Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mi lahko kdo razloži

Mi lahko kdo razloži

Svojega lahko spreobrneš, še je čas, saj ima tebe! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In zakaj so tega krive ženske? Ekonomski pristisk je po tvojem nujna zaposlenost žensk ali kako?[/quote]Zgodba je precej širša kot se zdi na prvi pogled.
Dejstvo, ki se ga namenoma zanemarja je, da imamo m in ž različno vlogo pri vzgoji otrok, česar si mnoge mame in očetje nočejo priznati, ker so zaslepljeni z lastnimi čustvi + pod vplivom okolja (“sodobne družbe”), ki se okorišča na račun čustev ljudi, ki se tega ne zavedajo.
Interes kapitala, če se tako izrazim, ni da se ljudi ozavesti, ampak da ostajajo nevedni in goltajo kar se jim ponuja. Družbi v kateri živimo je v interesu, da je čim več maminih sinčkov, da družina kot taka vzgaja nove odvisnike (od česarkoli), ker so ti najboljši potrošniki.[/quote]

Vesna Godina bi bila ponosna nate, ker jo tako lepo povzemaš. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Posti Oneta mi velikokrat pomagajo pri odvajanju blata.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

In se mu kdaj zahvališ?

Abstinenti se lahko cel dan pogovarjamo o alkotu. 🙂

Abstinenti se lahko cel dan pogovarjamo o alkotu. :)[/quote]

Se strinjam. Mene tudi alkohol ne privlači prav popolnoma nič. Kakšna nežna, mila punca to je zame opoj :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Se strinjam. Mene tudi alkohol ne privlači prav popolnoma nič. Kakšna nežna, mila punca to je zame opoj :)))[/quote]
No vidiš, to je pa zame tabu tema. 🙂

Se strinjam. Mene tudi alkohol ne privlači prav popolnoma nič. Kakšna nežna, mila punca to je zame opoj :)))[/quote]
No vidiš, to je pa zame tabu tema. :)[/quote]

Pa dej Robi saj tvoja ne bere mona :))))))))

To ti misliš. :)))

No vidiš, to je pa zame tabu tema. :)[/quote]

Pa dej Robi saj tvoja ne bere mona :))))))))[/quote]
Stari, sej to, da jo je spoznal na Monu veš ane ? 😀

Aja na monu. No evo dokaz, da se tudi tukaj rojevajo velike ljubezenske zgodbe 🙂

pa abstinenti mesa in mesnih izdelkov… pa abstinenti VSEGA živalskega (vegani) pa abstinenti sladkorja, pa abstinenti zabave, pa abstinenti kaj jaz vem kaj še vse….

najbolše da se vležete v grob in počakate da umrete…..

jaz pa rade volje povem da kdaj pa kdaj (po ”medicinskih standardih smo itak kroniki vsi ki pijemo več kot 3x (ali je blo 4x) na leto) se ga napijem….. pa spijem kdaj pa kdaj tudi 1 pir ali 2 (pa nisem pijan)

kje je kakšna tabu tema….. na Štajerskem alkohol itak nikol ni bla tabu tema… na Ptuju je ob lepih dnevih v luftu 0,5 promila 🙂

V tej gnili deželi od Slovenije so itak ostali samo še prijatelji in pijača (no pa lepe punce)…. ko bo še tega dvojega zmankalo bo pa res kriza!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pr men je isto, samo da bi pijačo raj zamenu z utežmi.

To ti misliš. :)))[/quote]

Ga ima na špagci:)).

Aha aha pa ga imamo. Copata in mamin sinček! :)))))

Tako podrobno nisem definirala:). To si ti rekel:).

Skela, veš koliko je ljudi, ki obtičijo v nekem dnevu, nekega leta, zaradi silne želje, da bi dobili neko moralno zadoščenje, poiskali krivca, mu naprtili krivdo, ga kaznovali…
Medtem pa življenje beži mimo njih…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Povprečna preživnina v Sloveniji ne dosega niti 135 evrov. Res, bajno bogastvo, zaradi katerega se ženske grebejo za skrbništvo, veš koliko manikur, frizerjev in zasebnih maserjev je to na račun bivšega.

Daj se najprej pozanimaj o dejstvih, in šele potem pametuj.

Faj ne če ženska moškemu pusti, da je lahko tudi moški ne pa da ga po svojih merilih obsoja, da ni to pa ni ono….. še sploh če je mal bolj “plašne sorte”.
Včasih je treba komu tut mal pomagat, da dojame, da se je treba na gugalnici tut mal zagugat, če češ da je špil zanimiv, ne pa samo pr mir sedet…. 😉

Samo če nima nihče posluha pol ni muzike…. 🙂

Če dec uhaja v gostilno ima ženska dve možnosti.
a) ga obsoja in benti nad njim in ga hodi z valjarjem iskat tja
b) sebe vpraša kaj ima točajka takega česar ona ne premore oz zakaj on visi raje za šankom kot pa, da je v njeni (ženini) družbi[/quote]

Ah dej no.
Ta mi je itak bedna….tekmovanje s flašo (in ne s točajko, kot bi ti rad podtaknil)
Če komu paše alko, mu paše alko, pa lahko ima boginjo doma….bo že našel nekaj, “kar ji fali”,
da potem revček mora pit…
Ker tle je keč….ne gre balinat, al pa ribe lovit, al pa šahirat….a ne? Gre pit.
In dejstvo je, da moški kar prebledite in utihnete, ko se začne o alkoholu pogovarjat…to je tabu tema.
Jz nikogar ne obsojam, še manj hodim za njim v gostilno …. če izbere alko, naj ga ima, mu ga privoščim.
Samo brez mene…to je namreč tretja (in edina) možnost….[/quote]No ja ti vidiš v tem tekmovanje.
Veliko se vseskozi piše o tem, da lahko le sebe spremeniš, da se drugih ne da….. Torej je vprašanje kaj sam delam narobe, v čem sem toliko slabši, da je partner raje drugje kot z mano..itd, popolnoma nesmiselno?

Če povzamem tvoje besede: krivca je treba najt in to sigurno nisem jaz. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ah dej no.
Ta mi je itak bedna….tekmovanje s flašo (in ne s točajko, kot bi ti rad podtaknil)
Če komu paše alko, mu paše alko, pa lahko ima boginjo doma….bo že našel nekaj, “kar ji fali”,
In dejstvo je, da moški kar prebledite in utihnete, ko se začne o alkoholu pogovarjat…to je tabu tema.
Jz nikogar ne obsojam, še manj hodim za njim v gostilno …. če izbere alko, naj ga ima, mu ga privoščim.
Samo brez mene…to je namreč tretja (in edina) možnost….[/quote]No ja ti vidiš v tem tekmovanje.
Veliko se vseskozi piše o tem, da lahko le sebe spremeniš, da se drugih ne da….. Torej je vprašanje kaj sam delam narobe, v čem sem toliko slabši, da je partner raje drugje kot z mano..itd, popolnoma nesmiselno?

Če povzamem tvoje besede: krivca je treba najt in to sigurno nisem jaz. ;)[/quote]

Tu se strinjam z Onetom 😀

Vprašaj se če bi moški raje ostal doma če bi ga skupaj ”pila” ali pa vsaj spila ene par rund 😉

Če bi potem je vse vredu… če bi še vedno iskal izgovor da odide, potem definitivno ni 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ah dej no.

Če povzamem tvoje besede: krivca je treba najt in to sigurno nisem jaz. ;)[/quote]

No, menda si toliko inteligenten, da se ne pustiš v resnici odpraviti s tako poceni razlago?

Ljudje smo zelo nagnjeni k iskanju poceni izhodov in imamo zato vrsto težav v življenju. Lažje se je doma na kavču basat s čokolado in čipsom ter posledično objokavat svojo usodo, kot narediti rez, premik v glavi, iti ven, se kontrolirat pri žretju in tako postati spet človeku podoben. Marsikdo se v službi lepo potuhne, dela tisto, kar mu naložijo, ne gleda ne levo ne desno in tako pride dobro skozi. Si uredi stanovanje v mansardi pri starših, ker je to lažje, cenejše, udobnejše kot iti na svoje. Taki smo.
In tako je seveda laže ženi zabrusit nekaj nesramnega in iti v gostilno, kot se vzeti v roke, pomiti posodo, pospraviti svoje umazane gate in tako dalje. Žena je lahko super ženska, ampak pri zanikrnem možu vsak njen poskus znosnega sožitja obvezno propade.
Velja seveda tudi obratno, ampak začetnica teme je izpostavila, da so za vse kakor krive ženske.

Če je za vse kriva ženska, pa naj bo še kriva za ločitev. Tudi ločitev je tisti klik v glavi in “se vzeti v roke”, da se nekaj spremeni.

Ah dej no.

Ojej, kakšen koncept….Jaz moram zdaj plesati na mizi ples sedmih tančic, da bom enmu povprečnemu
dečku bolj zanimiva kot flaša??
Seveda je nesmiselno. Popolnoma. Če hoče biti z mano, če sem mu všeč, če misli, da sva za skupaj,
potem naj bo. Če mu pa nisem všeč, naj si pa boljšo najde, a ni tko?
Jest na celi črti zavračam MOJO odgovornost za to, da se gre nekdo zapit. Kej tko trapastega je možno
pač samo pri nas. Po tej logiki bi morali biti vsi kroniki, ker pač vsak najde v svojem življenju nekaj, kar
ga moti – a ti misliš, da sem mogoče jaz brez problemov? Sam sem naučena, da jih rešujem, ne pa da
se primem flaše…
Heh, sam res….

Lahko je super ženska….toda kako je lahko nabasala ravno na tacga dripca, da se tako arogantno obnaša do nje, še zlasti, ker take ponavadi povedo, da na začetku pa ni bil tak, zdej je pa vsak let slabši….
Kaj se zgodi vmes, da pride do take spremembe?
Praviš, da je ona super, on pa kar stagnira ob njej?

Nekaj tu ne štima….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hvalabogu to nisem jaz. Jaz dam nekomu šanso, če tisto zagoni, dobi (pod določenimi pogoji) še eno,
če še tisto zagoni, ga enostavno črtam in se ne ukvarjam več z njim…nikdar več, niti v mislih ne…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close