Mi lahko kdo razloži
Če je moškemu punca všeč ne razmišlja kdaj je prav ker mu je praktično ”skoz” ”prav” …… Vbistvu je tako, da če je moškemu punca res res všeč bo ”rade” volje počakal, ker mu punca tolko pomeni…. ampak tudi tu je neki ”hard line” ko si rečeš:
”Ok zdaj pa dosti kaj je narobe z njo pri 2x/3x letih da noče seksat?”
Kolk si ti pameten. A razumeš, da si magnet le za specifičen tip ženske? Takšne, ki gredo hitro v posteljo, potem se pa sprašujejo, wtf je Dater. Najbrž prav dolgo ne traja.
Meni je začetno spoznavanje ključnega pomena in z moškim, ki bi mi bil všeč ne bi nikoli šla po Matkicevem seznamu (mislim, da je 3 korak haha) v posteljo v relativno kratkem času. Izginil bi ves čar.[/quote]
Ti pac po svoje. 🙂
In kaksen tip zensk po tvoji oceni to privlacim?? lol
Kolk si ti pameten. A razumeš, da si magnet le za specifičen tip ženske? Takšne, ki gredo hitro v posteljo, potem se pa sprašujejo, wtf je Dater. Najbrž prav dolgo ne traja.
Meni je začetno spoznavanje ključnega pomena in z moškim, ki bi mi bil všeč ne bi nikoli šla po Matkicevem seznamu (mislim, da je 3 korak haha) v posteljo v relativno kratkem času. Izginil bi ves čar.[/quote]
Ti pac po svoje. 🙂
In kaksen tip zensk po tvoji oceni to privlacim?? lol[/quote]
Plehke. Privlačiš tisto, kar si tudi sam.
Ti pac po svoje. 🙂
In kaksen tip zensk po tvoji oceni to privlacim?? lol[/quote]
Plehke. Privlačiš tisto, kar si tudi sam.[/quote]
A niso glih skoz pravli kako se ”nasprotja” privlačijo?
Če je moškemu punca všeč ne razmišlja kdaj je prav ker mu je praktično ”skoz” ”prav” …… Vbistvu je tako, da če je moškemu punca res res všeč bo ”rade” volje počakal, ker mu punca tolko pomeni…. ampak tudi tu je neki ”hard line” ko si rečeš:
”Ok zdaj pa dosti kaj je narobe z njo pri 2x/3x letih da noče seksat?”[/quote]
Itak. Ta čas pride različno oz. takrat, ko oba čutita, da sta prirpavljena na ta korak. Ves čas pišem zase. Če bi meni prišlo v istem dnevu, bi tega moškega pustila…kot smet, ki me ne zanima več:)).
Plehke. Privlačiš tisto, kar si tudi sam.[/quote]
A niso glih skoz pravli kako se ”nasprotja” privlačijo?[/quote]
Ja, to pomeni, da te nekdo privlači, ker ga ne poznaš in upaš (verjameš), da je nasproten od tistih, ki si jih spoznaval do sedaj. Ko pa ugotoviš, da je spet vse isto, pa privlačnost mine. 😉
Sadni meni je skoz smešno ko tvoj novi nickname preberem…. daj Robi spremeni to sranje nazaj….
Zakaj si maščevalen! 😀
Morda res….. morda pač ne 😉
Če to vse skup potegneš, niti ni tako malo.
Zato so izkušnje z moškimi, ki prestopijo mejo treznosti, povsem razumljive.[/quote]
Oprosti samo to pa RES ni dosti alkohola 🙂
Spomni se samo onega pobožnega ko je mene presenečal kolko spije!!!
Robi se s takšnimi ukrepi samo smeši. Še ne dolgo nazaj je zatrjeval, da on ne bi nič brisal, češ, če mu v živo ne morem zapret usta, potem zakaj bi mu forumu. Zaradi ene uboge žaljivke mi je povsem po nepotrebnem izbrisal account. Kdo je tu “zmagovalec” pa presodi sam :)[/quote]
Jah tak to je 😛
jaz sem zmagovalca že presodil pred tem dejanjem 😛
Punca pac pise s svoje perspektive. To ji pomaga, da se pocuti malo vec vredna od “tistih, ki takoj razsirijo noge”, lol.
Stare device sirom sveta se imajo za nekaj vec, vse dokler jim ne kapne, da so si s svoje krepostjo zajebale lastno zivljenje. Se tiste, ki so z njimi kaj poskusili, je slej kot prej minilo veselje. Sploh pa… cemu se kaj truditi… s krepostnicami se nisem dozivel res dobrega seksa.
Se manj pa se punca zaveda kak kaliber punc sem dal ze skozi. Od devic na dalje. Za pravega marsikatera siri se kaj drugega kot le noge. Samo kaj bi o tem vedela ona… lol
Punca pac pise s svoje perspektive. To ji pomaga, da se pocuti malo vec vredna od “tistih, ki takoj razsirijo noge”, lol.
Stare device sirom sveta se imajo za nekaj vec, vse dokler jim ne kapne, da so si s svoje krepostjo zajebale lastno zivljenje. Se tiste, ki so z njimi kaj poskusili, je slej kot prej minilo veselje. Sploh pa… cemu se kaj truditi… s krepostnicami se nisem dozivel res dobrega seksa.
Se manj pa se punca zaveda kak kaliber punc sem dal ze skozi. Od devic na dalje. Za pravega marsikatera siri se kaj drugega kot le noge. Samo kaj bi o tem vedela ona… lol[/quote]Po tvoji logiki se vse prostitutka veselijo kako so dobro izkoristile življenje….
Ne pravim, da si pijanka. Gre se za tvojo toleranco do alkohola. Ne obsojaš tega, če moški tu pa tam kaj spije, ker sama prav tako tu pa tam kaj spiješ. Vendar pa se potem pojavljajo težave pri postavljanju mej, koliko ga bi naj moški spil.
Prav tako je v ozadju same želje po alkoholu neka čustvena potreba oz. potlačena čustva, zaradi katerih človek čuti potrebo po umirjanju in “pozabljanju”.
Če to vse skup potegneš, niti ni tako malo.
Zato so izkušnje z moškimi, ki prestopijo mejo treznosti, povsem razumljive.[/quote]
???
Sploh ne štekam….a ti to….da sem pijanka in se itak pol družim s pijanci? Al kako?
LOL[/quote]Po sistemu 1, 0 ki si ga omenjala, si. 😉
Ne moreš bit mal noseča, a ne? :))
Ne, Robi.
Temveč so znaki, da si ženski res všeč, med drugim to, da je ob tebi nesproščena, malo prijetno živčna in tudi kaj neumnega reče.
Podobno, kot da bi tip, ki je živčen, ženski ki mu je všeč, bleknil “ti mi sploh nisi všeč”. Ampak tipi tega ne počnemo, saj hočemo ustvariti prijetno atmosfero, ne pa potencirati nervozo, če je že punca nesigurna.
Forum je zaprt za komentiranje.