Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mi lahko razložite zakaj zapuščate ženske..

Mi lahko razložite zakaj zapuščate ženske..

Jaz vem kje je “stos” tradicionalistov. To, kar je meni odvec, to “dlakocepstvo”, vsakdanje drobnarije, so reci, ki jih oni z veseljem, iz ljubezni, pocno. Se jih niti ne zavedajo. Meni pa te iste reci gredo na k…c.

Bi vam lahko napisal situacijo v kateri se ravnokar nahajam. Bazen zapirajo. Me prosijo, da grem ven. Ona pa nekam odmaglila. Na WC? Pojma nimam. Cevlji v lockerju. In kaj sedaj. Cakam 20 minut, po tem ko so kao zaprli, nje pa od nikoder. WTF?? Ko bo “odletela” bo pa jokanja. Res bo, zensk nimam dovolj rad, lol.

Slaba izbira, again. Ja, tvoja.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A ti, Senza, misli, da bi bila kaj boljsa izbira?

Sploh ni stos v osebi, taksni ali drugacni. Vsaka ima svojo finte. Marsikatera je samo nevesca situacij, ki so meni obicajne. Eto, ta mi rece, da ni vedela, da so zaprli, da jo cakam. In se je pac dolgo tusirala. Pac, okay, osebje hotela je ni slo gnjavit pod tus. In tako je obicajno. Lepi izgovori. Ze fajn. Ampak spet se vrnemo do ze povedanega. Pa kaj je meni vsega tega treba? Lepse mi je brez “resne” zveze. In, spet kot ze receno, Charlie Sheen varianta mi vse bolj disi. Vse drugo je predrago; obveznosti, custvene drame, prilagajanja.

Slaba izbira, again. Ja, tvoja.[/quote]

A lahko greš prosim tole napisat tudi vsaki ženski ki jamra nad svojim tipom?

Seveda si tam obratna… tam je ziher kriv tip … ne ona in njena izbira… brezveze

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Slaba izbira, again. Ja, tvoja.[/quote]

A lahko greš prosim tole napisat tudi vsaki ženski ki jamra nad svojim tipom?

Seveda si tam obratna… tam je ziher kriv tip … ne ona in njena izbira… brezveze[/quote]
Good one! Sploh, ker je precej popularno mnenje, da so moski tisti, ki izbirajo, zenske pa izberejo. lol

To je res, oboji, tako ženske kot moški so malo domišljavi v določenih letih, kar jim ne koristi pri usklajevanje skupnih načrtov, prilagajanju, razumevanju itn. Ampak to spet ne velja za vse. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, tu se pa malo zakomplicira. Posebej, če ti je tudi ona podobna (kar se običajno zgodi, partner je podoben nam) in je tudi ona taka, da najprej počaka, da si moški z nečim zasluži, da mu potem ženska lahko naredi nekaj takega, da se bo njemu zdelo vredno naredit kaj lepega za njo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni čist tako, da je to, kar je tebi odveč, “nam” v užitek. Meni recimo oziroma nama, se take stvari ne dogajajo. Pač, mladina… ali kako naj drugače lepo povem. 🙂

Naj ti ne bo tale Charlie prevelik zgled. Če kaj vem, se ga ded zapija, na veliko. Dvomim, da od sreče in veselja.

Naj ti ne bo tale Charlie prevelik zgled. Če kaj vem, se ga ded zapija, na veliko. Dvomim, da od sreče in veselja.[/quote]

dvomim pa da bomo mi vsi skupaj kdaj zaslužili več kot on v 1 letu 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Glede na to, da sem vezana in upoštevajoč, kako nekompatibilna sva si že na podlagi precej banalnih stvari, napisanih tukaj, jaz nikakor ne morem biti tvoja izbira, ti pa ne moja. No, pa še prostitutka nisem (menda boš zamenjal ciljno skupino). 🙂
To, da si izbiraš napačne, pa sodim po tem, da se po eni strani zavedaš, da resna zveza ni zate, po drugi strani pa v razmerjih vendarle vztrajaš tako dolgo, da ti začnejo iti na živce, poleg tega omenjaš nekakšno jokanje, “ko bo odletela”. Kaj pravila igre niso dovolj jasna, ali so samo dovolj neumne, da v neskončnost upajo, da te bodo navlekle nase “dokler vaju smrt ne loči”? Ali samo po vseh svojih bajnih izkušnjah z ženskami ne znaš predvideti, katera je ljubimkanja brez “obveznosti, čustvenih dram in prilagajanja” sposobna, katera pa ne?

Mi napopaš kak primer, kjer sem slepo branila žensko, tipa pa krivila za vse? Ker običajno tega ne počnem, saj sem zagovornik tega, da smo za svoje izbire in odločitve odgovorni sami, poleg tega pa: če nekdo v zvezi trpi, naj nekaj naredi, samo jamranje še nikoli ni rešilo problema.

Samo pri tistih, ki moške omalovažujejo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ni možno, da si ti izbiraš napačne sopotnice. Vse, kar si napisal – razen slikanja, ki bi res ni pri srcu, bi lahko napisal tudi moj dragi. Pa vendar – se ne pritožuje nad velikostjo kovčkov, ker mu jih ni treba pakirat in raje nosi tudi mojega, kot da bi pakiral svojega. Na letališču pazi vso prtljago in se mi zdi, da mu je kar fajn, ker tako lahko v miru bere s svojega kindla in mu ni treba šopat z mano. Je sicer res, da ne zamujamo na letalo in da torej imamo torbe vedno nad sabo. Ampak z letala greva skoraj zmeraj zadnja, da se ni treba gužvat v avtobusu. Pa če prideva v hotel kasneje – who cares, saj sva na dopustu. In v kolikor ne ostane brez zajtrka, tudi ni problem, če prideva ravno zadnja na zajtrk…

Se mi zdi, da nisem tako drugačna od te tvoje punce, ampak očitno si ti precej drugačen od mojega partnerja. A ne bi poskusil s kakšno, ki je po navadah bolj kompatibilna ali komplementarna s tvojimi?

Ni čist tako, da je to, kar je tebi odveč, “nam” v užitek. Meni recimo oziroma nama, se take stvari ne dogajajo. Pač, mladina… ali kako naj drugače lepo povem. :)[/quote]
Nic hudega, ce se ti zdi, da se “ukvarjam” le z rosnimi mladenkami. Verjel ali ne, vse napisano ni odvisno od letnika rojstva. Ena ima stose, ki sem jih tukaj opisal. Druga drugacne. Imas jih ti. Imam jih jaz. Pa ce se jih zavedamo ali ne. In sploh ne rabi biti nic napacnega, slabega. Vseeno pa lahko drugim cefra zivce. In v paru se je treba s tem ukvarjarjati, to prenasati, se prilagajati, itd.

Najlazje je tako. Desperado tip + zenska, ki si ga je izbrala sta se mlada, prilagodljiva, predvsem pa mocno zaljubljena in v prvem letu, dveh zaljubljenosti se “iskre” o katerih pisem kresejo pod “narkozo” zaljubljenosti. Poleg tega sta oba se neoblikovane osebnosti, razlike med njima so majhne in nekako gre. Kasneje pa shajata, ker sta se ze naucila, kako eden z drugim. In se jim prav veliko “nenavadnega”, o cemer kao jaz pisem, vec ne dogaja. In tako dokler pac gre.

Dlje, ko smo od tega “ideala”, vecji kriz je furati KARKOLI skupnega. 😉

Naj ti ne bo tale Charlie prevelik zgled. Če kaj vem, se ga ded zapija, na veliko. Dvomim, da od sreče in veselja.[/quote]

dvomim pa da bomo mi vsi skupaj kdaj zaslužili več kot on v 1 letu ;)[/quote]
Kaj zasluzili, pofu..li, lol.

to to….samo ene mislijo da si zaslužijo da kaj lepega za njih nardimo samo zato ker so ženske…. ja lahko jo nasmejim s flirtanjem… tu pa se konča pol pa hočejo še kar več in več :D[/quote]
Evo, zdaj pa res ne vem več, kje take ženske najdete. Očitno ste izbrali napačno sito, če same napačne skozi padajo oz. ostanejo v situ…[/quote]
Jaz pa verjamem, da jih najdejo. So namreč tipičen predstavnik permisivne vzgoje, ki ustvarja razvajene sončke, ki so prepričani, da se svet vrti okrog njih.

Senza: Tega ni skoraj nobena sposobna. Le dovolj pravi se mora pojaviti. Ko bi ti vedela, koliko sem jih ze pustil, pa se leta kasneje ohranjajo stike, upajo?, itd. No, tako dosti ji res ni. Vseeno pa nekaj pove.

No, saj pravim, ali pravila igre niso jasna, ali so pa glupe. Nemara bi bilo lepše, če bi napisala naivne, a ne? 🙂

Ni možno, da si ti izbiraš napačne sopotnice. Vse, kar si napisal – razen slikanja, ki bi res ni pri srcu, bi lahko napisal tudi moj dragi. Pa vendar – se ne pritožuje nad velikostjo kovčkov, ker mu jih ni treba pakirat in raje nosi tudi mojega, kot da bi pakiral svojega. Na letališču pazi vso prtljago in se mi zdi, da mu je kar fajn, ker tako lahko v miru bere s svojega kindla in mu ni treba šopat z mano. Je sicer res, da ne zamujamo na letalo in da torej imamo torbe vedno nad sabo. Ampak z letala greva skoraj zmeraj zadnja, da se ni treba gužvat v avtobusu. Pa če prideva v hotel kasneje – who cares, saj sva na dopustu. In v kolikor ne ostane brez zajtrka, tudi ni problem, če prideva ravno zadnja na zajtrk…

Se mi zdi, da nisem tako drugačna od te tvoje punce, ampak očitno si ti precej drugačen od mojega partnerja. A ne bi poskusil s kakšno, ki je po navadah bolj kompatibilna ali komplementarna s tvojimi?[/quote]
Poglej repliko Markotu. No, on pa si naj prebere tvoj komentar. Se utegne kaj nauciti. 🙂

Ejh Matiuž,pa tebe pa res nihče ne mara.Kako preživiš v reali? Obupen trupel si no.

One vedno zapuščajo mene.

Primer?

Vedno ko ženskam tega NE NAPIŠEŠ medtem ko takim kot smo mi pa ja je primer enostranskega….

saj to je ravno to… ti si ista kot Marko….

Primer?

Vedno ko ženskam tega NE NAPIŠEŠ medtem ko takim kot smo mi pa ja je primer enostranskega….

saj to je ravno to… ti si ista kot Marko….[/quote]
A Marko je tudi kurba? :O

P.S. Mi boš zdaj ti diktiral, kdaj naj se mi da pisati, kdaj pa ne? Pih…

Primer?

P.S. Mi boš zdaj ti diktiral, kdaj naj se mi da pisati, kdaj pa ne? Pih…[/quote]

ne briga me kdaj pišeš kdaj pa ne…. ampak zanimivo je da pišeš ravno tam kjer se kdo izmed nas pojavlja tam kjer pa je tema od ene kr ene ženske pa ne pišeš… to te dela selektivno… da so ti pa teme od Sadnega in Spiderja in ostalih….

Marko nemre bit kurba ker njemu nebi noben plačal za seks

No pa saj je razumljivo taki kot smo mi te podžgemo dovolj da se ti da…. torej to sovpada z logiko Sadnega in Spiderja da brez nas bi bil čvek 10x bolj brezvezen zdaj pa vam daje smisel lajfa tu nam kontrirat in s tem pozabljate na to kako bedn lajf mate 😀

P.S. Mi boš zdaj ti diktiral, kdaj naj se mi da pisati, kdaj pa ne? Pih…[/quote]

ne briga me kdaj pišeš kdaj pa ne…. ampak zanimivo je da pišeš ravno tam kjer se kdo izmed nas pojavlja tam kjer pa je tema od ene kr ene ženske pa ne pišeš… to te dela selektivno… da so ti pa teme od Sadnega in Spiderja in ostalih….

Marko nemre bit kurba ker njemu nebi noben plačal za seks

No pa saj je razumljivo taki kot smo mi te podžgemo dovolj da se ti da…. torej to sovpada z logiko Sadnega in Spiderja da brez nas bi bil čvek 10x bolj brezvezen zdaj pa vam daje smisel lajfa tu nam kontrirat in s tem pozabljate na to kako bedn lajf mate :D[/quote]
Hahaha, in to mi napiše nekdo, ki se pojavlja v praktično vsaki temi… Od mojega smisla življenja te ločijo pa še svetlobna leta…

Primer?

Matkič še enkrat… ženske 10x manj jamrajo, kot ti in tebi podobni. Zato se tebi samo zdi, da te stvari pišemo samo moškim. Tega se pač ne zavedaš, ker se tebi to zdi normalno, opravičljivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close