Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mi lahko kdo razloži

Mi lahko kdo razloži

No ja ti vidiš v tem tekmovanje.
Veliko se vseskozi piše o tem, da lahko le sebe spremeniš, da se drugih ne da….. Torej je vprašanje kaj sam delam narobe, v čem sem toliko slabši, da je partner raje drugje kot z mano..itd, popolnoma nesmiselno?

Če povzamem tvoje besede: krivca je treba najt in to sigurno nisem jaz. ;)[/quote]

Tu se strinjam z Onetom 😀

Vprašaj se če bi moški raje ostal doma če bi ga skupaj ”pila” ali pa vsaj spila ene par rund 😉

Če bi potem je vse vredu… če bi še vedno iskal izgovor da odide, potem definitivno ni ;)[/quote]

Se pač najdeta dva taka, ki jima je pijanost vrhunec njunih življenj in ju ostalo ne zanima.
Nič narobe.

Ne vem kaj si se tako prijela te flaše in pa kot edino možno zanimanje navedla “striptiz ples”….
Nimaš kaj druga ponudit?
Torej, če bi se ti potrudila odplesat bi v zameno želela, da dec…. opere posodo, al kaj? :/

Če si naučena reševat stvari kako to, da ti potem tu tako katastrofalno spodleti? Ne obstaja možnost, da je s tvojim “reševanjem” lahko tudi kaj narobe?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če se samo eden trudi, da je drugemu všeč, to ni dovolj. Tako, kot imajo ženske določena pričakovanja do moških, tako imamo moški pričakovanja do žensk.
Če ženska od moškega pričakuje, da jo bo sprejemal takšno kot je, pa čeprav ne izpolnjuje partnerjevih želja, potem lahko moški prav tako pričakuje, da bo ženska sprejemala njegovo popivanje, ker takšen pač je. 🙂
In ko enkrat odnos pride do te meje, potem to pomeni začetek konca.

Ah ja tipična ženska z ničelno toleranco do runde piva ipd…… srečal takih že premnogo 🙂

Upam da ostaneš sama 🙂 mogoče boš padla na stara leta v alkohol 😉

Takih Svetnic je polno, potem pa se sprašujejo zakaj so pozno v 30ta še vedno samske…. ker z njimi ni bit užitek ker se ne nate zabavat….

Zapomni si, življenje je kratko in naredit ga je treba sladko 😉

Ljubezen, pesem in pijača: Da ti Adi Smolar pove kaj se ”splača”

http://www.youtube.com/watch?v=i9Zv2MBtogI

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matikc je vzel zadevo dobesedno, zate sem mislil, da si zgolj izpostavila nek problem kot primer zato sem pisal o njem, pa sem se očitno zmotil :/

Ni nujno, da je to glih pijača, lahko je še kup drugih begov iz odnosa. Deloholizem nap.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne vem kaj si se tako prijela te flaše in pa kot edino možno zanimanje navedla “striptiz ples”….
Nimaš kaj druga ponudit?
Torej, če bi se ti potrudila odplesat bi v zameno želela, da dec…. opere posodo, al kaj? :/

Če si naučena reševat stvari kako to, da ti potem tu tako katastrofalno spodleti? Ne obstaja možnost, da je s tvojim “reševanjem” lahko tudi kaj narobe?[/quote]

Ajej, Se vidi, da ti ne seže tako daleč, da bi dojel, da nimam interesa nekoga “reševat”….še manj
komu plesat in klovna špilat v zameno za želeno obnašanje….
Moški, ki je zame pravi dec in partner, tega ne rabi, je sam toliko uravnotežena osebnost, da zna
sam urejati svoje življenje in ne rabi mene, da ga rešujem ali usmerjam, ali okrog prinašam z
neko kvazi proti ponudbo, da ne zbriše v bife….je čisto enostavno zrela, odrasla oseba, ki se je
odločila za zvezo z mano….
Ne dojameš, kaj?

Če se samo eden trudi, da je drugemu všeč, to ni dovolj. Tako, kot imajo ženske določena pričakovanja do moških, tako imamo moški pričakovanja do žensk.
Če ženska od moškega pričakuje, da jo bo sprejemal takšno kot je, pa čeprav ne izpolnjuje partnerjevih želja, potem lahko moški prav tako pričakuje, da bo ženska sprejemala njegovo popivanje, ker takšen pač je. 🙂
In ko enkrat odnos pride do te meje, potem to pomeni začetek konca.[/quote]

Kej tko neumnega pa še ne….zakaj hudiča bi bila pa dva skupaj, če si ne odgovarjata?
Tvoja teorija je recimo – ker sem se jaz postarala in mi recimo joški več ne stojijo tako, kot bi
si partner želel (torej ne izpolnjujem njegovih želja) ima on “pravico” hodit domov pijan ko klada?
Brihtno, ni kaj….

Ah ja tipična ženska z ničelno toleranco do runde piva ipd…… srečal takih že premnogo 🙂

Upam da ostaneš sama 🙂 mogoče boš padla na stara leta v alkohol 😉

Takih Svetnic je polno, potem pa se sprašujejo zakaj so pozno v 30ta še vedno samske…. ker z njimi ni bit užitek ker se ne nate zabavat….

Zapomni si, življenje je kratko in naredit ga je treba sladko 😉

Ljubezen, pesem in pijača: Da ti Adi Smolar pove kaj se ”splača”

http://www.youtube.com/watch?v=i9Zv2MBtogI%5B/quote%5D

Tole je zlo tipičen primer tistega, kar sem zgoraj povedala o reakciji moških na pogovor o alkoholu…
Agresiven, paničen napad z vsemi topovi, če se podvomi v sveto pravico do zadevanja…..

Matikc je vzel zadevo dobesedno, zate sem mislil, da si zgolj izpostavila nek problem kot primer zato sem pisal o njem, pa sem se očitno zmotil :/

Ni nujno, da je to glih pijača, lahko je še kup drugih begov iz odnosa. Deloholizem nap.[/quote]

Saj se razumeva. Koncept je BEG.
Jasno, ogromen odstotek parov živi “skupaj” pa vsak zase….in bežita vsak v svoje ….v gradnjo hiše,
v otroke, v delo, v žuriranje….v karkoli….zato se jih tudi toliko loči, ko je hiša dograjena in otroci
odrastejo in ostaneta sama …in se morata spet najti…kar je zelo težko

Hvalabogu to nisem jaz. Jaz dam nekomu šanso, če tisto zagoni, dobi (pod določenimi pogoji) še eno,
če še tisto zagoni, ga enostavno črtam in se ne ukvarjam več z njim…nikdar več, niti v mislih ne…[/quote]

No ja, sodeč po vseh tvojih odgovorih, se fantje kar potrudijo, da tudi tisti dve (če) izgubijo.

Hvalabogu to nisem jaz. Jaz dam nekomu šanso, če tisto zagoni, dobi (pod določenimi pogoji) še eno,
če še tisto zagoni, ga enostavno črtam in se ne ukvarjam več z njim…nikdar več, niti v mislih ne…[/quote]

No ja, sodeč po vseh tvojih odgovorih, se fantje kar potrudijo, da tudi tisti dve (če) izgubijo.[/quote]

A bejž no….še dobr, da glih ne briljiraš v presoji….

haha oh kako fejst maš narobe 🙂 Bolj skoraj ne bi mogla….. jaz nisem noben ”pijanec” niti ne pijem redno (no razen po medicinskih/zdravstvenih standardih ampak tam kot se ponavljam smo kroniki vsi ki pijemo več kot 3-4x letno)

niti nisem paničen še manj agresiven 🙂

sveto pravico do ”zadevanja” pa pač imam ali ne? Noben zakon mi je ne jemlje (še)

Ampak kot sem povedal… v tej gnili državi imam(o) samo še prijatelje in pijačo…. ko bo še to dvoje zmanjkalo bo pa res kriza!

Na žalost!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

haha oh kako fejst maš narobe 🙂 Bolj skoraj ne bi mogla….. jaz nisem noben ”pijanec” niti ne pijem redno (no razen po medicinskih/zdravstvenih standardih ampak tam kot se ponavljam smo kroniki vsi ki pijemo več kot 3-4x letno)

sveto pravico do ”zadevanja” pa pač imam ali ne? Noben zakon mi je ne jemlje (še)

Ampak kot sem povedal… v tej gnili državi imam(o) samo še prijatelje in pijačo…. ko bo še to dvoje zmanjkalo bo pa res kriza!

Na žalost![/quote]

Še čist noben pijanec ni zase rekel, da je pijanec….in vse ostalo pišeš TOČNO po scenariju, ki
ga povejo vsi …..nisi povedal nič novega ali posebnega….

No ja, sodeč po vseh tvojih odgovorih, se fantje kar potrudijo, da tudi tisti dve (če) izgubijo.[/quote]

A bejž no….še dobr, da glih ne briljiraš v presoji….[/quote]

Včasih so rekli, da tudi slepa kura zrno najde in po določenem času se velikokrat izkaže, da je izgubljena šansa bila še najboljša :-)))

Ni nujno, da je to glih pijača, lahko je še kup drugih begov iz odnosa. Deloholizem nap.[/quote]

Jasno, ogromen odstotek parov živi “skupaj” pa vsak zase….in bežita vsak v svoje ….v gradnjo hiše,
v otroke, v delo, v žuriranje….v karkoli….zato se jih tudi toliko loči, ko je hiša dograjena in otroci
odrastejo in ostaneta sama …in se morata spet najti…kar je zelo težko[/quote]Spet najt?
Tu se postavlja vprašanje zakaj so sploh bili skupaj, koliko so se sploh našli takrat, ko so začeli živet skupaj….

Na žalost![/quote]

Še čist noben pijanec ni zase rekel, da je pijanec….in vse ostalo pišeš TOČNO po scenariju, ki
ga povejo vsi …..nisi povedal nič novega ali posebnega….[/quote]

odgovorim ti lahko z tvojim citatom 🙂

😉

Na žalost![/quote]

Tudi zatežena baba še nikoli ni zase rekla, da je zatežena :-)))))

Priznam, da dons nisem zatežena:).

odrastejo in ostaneta sama …in se morata spet najti…kar je zelo težko[/quote]Spet najt?
Tu se postavlja vprašanje zakaj so sploh bili skupaj, koliko so se sploh našli takrat, ko so začeli živet skupaj….[/quote]

Ni nujno……človek ne more biti enak, kot je bil pred 20, 30 leti….(jaz že nisem) in spremenita se OBA.
Lahko sta zelo različni osebi od tistih dveh, ki sta se nekoč spoznala in zaljubila….

Če bi se ves čas posvečala drug drugemu (namesto zgoraj naštetega bežanja) bi te spremembe sproti
predelovala….tako se pa na lepem znajdeta v isti hiši s popolnim tujcem…

odgovorim ti lahko z tvojim citatom 🙂

;)[/quote]

Še dobr, da pol jest presojam zase, ti pa zase, a ne? 🙂

Spet najt?
Tu se postavlja vprašanje zakaj so sploh bili skupaj, koliko so se sploh našli takrat, ko so začeli živet skupaj….[/quote]

Ni nujno……človek ne more biti enak, kot je bil pred 20, 30 leti….(jaz že nisem) in spremenita se OBA.
Lahko sta zelo različni osebi od tistih dveh, ki sta se nekoč spoznala in zaljubila….

Če bi se ves čas posvečala drug drugemu (namesto zgoraj naštetega bežanja) bi te spremembe sproti
predelovala….tako se pa na lepem znajdeta v isti hiši s popolnim tujcem…[/quote]

ampak potem se eden noče posvečat, ker je menda drugi izgubil še drugo (milostno dano) možnost:-))))

Še…:)
Še je dolg dan…:)

Kdo pa pravi, da bi morala biti. ? To ti misliš in izhajaš iz tega. Od tu pa potem vse težave in spraševanja okrog krivde.

Še…:)
Še je dolg dan…:)

Kdo pa pravi, da bi morala biti. ? To ti misliš in izhajaš iz tega. Od tu pa potem vse težave in spraševanja okrog krivde.[/quote]

Ne, tega pa res ne mislim. Od kod ti to?

predelovala….tako se pa na lepem znajdeta v isti hiši s popolnim tujcem…[/quote]

ampak potem se eden noče posvečat, ker je menda drugi izgubil še drugo (milostno dano) možnost:-))))[/quote]

Če noče, pa noče…..njegov problem, a ne?

Je pa to zanimiva teorija 🙂

Torej on bi te moral sprejemat takšno kot prideš z zobom časa ti pa njega ne?

Brihtno res… in enosmerno če mene vprašaš….

nenazadnje če gledamo tale primer lahko ti tudi greš na operacijo ampak nočeš…. on pa lahko dela na sebi ampak noče… gre raje v gostilno kot ti opravičuješ svoj izgled zaradi narave 🙂

kaj pa če je to tudi moška narava?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close