Mi lahko razložite zakaj zapuščate ženske..
Dragi Matkic, o meni lahko fantaziraš kolikor in kakor hočeš, zavedaj pa se, da bolj kot si žaljiv, bolj se ti smejim, saj s svojim primitivizmom izkazuješ zgolj svojo šibkost, obenem pa slabo luč mečeš še na svoje starše, saj je evidentno, da so te slabo vzgojili. Lahko živiš na svojem in si v svojem mikro svetu car in pol, ampak s svojim pisanjem pokažeš samo to, da si navaden lolek, ki na forumu sprošča svoje frustracije in zdravi svoje komplekse.
Ha ha kr eno psiho analizo delaš kle…tip ti sam pove tko kot je ti pa kr neki nabijaš HAHA b u dala ena ei.[/quote]
Mnja. Saj razumem, da tvoj domet ne more biti večji od njegovega. Pri mi tivček. 🙂
Meni je tak smešno da praviš meni da lahko fantaziram in takoj za tem do konca tvojega replya je bila fantazija na kvadrat ….
Aja ne sori ti si bistveno bolj usposobljena za analize mene kot jaz tebe…. mhm… kako že?
ne poki neumnosti…. vidi se da samo taki kot sem jaz sprovociramo take kot si ti… pišeš točno v takih temah … čudno ne?
aja oooops spet sem analiziral…
Ha ha kr eno psiho analizo delaš kle…tip ti sam pove tko kot je ti pa kr neki nabijaš HAHA b u dala ena ei.[/quote]
Mnja. Saj razumem, da tvoj domet ne more biti večji od njegovega. Pri mi tivček. :)[/quote]Senza ne se sekirat 😉 samo grze jih ker Markotova ni mozoljava debeluška,zdej jih pa še ti nočeš….
Ti si si namislil, da sem kurba, jaz pa pišem o tem, kaj se da razbrati iz tvojega pisanja. Ne vidiš razlike?
Mnja. Saj razumem, da tvoj domet ne more biti večji od njegovega. Pri mi tivček. :)[/quote]Senza ne se sekirat 😉 samo grze jih ker Markotova ni mozoljava debeluška,zdej jih pa še ti nočeš….[/quote]
Misliš, da se sekiram?
Več kot je žaljivk v Matkicevih postih, bolj mi gre na smeh ob njegovem patetičnem cepetanju, in na več mojih postov odgovori, močneje zagrize v vabo. It’s so much fun!
Ti si si namislil, da sem kurba, jaz pa pišem o tem, kaj se da razbrati iz tvojega pisanja. Ne vidiš razlike?[/quote]
in ti si diplomirana psihologinja ali psihiatrinja da boš lahko pravila kaj se da razbrat?
Če lahko ti rečeš da razbiraš iz mojih postov potem lahko jaz rečem da razbiram iz tvojih postov da si kurba… kapiš….
Ti si si namislil, da sem kurba, jaz pa pišem o tem, kaj se da razbrati iz tvojega pisanja. Ne vidiš razlike?[/quote]
in ti si diplomirana psihologinja ali psihiatrinja da boš lahko pravila kaj se da razbrat?
Če lahko ti rečeš da razbiraš iz mojih postov potem lahko jaz rečem da razbiram iz tvojih postov da si kurba… kapiš….[/quote]Matkic&co a misliš da rabi bit človek dipl. da lahko razbere o čem ti pišeš in kako razmišljaš?
Če lahko ti rečeš da razbiraš iz mojih postov potem lahko jaz rečem da razbiram iz tvojih postov da si kurba… kapiš….[/quote]Matkic&co a misliš da rabi bit človek dipl. da lahko razbere o čem ti pišeš in kako razmišljaš?[/quote]
a misliš da si jaz zmišlujem ko rečem da je kurba?
Če lahko ti rečeš da razbiraš iz mojih postov potem lahko jaz rečem da razbiram iz tvojih postov da si kurba… kapiš….[/quote]
Saj se mi je zdelo, da nisi sposoben videti razlike, ampak saj veš, kako pravijo: “Zihr je zihr.”, pa sem te vseeno vprašala… 🙂
Obnašaš se kot osnovnošolček v 1. triadi – če lahko ti…, lahko tudi jaz…
P.S. Vsak, ki namesto argumentov ponudi žaljivke, je slabo vzgojen, neinteligenten in zafrustriran. In za to ugotovitev res ne potrebujem nikakršne diplome. Če jo imam, so pa zasluge izključno moje, torej to ni tvoja stvar.
Matkic&co a misliš da rabi bit človek dipl. da lahko razbere o čem ti pišeš in kako razmišljaš?[/quote]
a misliš da si jaz zmišlujem ko rečem da je kurba?[/quote]Izmišljuješ? Neeee
Ti si to želiš, ker potem mogoče ne bi f…a stradal, ne ti ne co……
Tako je pa očitno da to ni, kar si ti želiš, da bi bila….
ps
pa lahko si malo bolj spoštljiv do drugih uporabnikov foruma, četudi so to ženske. Ne rabiš imet nm za zgled…. 🙁
Če lahko ti rečeš da razbiraš iz mojih postov potem lahko jaz rečem da razbiram iz tvojih postov da si kurba… kapiš….[/quote]
Saj se mi je zdelo, da nisi sposoben videti razlike, ampak saj veš, kako pravijo: “Zihr je zihr.”, pa sem te vseeno vprašala… 🙂
P.S. Vsak, ki namesto argumentov ponudi žaljivke, je slabo vzgojen, neinteligenten in zafrustriran. In za to ugotovitev res ne potrebujem nikakršne diplome. Če jo imam, so pa zasluge izključno moje, torej to ni tvoja stvar.[/quote]
kaj drugega kot žaljivke (osnovnošolček) si navrgla… aja ne…. ko jaz napišem so žaljivke ko pa ti pa dejstva
daj ne si delat bruke no…..
cel čas me že žališ ko pa kdo užali tebe pa je on osnovnošolček(žaljivka)
edina razlika je da se tebi da pisat prefinjene žaljivke jaz pa jih prišparam za real life…. neda se mi tukaj gor pisat zapleteno ampak ti enostavno povem kaj si mislim o tebi….. ti pa misliš da si boljša od mene ker maš kao prefinjene žaljivke….
pišeš sama za sebe… to kar praviš da sem jaz si v resnici ti….
dejstvo pa obstaja da Marko, ti in podobni pišete najbolj glasno v temah in citirate ravno mene, Sadnega, Spiderja, in Daterja ter podobne… ker ste jezni da preveč uživamo (to boš itak zanikala tako kot marko in On_)
tak da ja… ste pač pacienti ki si filate ego na internetu in kontrirate nam ki imamo jajca živeti drugače kot narekuje družba… to je itak že jasno dolgo časa…. ti si samo še 1 vojak v službi družbene uravnilovke 😉
P.S. Vsak, ki namesto argumentov ponudi žaljivke, je slabo vzgojen, neinteligenten in zafrustriran. In za to ugotovitev res ne potrebujem nikakršne diplome. Če jo imam, so pa zasluge izključno moje, torej to ni tvoja stvar.[/quote]
kaj drugega kot žaljivke (osnovnošolček) si navrgla… aja ne…. ko jaz napišem so žaljivke ko pa ti pa dejstva
edina razlika je da se tebi da pisat prefinjene žaljivke jaz pa jih prišparam za real life…. neda se mi tukaj gor pisat zapleteno ampak ti enostavno povem kaj si mislim o tebi….. ti pa misliš da si boljša od mene ker maš kao prefinjene žaljivke….
dejstvo pa obstaja da Marko, ti in podobni pišete najbolj glasno v temah in citirate ravno mene, Sadnega, Spiderja, in Daterja ter podobne… ker ste jezni da preveč uživamo (to boš itak zanikala tako kot marko in On_)
tak da ja… ste pač pacienti ki si filate ego na internetu in kontrirate nam ki imamo jajca živeti drugače kot narekuje družba… to je itak že jasno dolgo časa…. ti si samo še 1 vojak v službi družbene uravnilovke ;)[/quote]
V tem primeru osnovnošolček ni bila žaljivka (mirno jo lahko nadomestiš z npr. osemletnik) želela sem samo ponazoriti starostno obdobje, ki mu pritiče tvoj način vedenja.
Sicer ne vem, zakaj bi bila jezna, ker se vi bojda ogromno dol dajete – zaradi vas štirih jaz nisem ama nič prikrajšana.
Vojak v službi družbene uravnilovke? Hahaha, s tem izrazom si sicer presegel svoj dosedanji vokabular, ampak da mi to reče nekdo, ki folku popravlja računalnike, je pa današnji vic dneva.
tak da ja… ste pač pacienti ki si filate ego na internetu in kontrirate nam ki imamo jajca živeti drugače kot narekuje družba… to je itak že jasno dolgo časa…. ti si samo še 1 vojak v službi družbene uravnilovke ;)[/quote]
V tem primeru osnovnošolček ni bila žaljivka (mirno jo lahko nadomestiš z npr. osemletnik) želela sem samo ponazoriti starostno obdobje, ki mu pritiče tvoj način vedenja.
Sicer ne vem, zakaj bi bila jezna, ker se vi bojda ogromno dol dajete – zaradi vas štirih jaz nisem ama nič prikrajšana.
Vojak v službi družbene uravnilovke? Hahaha, s tem izrazom si sicer presegel svoj dosedanji vokabular, ampak da mi to reče nekdo, ki folku popravlja računalnike, je pa današnji vic dneva.[/quote]
hahahaha a vidiš kak sama sebe spodkopuješ… še ena žaljivka kot da je opravljanje poklica (ki ni moje osnovne izobrazbe) pomembno…. a če bi ti pa to rekel nekdo iz nadzornega sveta pa nebi več bil vic dneva?
Brezveze… žaljitev na žaljitev od tebe…. torej si točno to kar mene obtožuješ da bi naj bil….
Btw če vsi ki znajo popravit PCje nehajo to delat boš ti lahko zatlačla svoj PC v smeti čez par mesecev ker dvomim da si (kot ženska) sposobna sama sebi servisirat PC….
V življenju sem spoznal 2 taki ki sta na PC vedli naret več kot jaz in obedve sta bili študentki FERIja … in ti garant nisi med njimi ….
delaš si bruke na vsak odgovor ki ga sproduciraš…. da niti ne omenjam tvoje segregacije pri poklicu, češ da sem manjvreden ko nekaj izjavim ker sem pač na delovnem mestu serviserja računalniške opreme in drugih naprav….
boga v glavi 😉
Diplomirana psihologinja definitivno ne more bit pametnejša od serviserja PC-jev. Psiholog je lahko danes vsak butec. S tem, ko paziš na kletvice na anonimnem forumu in kao slovnično pravilno tvoriš stavke te ne naredi prav nič zrelejšo. Zrela bi bila, če se sploh ne bi spuščala v takšne debate, ti jih pa prav iščeš, pa še uživaš v njih, kot si že sama napisala zgoraj. Tipično razvajeno dete si, to pa da si razgledana / nadpovprečno inteligentna je pa samo plod tvoje domišljije 😉
Jaz osebno, če bi se že odločil katero od uporabnic na tem forumu označit za zrelo, potem bi to bila edino kakšna Katenjka, Bikini_, Gupi, Antilopa, tu pa se seznam že skorajda konča. Ni jih veliko. Smešno, da ravno tiste, ki mislite da ste zrele in imate tok velik za povedat čez druge delujete še najbolj otročje, pa se mogoče tega še zavedate ne. Če se vmešavaš v podobne debate, kot je ta in tako dolgo vstrajaš v njih, potem nisi tudi sam nič drugačen. Spustit se bo treba na realna tla, previsoko letate, resnica je pač taka, da ste zabite k stena.
Jaz sebe lahko komot označim za nezrelega, če vam bo kaj lažje pri srcu. Saj stvar ni tako slaba, s tem si na nek način dovolim žaliti in pisati kletvice po forumu še naprej ( LoL ). V primeru, da bom pa kdaj šel predaleč, bo pa itak Robi pobrisal. To je njegovo delo ne vaše :>
+1
itak je nezrel bit bolje kot zrel…. kako že poje smolar v tisti pesmi Jaz sem Nor? V lajfu ti je lažje 😀 isto velja za nas nezrele 😉
Vojak v službi družbene uravnilovke? Hahaha, s tem izrazom si sicer presegel svoj dosedanji vokabular, ampak da mi to reče nekdo, ki folku popravlja računalnike, je pa današnji vic dneva.[/quote]
hahahaha a vidiš kak sama sebe spodkopuješ… še ena žaljivka kot da je opravljanje poklica (ki ni moje osnovne izobrazbe) pomembno…. a če bi ti pa to rekel nekdo iz nadzornega sveta pa nebi več bil vic dneva?
Brezveze… žaljitev na žaljitev od tebe…. torej si točno to kar mene obtožuješ da bi naj bil….
Btw če vsi ki znajo popravit PCje nehajo to delat boš ti lahko zatlačla svoj PC v smeti čez par mesecev ker dvomim da si (kot ženska) sposobna sama sebi servisirat PC….
V življenju sem spoznal 2 taki ki sta na PC vedli naret več kot jaz in obedve sta bili študentki FERIja … in ti garant nisi med njimi ….
delaš si bruke na vsak odgovor ki ga sproduciraš…. da niti ne omenjam tvoje segregacije pri poklicu, češ da sem manjvreden ko nekaj izjavim ker sem pač na delovnem mestu serviserja računalniške opreme in drugih naprav….
boga v glavi ;)[/quote]
Čisto narobe si me razumel – če ti meni govoriš o družbeni uravnilovki, ti lahko povem samo tole: cel fucking internet je ena družbena uravnilovka, vsi mediji… In iz tega vidika si ti vojak (ne bom napisala vojaček, ker baje ne maraš pomanjševalnic), ki skrbi za orodje te uravnilovke.
Cenim pošteno delo, tako da se hudo motiš, če misliš, da sem kadarkoli kogarkoli dojemala kot manjvrednega zaradi poklica. Ali izobrazbe. Nadmudri me lahko doktor blabla ali pa nekdo s par razredi OŠ.
Ja, Matkic, nisem krščanarka, da bi ti drugo lice nastavljala – ti preprosto ne opaziš razlike v tem, da te jaz žalim medtem ko argumentiram, ti pa žališ NAMESTO da bi argumentiral.
Daj ne laži se spet pa se ven vleči no…
To je čista žaljivka brez argumentiranja in je razvidno da je mišljeno slabšalno za poklic ki ga opravljam….
Češ da jaz ki ”SAMO” popravljam PCje, TVje, receiverje ipd…. pa res nimam kaj za o tem govorit ker nimam pojma…
brezveze no… ker si se s tem izdala in povedala vse o tem… zdaj pa probaš to popravljat….
To je čista žaljivka brez argumentiranja in je razvidno da je mišljeno slabšalno za poklic ki ga opravljam….
Češ da jaz ki ”SAMO” popravljam PCje, TVje, receiverje ipd…. pa res nimam kaj za o tem govorit ker nimam pojma…
brezveze no… ker si se s tem izdala in povedala vse o tem… zdaj pa probaš to popravljat….[/quote]
Slišiš to, kar hočeš slišati, vidiš to, kar hočeš videti, razumeš pa samo tisto, kar lahko razumeš.
S tem sem povedala vse, ti pa bodi užaljen, ali pa ne.
Hahaha, še javkanje iz ozadja, ne, saj res, moralna podpora prijatelju.
Še opozori ga, zakaj ni komentiral vsega napisanega, potem je pa še samo en delček citiral.
…da mi ne bi še kdo o pristranskosti sanjal blebetal.
Ni mozaljasta debeluška. Prav luštno dekle je. Nežno deluje. Toplo.
In zelo dobro pecivo (in piškote) peče, boljše kot tiste, ki jih kupiš v trgovini.[/quote]
Ženske itak zelo rade drug drugo pohvalite. Vse dokler ne skoči vmes kak tip, ki je obema všeč. Nalepite mi sliko te Markove punce, pa da vidimo še ostali, če je za kej.[/quote]
Res? Kaj pa vem, če je res tako… Mogoče je točneje, da prijatelji radi drug drugega pohvalimo oz. “se potegnemo” drug za drugega.
Čeprav, pravi prijatelji ne hvalimo drug drugega za brezveze, torej neiskreno, in tudi sama nisem tak tip, da bi nekoga hvalila neiskreno.
Žal ti slike ne morem nalepit, jo nimam. Pa tudi če bi jo imela, je to privatna zadeva in bi ti jo kvečjemu lahko prilepil Marko oz. njegovo dekle.
Je pač moja ocena moja, pa On_-ova od On_a.
Ti pa si slikaj podobo v svoji glavi takšno, kot si želiš. In če jo želiš na vsak način grajati oz. ne verjeti v tisto, kar napišemo oz. dvomiti v to (in verjeti v svoje lastne predsodke), jo pač boš, ne glede na to, ali boš videl njeno sliko oz. njo osebno, ali pa ne.
Je tako tako težko sprejeti, da se kdaj pa kdaj tudi motiš oz. sprejeti dejstvo, da je pa nekomu (vsaj nekomu) Markovo dekle prav lepo.
Kakorkoli, tudi če ti ne bi izpadla lepa, pa tudi ti (ali kdo drug, razen če je kakšen ekstremik, ki druge s svojim izkrivljenim prepričanjem potiska v anoreksijo) ne bi mogel tajiti, da NI mozoljasta in da NI debeluška.
Od kar berem MON sem vse bolj zaskrbljena. Očitno moram med nune. Tale tema jasno pokaže zakaj.
Vsi normalni moški v tej temi so v razmerju. Vsi samski moški so pa taki, da adijo pamet. Zjamrani, razvajeni froceki.
Sem nas pelje ta permisivna vzgoja. Vzgojijo takele razvajene, nemogoče, zjamranje sončke. POtem ti pa v vsaki temi smetijo s svojimi nebulozami. Ženske pa bomo raje nune kot, da bi imle opravke s takimi bednimi tipi.
Forum je zaprt za komentiranje.