnično pogumna, odrezava, direktna in podobno? Kakšno povezavo ima to s tabo? To zate pomeni perfekcija? Ker tebi tega manjka in ti je nedosegljivo? To je tvoj problem.
A kaj bi o tem s tabo…itak fejkamo. Welcome to the club:).
Že samo to, da se tu delate neke wannabe profesorje slovenščine pove veliko o vas. Pa kao nikoli ne izgovarjate kletvic, ja ful vam bom verjel, dej no dej. Poznam samo eno žensko, ki je še nikoli nisem slišal izgovorit grde besede in to je moja mama. Sem pač iz Ljubljane, betonar, med samimi čefurji, tu okoli mene se pač ne sprehajajo taki brezmadežni angelčki, kot ste vi. Vsaka druga beseda je pi*da, pa ku*ac, ki dostikrat zapade v zelo znano izjavo – boli me ku*ac in točno ta je meni najljupša in se jo poslužujem že od desetega leta starosti. Me je pa niso naučili starši, ampak družba, prijatelji, sovrstniki,…Pa naj vam še Bikini_ razloži kaj več o tem, ona naj bi bila tudi Ljubljančanka, če se ne motim. Whatever res, najejte se tičev vsi po vrsti. Jaz sem nezrel moški, ki se ne zna obnašat :>
Veš, saj bi ti napisala, da se lahko dobiva, ampak ne bi bila iskrena – po vsem, kar sem od tebe tu gor prebrala, te v resnici ne bi rada srečala. Še ponesreči ne.
Meni je vseeno, koliko mi verjameš, zaradi mene lahko dvomiš v sleherno besedo, ki jo napišem, meni je pomembno, da zase vem, kje sem, kam grem in kaj sem se naučila tam, kjer sem že bila. Mnenja primitivcev so pa zame kot mozolji – stisneš, obrišeš, pozabiš.
Forum je zaprt za komentiranje.