Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mi lahko kdo razloži

Mi lahko kdo razloži

Uff, si se pa namatrala…[/quote]

Te podtalne se boš morala it s kom drugim ;)[/quote]

Ma, kakšne podtalne – človek te povpraša po mnenju, ti pa o nekem siljenju bluziš…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ti stalni pisci Mona so v bistvu najslabši primerek človeštva. Ne samo to, da verjamejo kako se introvertirani ljudje, tekom življenja, ne morejo niti za 1% premaknit v smer ekstrovertirani osebnosti, zdaj vidim, da že o usodi razglablajo. To dvoje skombiniraj, pa ugibaj dvakrat zakaj si niso sposobni poiskat ženske v reali.

no effort -> no result 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

In ti nisi med njimi, ker…? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In ti nisi med njimi, ker…? :)[/quote]
Ker me nikoli ni na top 10 lestvici 🙂

In ti nisi med njimi, ker…? :)[/quote]
Ker me nikoli ni na top 10 lestvici :)[/quote]
Nikoli ne reci nikoli. 🙂

Glede na to, da si eden izmed najaktivnejših piscev v M/Ž čveku po številčnosti postov, mi vsi zate držimo pesti, da “zahaklaš” kakšno (virtualno) bejbo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko jaz, calypso in goldfish se dobimo v soboto v Ljubljani. A prideš? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Zakaj, mene že moja dovolj tepe, da bi jih še od drugih dobil? :)))

Ker me nikoli ni na top 10 lestvici :)[/quote]
Nikoli ne reci nikoli. :)[/quote]
Robi, a bi nam lahko postregel s kakšno statistiko – vsaj glede Ž/M čveka?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Oh Matjažko sej se ne bomo tepli. Na pivo gremo 🙂

Po pivu pa razvrat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A nista sta Ljubljančanki? Ljubljančanke so prefine, ne bodo pile piva. 😀
Sicer pa, “če bi radi kaj”, naj onidve plačata. :)))

I feel sorry for people who don’t drink. When they wake up in the morning, that’s as good as they’re going to feel all day. ~Frank Sinatra

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če to napiše nekdo, ki ima zjutraj mačka, ga povsem razumem. :))

Ni preveč zanimiv nogomet danes, a dečki? 🙂

Eh kje… Kraljevi Klub zlorabil Nemški ”stroj”

kaj te češ lepšega!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No, ampak ni neke napetosti… Meni je ljubše, če so minimalne razlike z goli..

kaj te češ lepšega![/quote]
Od kdaj je Schalke nemški stroj ? 😀

Če ne pa KIR GOL Huntelaara, majko mila…

kaj te češ lepšega![/quote]
Od kdaj je Schalke nemški stroj ? 😀

Če ne pa KIR GOL Huntelaara, majko mila…[/quote]

Ja Nemci so stroj oni igrajo 90 min + podaljšek …. in ta gol to ”dokazuje”

Glavno da je ”moj” Real zmagal 😉

“One reason why I don’t drink is because I wish to know when I am having a good time.” — Nancy Astor

Skela kako moreš primerjati Sinatro z neznano Astorjevo? 🙂

Lp iz bifeja

“One reason why I don’t drink is because I wish to know when I am having a good time.” — Nancy Astor[/quote]

Saj med 2-3 pivi in ”komo” ali ”blackoutom” je še zelo zelo veliko manverskega prostora…..

“One reason why I don’t drink is because I wish to know when I am having a good time.” — Nancy Astor[/quote]

Saj med 2-3 pivi in ”komo” ali ”blackoutom” je še zelo zelo veliko manverskega prostora…..[/quote]

Kr tolaž se….

Saj med 2-3 pivi in ”komo” ali ”blackoutom” je še zelo zelo veliko manverskega prostora…..[/quote]

Kr tolaž se….[/quote]

Prav 🙂 Če si ti koma po 2 pivih pol nismo tudi vsi ostali 🙂

Kr tolaž se….[/quote]

Prav 🙂 Če si ti koma po 2 pivih pol nismo tudi vsi ostali :)[/quote]

A ti si se sposoben fajn met, brez alkota?
Bi šel recimo na piknik ali žur brez alkohola?
Bi rekel, da se se nekje fajn imel, pa si bil popolnoma trezen?
Kako bi reagiral, če bi ti zdajle nekdo rekel, da tri mesece ne smeš popiti niti kapljice alkota?

Sej ni treba bit pošten do mene, bod do sebe…..men hb dol visi….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close