Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mi Hrvati

Mi Hrvati

Smo znani kot veliki mitomani, lažnivci in manipulatori.  Mi pohrvačeni Vlahi, Romi in Turki radi slavimo (vojaške) poraze, poveličujemo svoje poražence in njihove “uspehe”. Tako naše pohrvatice trdijo da so v Vukovarju uničile 600 do 800 tankov, ampak problem je v tem da ste številke ne ujemajo. Bivša JLA je imela 443 tankov M-84 in M-84A, od tega jih je 346 ostalo v srbskih vojskah Krajine, Republike Srbske in vojske ZR Jugoslavije. Izgleda da naši hrvaški možgani ne delujejo kar bi morali.

Pa se povsod na tej kugli vas lahko clovek sreca. Tudi v dzungli.

Naši hrvaški možgani definitivno ne delujejo kakor bi morali. V Sloveniji je ostalo 50 – 60 tankov M-84 kar pomeni da je Hrvatoustaška stran uničila in zajela skupaj nekje med 40 in 50 teh tankov. Kar pomeni da je JLA v Vukovarju in vzhodni Slavoniji izgubila zelo malo tankov M-84. To velja tudi za tanke T-54/55.

Koga brigajo vaši srbsko hrvaški spori?

Tule je Slovenija, svoje težave rešujte Srbi in Hrvati v vaših domovinah. V Sloveniji nam dol visi za vaše spore.

Večina tankov T-54/55 je ostala v srbskih vojskah – Vojski Republike Srbske Krajine, Vojski Republike Srbske in Vojski Jugoslavije. Na stotine teh tankov pa je ostalo v Sloveniji, Makedoniji in na Hrvaškem. Kar pomeni da je JLA izgubila bistveno manj tankov v Vukovarju in vzhodni Slavoniji kot to trdi fašistična in genocidna hrvatoustaška stran, propaganda, mitomanija.

V vseh vojnah skupaj na področju bivše Jugoslavije je jugoslovanska / srbska stran izgubila nekje med 40 in 50 tankov M-84.

Od tega 9 tankov M-84 na Kosovu in Metohiji leta 1999. in 6 tankov M-84 v Sloveniji. Ostalo pa na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini.

V Sloveniji je ostalo med 60 in 100 tankov T-54/55, v Varaždinu in Bjelovarju pa še več kot 170. Vojska Republike Srbske je imela 238 tankov T-54/55, Vojska Srbije in Črne gore 727, T-55 pa je predstavljal večino od 330 tankov kolikor jih je imela Vojska Republike Srbske Krajine.

Od 1614 tankov T-54/55 kolikor jih je JLA imela ob razpadu države je njih več kot 1400 preživelo obdobje bitke za srbski Vukovar.

Srbi in Hrvati ste narod istega “očeta”, kar pomeni, da ste genetsko sorodni. Kako neumni smo ljudje, lepo kaže, da je dovolj samo drugačna religija in zgodovinsko malo drugačna pot, da naredi razprtije in ustvari Kajna in Abela oz. Pavelića in Miloševića.

DNA test, Hrvat, Srbin, Bošnjak – Marinco Mika
youtube.com/watch?v=L3t48i855_4

Na Hrvaškem in v BiH so Hrvati in Bošnjaki skupaj uspeli uničiti in oziroma ali zajeti samo 28 tankov M-84 kar je izredno malo.

Matjažko, ja, povsem sorodni so si Srbi, Bosanci, Hrvati. Ne samo genetsko, tudi jezik imajo isti.

Žalostno pa je, da svoje sovraštvo vlačijo v Slovenijo.

Sicer pa če bi imeli sposobnejše oficirje in bolj izurjene posadke do marsikatere izgube sploh ne bi prišlo.  Tako so v Dalmacijo poslali okrepitve iz Srbije – 8 tankov M-84 in 2 tanka T-72 ki so hitro bili uničeni saj so na bojnem polju imeli dodatne rezervoarje za gorivo kar je v nasprotju s pravili. Nesposobnost jugo oficirjev in slaba izurjenost posadk sta JLA drago stali.

Odgovor na objavo uporabnika
Stali smo in obstali, 04.07.2021 ob 15:13

Smo znani kot veliki mitomani, lažnivci in manipulatori.  Mi pohrvačeni Vlahi, Romi in Turki radi slavimo (vojaške) poraze, poveličujemo svoje poražence in njihove “uspehe”. Tako naše pohrvatice trdijo da so v Vukovarju uničile 600 do 800 tankov, ampak problem je v tem da ste številke ne ujemajo. Bivša JLA je imela 443 tankov M-84 in M-84A, od tega jih je 346 ostalo v srbskih vojskah Krajine, Republike Srbske in vojske ZR Jugoslavije. Izgleda da naši hrvaški možgani ne delujejo kar bi morali.

Jesenovac

Bleiburg

Tudi meni kot Hrvatu se zdi neverjetno kako se dejanske številke razlikujejo od številk retardiranih pohrvačenih mitomanov. Hrčki in Bošnjaki so skupaj uspeli uničiti in ali zajeti samo 28 tankov M-84 kar je izredno malo.

Stali smo in obstali, 05.07.2021 ob 09:47

Tudi meni kot Hrvatu se zdi neverjetno kako se dejanske številke razlikujejo od številk retardiranih pohrvačenih mitomanov. Hrčki in Bošnjaki so skupaj uspeli uničiti in ali zajeti samo 28 tankov M-84 kar je izredno malo.

Si rojen v Sloveniji? Živiš v Ljubljani?

Od teh 28 M-84 tankov ki so jih Hrčki in Balije uspele uničiti ali zajeti so Balije zajele 2 tanka, enega pa so jim srbske sile prodale.

Kar je zelo zanimivo je dejstvo da je po genetiki srbsko prebivalstvo v Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem bolj sorodno srbskemu prebivalstvu v Srbiji kot pa hrvaškemu in bošnjaškemu prebivalstvu. Imajo praktično identitično genetiko pa tudi najpogostejše priimke.

Ali ste vedeli, da od  2 miljona sto jurjev ljudi kolikor nas živi v Slo je od tega po neuradnih podatkih približno 220.000 Srbov, okoli 100.000 Hrvatov, 80.000 Bošnjakov, 40.000 Albancev, 20.000 Makedoncev, in 20.000 drugih, kar znaša  480.000 drugih neslovenskih narodnosti , medtem , ko se je za Slovence opredelilo približno miljon 650  jurjev folka, te številke se mi zdijo zelo realne, po teh podatkih je nekje 77 procentov Slovencev, in torej 23 procentov drugih narodnosti, s tem, da so tu všteti pod druge narodnosti tudi tisti, ki se imajo drugače za Slovence, pa imajo starše iz juga.

je pa zanimivo, da se pa med sabo bolje razumejo kot pa mi Slovenci. Da bolj držijo skup kot pa zahodnjaki. Pa še to posebnost imajo, da jih najdeš povsod po svetu. Tudi v džungli.

Hasan Abi, 29.10.2021 ob 00:49

Ali ste vedeli, da od  2 miljona sto jurjev ljudi kolikor nas živi v Slo je od tega po neuradnih podatkih približno 220.000 Srbov, okoli 100.000 Hrvatov, 80.000 Bošnjakov, 40.000 Albancev, 20.000 Makedoncev, in 20.000 drugih, kar znaša  480.000 drugih neslovenskih narodnosti , medtem , ko se je za Slovence opredelilo približno miljon 650  jurjev folka, te številke se mi zdijo zelo realne, po teh podatkih je nekje 77 procentov Slovencev, in torej 23 procentov drugih narodnosti, s tem, da so tu všteti pod druge narodnosti tudi tisti, ki se imajo drugače za Slovence, pa imajo starše iz juga.

Obnašate se pa ćefurji kot da je vse vaše in da ste tu vi gospodarji, mi pa samo hlapci kateri smo vas dolžni preživljati.

Stevanović je lepo pokazal dejstva, ćefur uber alles, pravila naj veljajo za nas, za vas pa naj nebi veljala.

Pojdite nazaj dol od koder ste prišli, nesite svojo mitomanijo  s sabo in se dol pobijajte, mi vas tu ne rabimo, ne vas ne vaših mitov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close