Mi Hrvati
Smo znani kot veliki mitomani, lažnivci in manipulatori. Mi pohrvačeni Vlahi, Romi in Turki radi slavimo (vojaške) poraze, poveličujemo svoje poražence in njihove “uspehe”. Tako naše pohrvatice trdijo da so v Vukovarju uničile 600 do 800 tankov, ampak problem je v tem da ste številke ne ujemajo. Bivša JLA je imela 443 tankov M-84 in M-84A, od tega jih je 346 ostalo v srbskih vojskah Krajine, Republike Srbske in vojske ZR Jugoslavije. Izgleda da naši hrvaški možgani ne delujejo kar bi morali.
Naši hrvaški možgani definitivno ne delujejo kakor bi morali. V Sloveniji je ostalo 50 – 60 tankov M-84 kar pomeni da je Hrvatoustaška stran uničila in zajela skupaj nekje med 40 in 50 teh tankov. Kar pomeni da je JLA v Vukovarju in vzhodni Slavoniji izgubila zelo malo tankov M-84. To velja tudi za tanke T-54/55.
Večina tankov T-54/55 je ostala v srbskih vojskah – Vojski Republike Srbske Krajine, Vojski Republike Srbske in Vojski Jugoslavije. Na stotine teh tankov pa je ostalo v Sloveniji, Makedoniji in na Hrvaškem. Kar pomeni da je JLA izgubila bistveno manj tankov v Vukovarju in vzhodni Slavoniji kot to trdi fašistična in genocidna hrvatoustaška stran, propaganda, mitomanija.
Sicer pa če bi imeli sposobnejše oficirje in bolj izurjene posadke do marsikatere izgube sploh ne bi prišlo. Tako so v Dalmacijo poslali okrepitve iz Srbije – 8 tankov M-84 in 2 tanka T-72 ki so hitro bili uničeni saj so na bojnem polju imeli dodatne rezervoarje za gorivo kar je v nasprotju s pravili. Nesposobnost jugo oficirjev in slaba izurjenost posadk sta JLA drago stali.
Stali smo in obstali, 04.07.2021 ob 15:13
Smo znani kot veliki mitomani, lažnivci in manipulatori. Mi pohrvačeni Vlahi, Romi in Turki radi slavimo (vojaške) poraze, poveličujemo svoje poražence in njihove “uspehe”. Tako naše pohrvatice trdijo da so v Vukovarju uničile 600 do 800 tankov, ampak problem je v tem da ste številke ne ujemajo. Bivša JLA je imela 443 tankov M-84 in M-84A, od tega jih je 346 ostalo v srbskih vojskah Krajine, Republike Srbske in vojske ZR Jugoslavije. Izgleda da naši hrvaški možgani ne delujejo kar bi morali.
Jesenovac
Stali smo in obstali, 05.07.2021 ob 09:47
Tudi meni kot Hrvatu se zdi neverjetno kako se dejanske številke razlikujejo od številk retardiranih pohrvačenih mitomanov. Hrčki in Bošnjaki so skupaj uspeli uničiti in ali zajeti samo 28 tankov M-84 kar je izredno malo.
Si rojen v Sloveniji? Živiš v Ljubljani?
Ali ste vedeli, da od 2 miljona sto jurjev ljudi kolikor nas živi v Slo je od tega po neuradnih podatkih približno 220.000 Srbov, okoli 100.000 Hrvatov, 80.000 Bošnjakov, 40.000 Albancev, 20.000 Makedoncev, in 20.000 drugih, kar znaša 480.000 drugih neslovenskih narodnosti , medtem , ko se je za Slovence opredelilo približno miljon 650 jurjev folka, te številke se mi zdijo zelo realne, po teh podatkih je nekje 77 procentov Slovencev, in torej 23 procentov drugih narodnosti, s tem, da so tu všteti pod druge narodnosti tudi tisti, ki se imajo drugače za Slovence, pa imajo starše iz juga.
Hasan Abi, 29.10.2021 ob 00:49
Ali ste vedeli, da od 2 miljona sto jurjev ljudi kolikor nas živi v Slo je od tega po neuradnih podatkih približno 220.000 Srbov, okoli 100.000 Hrvatov, 80.000 Bošnjakov, 40.000 Albancev, 20.000 Makedoncev, in 20.000 drugih, kar znaša 480.000 drugih neslovenskih narodnosti , medtem , ko se je za Slovence opredelilo približno miljon 650 jurjev folka, te številke se mi zdijo zelo realne, po teh podatkih je nekje 77 procentov Slovencev, in torej 23 procentov drugih narodnosti, s tem, da so tu všteti pod druge narodnosti tudi tisti, ki se imajo drugače za Slovence, pa imajo starše iz juga.
Obnašate se pa ćefurji kot da je vse vaše in da ste tu vi gospodarji, mi pa samo hlapci kateri smo vas dolžni preživljati.
Stevanović je lepo pokazal dejstva, ćefur uber alles, pravila naj veljajo za nas, za vas pa naj nebi veljala.
Pojdite nazaj dol od koder ste prišli, nesite svojo mitomanijo s sabo in se dol pobijajte, mi vas tu ne rabimo, ne vas ne vaših mitov.
Forum je zaprt za komentiranje.