Mi lahko razložite zakaj zapuščate ženske..
En del smisla pa nam res dajete. Saj sem že večkrat napisal, da mi je forum zabava. :)) Ampak nekaj pa je tudi res. Ko vas berem, sem prav hvaležen, da nisem na mestu koga od vas in da imam svoje življenje točno takšno, kot ga imam. 🙂
Me veseli.
Ampak nekaj ti pa v tvojem popolnem lajfu vendarle manjka. še kar visiš tukaj cele dneve in večere in folku soliš pamet, kako naj živijo. Potreba prepričevanja ostaja.
Priznaj si že enkrat, d anisi popoln, nimaš popolnega življenja, kot ga nihče nima. To ni sramota, to je normalno. Sramota je zanikanje očitnega in risanje nečesa, kar ne obstaja.
Me veseli.
Ampak nekaj ti pa v tvojem popolnem lajfu vendarle manjka. še kar visiš tukaj cele dneve in večere in folku soliš pamet, kako naj živijo. Potreba prepričevanja ostaja.
Priznaj si že enkrat, d anisi popoln, nimaš popolnega življenja, kot ga nihče nima. To ni sramota, to je normalno. Sramota je zanikanje očitnega in risanje nečesa, kar ne obstaja.[/quote]
Tisto kar manjka, dobim tukaj, torej nič ne manjka, če že res hočeš vedet. Ti si pa res smešen. :)) Popoln pa gotovo nisem. Kdo pa je? Kako sploh zgleda popoln človek?
In kdaj sem komu solil pamet, kako mora živeti? Pa menda je ne tebi… Vsake toliko napišem,da mi je vseeno, kako kdo živi. Zakaj imaš take težave s tem občutkom, da ti ves čas nekdo prigovarja, kako moraš živet? Tvoj notranji glas?
Primer?
Vedno ko ženskam tega NE NAPIŠEŠ medtem ko takim kot smo mi pa ja je primer enostranskega….
saj to je ravno to… ti si ista kot Marko….[/quote]
Matkič še enkrat… ženske 10x manj jamrajo, kot ti in tebi podobni. Zato se tebi samo zdi, da te stvari pišemo samo moškim. Tega se pač ne zavedaš, ker se tebi to zdi normalno, opravičljivo.[/quote]
Daj ne seri Marko…. top 10 piscev MONA SI TI:.. ne jaz ne ženske… .ti si največji smetilec MONa na planetu! zraven ostalih 9 pacientov
to je to…
ko tebe beremo smo vsi srečni da nismo niti blizu števila prispevkov kot jih imaš ti….
Ti sploh nimaš lajfa ti VEGETIRAŠ zdaj pa preberi kaj to pomeni… ti bostajaš ne živiš…. in nehaj sanjat in pisat laži dan za dnem!
Prav, v top 10 piscev sem jaz. V top 3 samskih jamračev si pa ti. In oba imava nekaj od tega, da nisva na mestu drug drugega. To je pa pozitivna stran tega. :))
Matkič, ti prav prosiš ljudi, da ti lažejo. :)) Punce ti tako ne bodo upale povedat resnice. :))
Jaz imam dokaze (uradne) za top 10 piscev imaš ti dokaze za top 3 jamračev ki so samski?
Spet lažeš….
kot zmeraj….
Saj ženska resnica me niti ne zanima…. pri njih me zanima samo 1 resnica… če doživijo orgazem…. to je vse 😉
Vidiš kako preprosto je tole?
Res je preprosto. Tudi fejkat ga ni težko, če imaš na drugi strani preprostega človeka. :))
Da ti pokažem, kako luštno je debatirat s takimi, kot si ti, ki argumente preskočijo v vsaki debati. 😉
Res je preprosto. Tudi fejkat ga ni težko, če imaš na drugi strani preprostega človeka. :))[/quote]
pa več kot 3 sunke jim ni treba čakati na fejk ☺
V bistvu praviš, da si asocialen. Se zavedaš tega? Da samo tukaj dobiš komunikacijo z zunanjim svetom.[/quote]
To, da samo tukaj dobim komunikacijo v bistvu praviš ti. V tvoji glavi je to zraslo in ti si to napisal. Moral se boš še naučiti ločevati med resnico in tistim, kar nastane v tvoji glavi.
V bistvu praviš, da si asocialen. Se zavedaš tega? Da samo tukaj dobiš komunikacijo z zunanjim svetom.[/quote]
& vice versa, DoSadni s tem, da Marku pred nosom giblje dobra babja rit, ki mu peče piškote … ti pa segaš v svoje hlače po tiču, ko gledaš kur.ba.rijo na netu — če??!
Če bi že izbiral med žensko, ki zna pečt piškote in drugo, ki zna naredit kaj iz mesa, se pravi konkretno kosilo, bi se raje odločil za drugo. Jaz se zdravo prehranjujem, kot se seveda za športnika tudi spodobi. Piškote, ki jih sicer jem enkrat, do dvakrat na leto, si jih pa grem iskat v trgovino, ali pa v kakšno slaščičarno zavijem. Dobim jih še isto sekundo, pa še boljšega okusa so. Za to ne potrebuješ ženske.
To, da samo tukaj dobim komunikacijo v bistvu praviš ti. V tvoji glavi je to zraslo in ti si to napisal. Moral se boš še naučiti ločevati med resnico in tistim, kar nastane v tvoji glavi.[/quote]
Kaj pa delaš drugega na forumih kot se ”socializiraš” preko interneta… virtualno torej… to je OSNOVA foruma zraven tega da se nekaj naučiš (na čveku nič) ampak osnova vseh forumov je SOCIALIZACIJA.
torej tega nimaš v lajfu in to tu dobiš!
Ni mozaljasta debeluška. Prav luštno dekle je. Nežno deluje. Toplo.
In zelo dobro pecivo (in piškote) peče, boljše kot tiste, ki jih kupiš v trgovini.[/quote]Luštna?
Jaz bi rekel, da je lepa.
V bistvu prav pašeta skupaj.
Sadni a tebe niti mozoljaste debeluške ne obrajtajo več, da se iz Markove izbranke norčuješ?
To, da samo tukaj dobim komunikacijo v bistvu praviš ti. V tvoji glavi je to zraslo in ti si to napisal. Moral se boš še naučiti ločevati med resnico in tistim, kar nastane v tvoji glavi.[/quote]
Kaj pa delaš drugega na forumih kot se ”socializiraš” preko interneta… virtualno torej… to je OSNOVA foruma zraven tega da se nekaj naučiš (na čveku nič) ampak osnova vseh forumov je SOCIALIZACIJA.
torej tega nimaš v lajfu in to tu dobiš![/quote]
Tako je, kar nimam v lajfu, v bistvu imam. Če lahko razumeš svoj lasten paradoks. :))
Spider je napisal, da dobil komunikacijo SAMO tukaj, jaz tega nisem napisal, kakor tudi nisem napisal, da se na čveku ne socializiram. Očitno imate določeni problem z razumevanjem preprostih besedil. :))
Če si ti take spoznaval, me ne bi čudilo. Ampak ne moreš sklepat po sebi, da sem jih tudi jaz. Malo sva si pa le različna. 😉
torej tega nimaš v lajfu in to tu dobiš![/quote]
Tako je, kar nimam v lajfu, v bistvu imam. Če lahko razumeš svoj lasten paradoks. :))
Spider je napisal, da dobil komunikacijo SAMO tukaj, jaz tega nisem napisal, kakor tudi nisem napisal, da se na čveku ne socializiram. Očitno imate določeni problem z razumevanjem preprostih besedil. :))[/quote]
Rekel si da to kar ne dobiš v lajdfu dobiš tukaj… in ker je forum VIR socializacije torej dobiš tukaj socializacijo KI JE NIMAŠ v lajfu… mislim da tebi deluje razumevanje težave Marko ne nam….
A Petra je pujsa?
A zdaj pa razumem da jo je najšo prek spleta…. ker druga ga nebi mela HAHAHAAHHA
keri smehi no in taki nam pametujejo o zvezah itd
In zelo dobro pecivo (in piškote) peče, boljše kot tiste, ki jih kupiš v trgovini.[/quote]
Ženske itak zelo rade drug drugo pohvalite. Vse dokler ne skoči vmes kak tip, ki je obema všeč. Nalepite mi sliko te Markove punce, pa da vidimo še ostali, če je za kej.
In zelo dobro pecivo (in piškote) peče, boljše kot tiste, ki jih kupiš v trgovini.[/quote]
Ženske itak zelo rade drug drugo pohvalite. Vse dokler ne skoči vmes kak tip, ki je obema všeč. Nalepite mi sliko te Markove punce, pa da vidimo še ostali, če je za kej.[/quote]
Najprej tvojo, nekje je pač treba vzpostaviti standard, a ne?
Aja neee, Sadni samo lapa…
spet se oglaša senza z neumnimi besedami proti Sadnemu…
opica grda ki je noben ne povoha 😀
a danes nimaš stran Senza?
je tako slabo vreme bi komu zapasala 1 urca seksa s tabo za 25€
Forum je zaprt za komentiranje.