Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mi lahko kdo razloži

Mi lahko kdo razloži

Vidiš On_ in ti meni praviš da sem ”mali” otrok….. če maš s takimi ženskami v takem mišljenju opravka (in takih je na tone v današnjih 20tih) a misliš da ti ne dopizdi po ene par mesecih mogoče 1 letu?

konstantn napad na moško podzavest

”če me maš rad neboš pil”
”če me maš res rad boš doma in se neboš zadržal nekje”
”če me maš rad neboš nobene pogledal kaj šele flirtal”
če me maš rad….

jaz pa te imam rada in zato ti dovolim da me imaš rad več pa ne dobiš ker jaz imam MEJE!

lolz ;)[/quote]V čem praviš, da si ti boljši od nje? ;)[/quote]

Ufffff če ne vidiš bistvene razlike potem pa res nevem….

naj ti bo tokrat ti zadnjič razložim.

Edina in najbolj gromozanska razlika je ravno v tem da ženske ustvarjajo občutek krivde oz. ne-ljubezni če delamo nekaj kar jim ni po godu, medtem ko jaz trdim nekaj čisto drugega.

Da če maš oseba rad oz. jo ljubišji boš pustil da počne to kar ga najbolj osrečuje in boš za njo srečen.

Torej po domače povedano, jaz ne bi NIKOLI ženski vzbujal občutka ne-ljubezni do mene če nekaj ne-bi želela nardit…

Primer:

”Če me maš rada boš šla na operacijo prsi”

Medtem ko ženske ravno to počnejo:

”Če me maš rad se ga neboš napil!”

Jaz trdim da če maš osebo rad ji pustiš da počne to kar njo veseli in jo osrečuje kajti če bo ta oseba srečna boš nenazadnje srečen tudi ti… Če pa ne pa to ni ”prava” ljubezen.

če bi meni punca rekla da rada recimo hodi s prijateljicami po šopingu in probavajo cote X ur, bi ji jaz sicer povedal da je to meni neumno ampak nikoli pa ne bi rekel

”Če me maš rada neboš šla zato ker…..”

Nikoli ne bi vzbujal občutka ”krivde” v drugem, razen v hecu seveda ali pa morda res redkokdaj nenamerno.

Ženske to počno namerno(velikokrat)!

Oziroma še drugače primerjava mene in skele je ta:

jaz:

”Če me maš rada boš pustla da delam tudi stvari ki so všeč (samo) meni”

skela:

”Če me maš rad boš delal samo to kar osrečuje mene”

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

In po kolkem času so vsi do sedaj postali nekompatibilni? Po mesecu ali dveh?

Če meni prehitro pride, je tudi ženska kriva! Nisem jaz kriv za slab seks, kje pa jaz sem najboljši:D še celo v tako dobri kondiciji sem, da med seksom sploh ne zašvicam. Uležem se ona pa naredi ostalo..

Samo vile ti pokaže in ti bo od strahu stal 3 dni 🙂

Samo vile ti pokaže in ti bo od strahu stal 3 dni :)[/quote]Saj on si želi, da bi ga dobile v roke ene dobre vile…. ;))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Samo vile ti pokaže in ti bo od strahu stal 3 dni :)[/quote]Saj on si želi, da bi ga dobile v roke ene dobre vile…. ;))[/quote]

Najprej štalca pol pa kravca 😉

Ne ni možno. Ker jaz bi ga imela rada, če bi on mene imel rad. In če bi on mene imel rad, ne bi
hodil v rožcah domov. A ne?[/quote]

Po domače se temu reče čustveno izsiljevanje.[/quote]
On njo a ne, ki ga pije, čeprav ve, da ji ni všeč? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj on si želi, da bi ga dobile v roke ene dobre vile…. ;))[/quote]

Najprej štalca pol pa kravca ;)[/quote]
Kdor visoko leta sam vanjo pade??! Na svetu je veliko dobrih vil, samo pravi trenutek jih moraš napičit:D

Ne ni možno. Ker jaz bi ga imela rada, če bi on mene imel rad. In če bi on mene imel rad, ne bi

Če imaš žensko brezpogojno rad, ne boš čutil nobenega izsiljevanja. 🙂

Najprej štalca pol pa kravca ;)[/quote]
Kdor visoko leta sam vanjo pade??! Na svetu je veliko dobrih vil, samo pravi trenutek jih moraš napičit:D[/quote]

Ali pa za vedno molčat! 🙂

Brezpogojna ljubezen ne obstaja.

Če imaš žensko brezpogojno rad, ne boš čutil nobenega izsiljevanja. :)[/quote]

To lahko pride le iz ust COPATE:).

Brezpogojno rad, haha, zmagovalna.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Brezpogojna ljubezen ne obstaja.[/quote]
Vem.
Pozabil sem napisati “sarkazem on”. 🙂
Teoretično, če bi lahko imel brezpogojno rad, pa res ne bi čutil izsiljevanja.

Gospa C., to imate svoj klub tu na MONu? 🙂 🙂

Stvar je v tem, da ženske res pričakujete, da vas bo moški imel brezpogojno rad.
Ker pa to ni možno in ker ženske prav tako nimate moške brezpogojne rade, pride do omenjenega čustvenega izsiljevanja.
Zdaj razumeš ? 🙂

Gospa C., to imate svoj klub tu na MONu? 🙂 :)[/quote]

Da, da klub. Pogoj za članstvo pa je, da forumaš oz forumašinja izkaže, da je človeški/človeška….gospa K., vam bolj slabo kaže, k sreči niste edina 🙂

Stvar je v tem, da ženske res pričakujete, da vas bo moški imel brezpogojno rad.
Ker pa to ni možno in ker ženske prav tako nimate moške brezpogojne rade, pride do omenjenega čustvenega izsiljevanja.
Zdaj razumeš ? :)[/quote]

Nikomur ni potrebno tolerirati čustvenega izsiljevanja, zato ga je treba zatreti že v kali. To je otročje, neodgovorno in nespoštljivo. Tukaj ni niti pridiha ljubezni:). Zdaj razumeš?:)) Si ti izsiljevan in zato iščeš opravičila?:))

Vem.
Pozabil sem napisati “sarkazem on”. 🙂
Teoretično, če bi lahko imel brezpogojno rad, pa res ne bi čutil izsiljevanja.[/quote]

Seveda…in po tej logiki ne bi čutil niti brce v glavo, hoje po hrbtenici itd.

Zdaj razumeš ? :)[/quote]

Nikomur ni potrebno tolerirati čustvenega izsiljevanja, zato ga je treba zatreti že v kali. To je otročje, neodgovorno in nespoštljivo. Tukaj ni niti pridiha ljubezni:). Zdaj razumeš?:)) Si ti izsiljevan in zato iščeš opravičila?:))[/quote]
Debatiranje in razlaganje v temi, pa še ne pomeni toleriranja. 🙂
Želim samo osvetliti razlog, zakaj pride do izsiljevanja.
In razlog je ravno v pogojni ljubezni. Vendar si ženske nerade to priznate, ampak še vedno težite k popolnosti.

Tokrat se strinjam z Robijem. Ženske rade čustveno izsiljujejo. To je v bistvu njihovo dokaj močno orožje. Pogoste so scene, da ženska prevara tipa, pol se pa zjoče in s čustvenimi izbruhi uredi, d aji tip odpusti in podobno.

Morš bit karakterno kr močan, da ne podležeš vplivu tega ženskega čustvenega izsiljevanja.

Gospa C., to imate svoj klub tu na MONu? 🙂 :)[/quote]

Da, da klub. Pogoj za članstvo pa je, da forumaš oz forumašinja izkaže, da je človeški/človeška….gospa K., vam bolj slabo kaže, k sreči niste edina :)[/quote]

Jaz nisem za med vas realiste ja 🙂

Vsak odnos je čustveno izsiljevanje, če to tako jemlješ.
Jaz jemljem drugače – zame je srečna zveza tista, v kateri se vsak partner trudi, da bi bil drugi
srečen in zadovoljen.
Jaz se trudim zanj, on pa zame.
Na (vašo) žalost je moja specifika taka, da sem lahko srečna samo z precej omejenim vnosom
alkohola(*) , ja, kaj čmo, tud take mormo bit….in če partner to ve, potem po lastni odločitvi ne pije, ker
me želi srečno in zadovoljno.
Simpl, ampak za večimo moških (90% je itak alkoholikov, bolj natančno, vsi tisti, ki bodo zdajle
zacvilili v odgovor na tole) je to čist preveč….ker ONI brez alkota ne znajo biti srečni….in je torej
kompromis nemogoč.
(* omejen vnos alkohola pomeni v grobem, da nehaš pit PREDEN si pijan, oziroma se ti začne
poznati, pa še to samo nekaj krat na leto. Pijanosti “na mrtvo” pa sploh ne prenesem)

Nikakor se ne strinjam. Koliko poznam človeško naravo, čustveno izsiljevanje ni primat nobenega od spolov. Čustveno izsiljevanje ni odvisno od spola.

Vsaj dolgčas ni 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close